Şampiyonlar ligi kuraları çekildi kuralar tam kulübümüzün isteyeceği gibi oldu. Rzewsow en güçlü Cev Cup düşen takım olacak gibi artık şampiyonluk için engel kalmadı.
Sahibisin Gsli olması neyi değiştiriyor ki? Parasını koyup senin takımını geçecek napalım Gsli olmasını. Gerçek bir Gsli zaten böyle davranmaz gelip kulübe destek olur. Birçok branş hangileri bilmiyorum benim bildiği erkek basketboldaki sponsorluğu o da geçen sezon başladı öncesini hatırlamıyorumZeren Şampiyonlar ligi isim sponsoru olmuş. Zeren’in voleybol yatırımlarına üzülmüyorum çünkü koyu Galatasaray’lı bir çok branşta bize sponsor olmuş bir aile.Keşke 0 dan takım kuracaklarına bizim forma isim her yerimize sponsorluk verip yönetim kadrosuna alınıp bizim kadroya katkı verselerdi. Kendi kadroları cev sponsorlukları 2. takımları alt yapı o bu 10 milyon’u geçti harcamaları rahat.
Avrupa kupaları kuraları nerede çekildi? Kuralar henüz çekilmediŞampiyonlar ligi kuraları çekildi kuralar tam kulübümüzün isteyeceği gibi oldu. Rzewsow en güçlü Cev Cup düşen takım olacak gibi artık şampiyonluk için engel kalmadı.
Bildiğim kadarıyla kadın voleybol kadın basketbol ve erkek basketbolunda sponsorlukları vardı illa futbol falan diğer branşlarda da vardır.Eczacı Vakıf alacağına yine koyu Galatasaraylı olduğum bir kulüple yarışalım daha çok isterim.Ama keşke bize sponsor olsalardı.Sahibisin Gsli olması neyi değiştiriyor ki? Parasını koyup senin takımını geçecek napalım Gsli olmasını. Gerçek bir Gsli zaten böyle davranmaz gelip kulübe destek olur. Birçok branş hangileri bilmiyorum benim bildiği erkek basketboldaki sponsorluğu o da geçen sezon başladı öncesini hatırlamıyorum
Evet yarın 13.00 da çekilecekmiş yapay zeka'ya çektirmişler bugün çekildi diye düşündüm dikkat etmedim.Avrupa kupaları kuraları nerede çekildi? Kuralar henüz çekilmedi
Galatasaray Gizem ile yollarını ayırdı.
Her oyuncunun beğenilmek zorunda olduğunu hayatımda ilk kez bu forumda görüyorum. mesela Delgado eleştiriyorsun, işte atıyorum Jerome Robinson eleştiriyorsun birileri çıkıp sana hayır bu adamları beğeneceksin diyor. Günün sonunda iyi bir para harcandı, alınmışken en iyileri alınsın demenin memnuniyetsizlik olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki kupalara ambargo koymuş bir şube değil burası, nispeten kağıt üstünde geçtiğimiz yıllara göre daha iyi bir kadro kurulmaya çalışılıyor ki bu noktada bazı oyunculara yapılan eleştiriler de normal görülmeli. Çünkü bir dişlideki arıza bütün takımı etkiliyor günün sonunda. O saatten sonra yapılacak bir hamlenin de anlamı kalmıyor.
CL de Cev Cup düşme kalkmış play off turunda rakibimiz muhtemelen Thy olacak.Chieri finale kadar gelmiyor.Başka da Stutgard harici rakip yok Stutgard da Thy ile eşleşecek play off öncesi.
Rakiplerimizin farkında mıyız? Sadece Egonu ile keşke olsa. Egonu da artık ne kadar verimli olur şüpheli. Riskli bi hamle olur şampiyonluk yarışı için. Bir de egonu getireceksen pasörü yerli yapacaksın ya da ortayı. Tabi bana göre üç köşe yabancı olmalı. Mesela Vakıfbank egonu ile ligde şampiyon olabildi mi? Bi de düşünün Vakıfbank gibi güçlü bir organizasyondan bahsediyoruz. Kusursuza yakın bir kadro planlaması yapılmalı. Mevcut bütçe 3,5 milyon € 2026-27 için 7-8 milyon € olmalı ki şampiyonluk iddiası gerçek anlamda konuşulsun. Vakıfın Markova boskovic fbnin Vargas arina ana gibi köşeleri ile yarışmak kolay değil2 senede şubenin geldiği nokta çok sevindirici. İki sene önce ilk 6 yapıp Avrupa gidebilir miyiz diye konuşurken şuan Cev de şampiyonluk lig de ilk 3 konuşuyoruz. Seneye Egonu çekilirse şampiyonluk hesabı yapmaya başlarız