• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Blossomgame olsaydı takımını play off değil de F4 oynayanlardan birisi diye tanımlardı bence. Muhtemelen play offta elenen takımlardan birinin topçusudur

Hocanın ligden oyuncu alma fetişi düşünüldüğünde Smithtir diye düşünüyorum

Bir taraftar olarak eurolegue isteğinizi anlıyor ve destek veriyorum ama ben şu an yönetime bir wild card verseler hayır diyeceklerini düşünüyorum. EL bütçeleri 12-15M civarından başlar onu da harcamak istemezler.

NBA Avrupa liginde oynamak isterim Euroleague yerine

NBA Avrupa liginde oynamak isterim Euroleague yerine
EL takımları bu NBA Avrupa tarafına geçmediği sürece başarılı olma ihtimali yok bu organizasyonun. Bir şekilde yatırım yapıp EL oynasan bu tarafa daha iyi olursa bu tarafa geçersin. Şu vizyonsuzlukla adamlar sana muhtaç olacağına sen adamlara muhtaç oluyorsun.

Ne günah işledik de yıllardır böyle 2.lig seviyesindeki oyuncuları yorumlamak zorunda kalıyoruz.Başlarındaki stajyer koç lise takımı bile çalıştıramayacak çapta bir eleman. Lütfen bir an önce bırakıp gidin ,yapışıp kalkmayın. Mesela şu Rıdvan çöpünü 2 sene önce seyrettirdiniz ,bu rezilliği bir daha niye taraftara layık görüyorsunuz.

Pierre mevcut kadro için elzem bir hamle. Bir diğer elzem hamle de Bishop'un 8. yabancı olmasını sağlayacak atletik, kesici bir uzun.

Sekizkök'ün forumda da paylaşılan röportajında Bishop ile ilgili söylediği övgü dolu sözler ve 5 numara rotasyonunun gayet sağlam olduğunu belirtmesi açıkçası uzun transferi konusunda beni endişeye düşürdü. Umarım uzun alma fikrinden vazgeçmemişlerdir.

Birch ile ilgili hiç haber çıkmıyor. FB'nin devam edeceğini sanmıyorum. Bize gelse baya iş yapar. Hatta Bango'nun da FB'de devam edeceğini sanmıyorum. İkisinden birisi ilaç olur bize
Fener, Bango'yu buy-out verip çıkardı. 3 ay oynatıp direkt çıkacaklarını sanmıyorum ki zaten mantıksızda. Sene başından kesin deneyeceklerdir bir süre.

Kamagate Beşiktaş yapmış biz de bu bütçeyle Bishop çekiyoruz valla çıldırmamak elde değil.

Pierre'den sonra M.Mitchell da boşa çıkmış. İkisinden birisini almak şart oldu artık.

Mitchell bana göre Pierre'den yetenek tavanı daha yukarda bir oyuncu. Ball handingi daha iyi ve kendi şutunu yaratıp dripling üstü şut atabiliyor.

Pierre ise Mitchell kadar yaratıcı olamasa da çember altında çok daha efektif ve köşe şutlarında etkili.

Mitchell'ı daha yetenekli bulsam da takımda White dışında 4 numara olmamasından dolayı tercihim Pierre olurdu.
Pierre uzun forvet pozisyonunu Mitchell'a göre çok daha iyi oynar

Şubenin vaziyeti o kadar kötü ki nur topu gibi vizyonsuz bir kültür ve taraftar grubu yarattı. Olmayan ve olması durumunda tutma ihtimali %25 bile olmayan bir turnuvayı Euroleague'e tercih eden insanlar var. Eğer bana subenin durumunu özetle deseler bu vaziyeti söylerdim. Ne kadar aciz ve iğrenç durumda olduğumuzu bundan daha iyi özetleyen bir şey yok çünkü.

Konuştuğum yetkililer bana E.Mc Collum oncesi D.Thampson'a 825 Bin Euro yillik önerdik gelmedi dedi, yillik 2.3 Milyon Euro aliyor mus Efes'ten dedim tabi kabul görmez yine aynı merak etme 2-3 cok iyi adam alacagiz; Furkan+D Pierre teklifler yapıldı başka iyi isimlere de ama bakalım gozuken bu yapıda nafile çabalar.

Konuştuğum yetkililer bana E.Mc Collum oncesi D.Thampson'a 825 Bin Euro yillik önerdik gelmedi dedi, yillik 2.3 Milyon Euro aliyor mus Efes'ten dedim tabi kabul görmez yine aynı merak etme 2-3 cok iyi adam alacagiz; Furkan+D Pierre teklifler yapıldı başka iyi isimlere de ama bakalım gozuken bu yapıda nafile çabalar.
Thompson Valencia `ya gidiyomuş sanırım. onların da o paralar çıkacaklarını zannetmem. vizyon tatmin etmemiştir.

Konuştuğunuz yetkililer Fabian White'ı falan iyi oyuncu zannediyordur muhtemelen.

Thompson Valencia `ya gidiyomuş sanırım. onların da o paralar çıkacaklarını zannetmem. vizyon tatmin etmemiştir.

Valencia'ya imza attığı kontratla arasındaki farkı Efes ödeyecek. Valencia 1,4 civarında verecek Darius'a.

Furkan'ı alacaktık madem Robinson'u neden aldık?

McCollum, Cummings, Palmer, Robinson, Buğrahan, Can olmak üzere ilk 3 pozisyonda oynayabilecek 6 oyuncu var. Üstelik Pierre de 3'ten süre alır, oldu sana 7 oyuncu. Yetmedi herhalde 8. olarak Furkan istiyoruz.

Madem para vardı da Furkan yerine neden Yiğitcan'a gitmedik? Arkadaş bu kadar mı kadro kurmaktan acizsiniz ya? Furkan'la falan uğraşmayıp Bİrch, Jaiteh falan alsınlar 5 numaraya, bir de Pierre gelsin bitti, gitti

Zaten akılları olsa Palmer'la kontrat yenilemeden, Robinson'u almadan Furkan'a giderlerdi. hem +1 yabancı hakkımız olurdu hem de Furkan'ın posası çıkmış hali bile bunlardan oyuncu. Adamlar 8 yabancı yapıyorlar hem ligde hem BCL'de yabancı sınırı var. Ben diyorum, bu iş tepki göstererek olmaz. Maça gitmeyeceksin, ilgilenmeyeceksin ki kendi kendilerine eğlenip dursunlar.

Yakup Hoca iyi kötü burda yılların geçti, hasbel kader hayatta yollarımızın bi daha kesişme ihtimali olacaksa sen o ihtimali de öldürdün şimdiden. Kovulacağın ve bu kulübün önünden geçemeyeceğin günü bekle. Taraftarı olduğun takım bile seni kapısının önünden geçirmiyor. 2 seneye TBL'de falan çalışacak hale gelirsin bu kafayla.

Zaten akılları olsa Palmer'la kontrat yenilemeden, Robinson'u almadan Furkan'a giderlerdi. hem +1 yabancı hakkımız olurdu hem de Furkan'ın posası çıkmış hali bile bunlardan oyuncu. Adamlar 8 yabancı yapıyorlar hem ligde hem BCL'de yabancı sınırı var. Ben diyorum, bu iş tepki göstererek olmaz. Maça gitmeyeceksin, ilgilenmeyeceksin ki kendi kendilerine eğlenip dursunlar.

Yakup Hoca iyi kötü burda yılların geçti, hasbel kader hayatta yollarımızın bi daha kesişme ihtimali olacaksa sen o ihtimali de öldürdün şimdiden. Kovulacağın ve bu kulübün önünden geçemeyeceğin günü bekle. Taraftarı olduğun takım bile seni kapısının önünden geçirmiyor. 2 seneye TBL'de falan çalışacak hale gelirsin bu kafayla.
Ee bunların hepsini söyledik Furkan😊
Final oynamış hocayla yolları nasıl ayıracağız abi seninki takıntı dedin. Seni ikna etmişlerdi bu konuda ama ne oldu o kararın yanlış olduğu daha sezon başlamadan ortaya çıktı..

Bu Yakup’tan da onun kuracağı takımdan da bir yol olmaz.. Üzgünüm ama gerçekler bu. Bazen bazı doğrularda takıntılı olmak çok da yanlış bir şey değil

Ee bunların hepsini söyledik Furkan😊
Final oynamış hocayla yolları nasıl ayıracağız abi seninki takıntı dedin. Seni ikna etmişlerdi bu konuda ama ne oldu o kararın yanlış olduğu daha sezon başlamadan ortaya çıktı..

Bu Yakup’tan da onun kuracağı takımdan da bir yol olmaz.. Üzgünüm ama gerçekler bu. Bazen bazı doğrularda takıntılı olmak çok da yanlış bir şey değil

Abi Oktay Mahmuti istediğini bilmesem haklısın diyeceğim. Ben takımın nasıl kurulmayacağından ders aldıklarını düşünerek kalsın demiştim.

Her sene kervanın yolda duzulmesinden sıkıldım artık. Biz Furkan'i alacağız Pierre'yi alacağız, sezona 9 yabancıyla girip sezon içinde 8 ve 9. oyuncuyla yolları ayiracagiz, üstüne ana plandaki 7 yabancıdan memnun olmadıklarımızı yollayacağız veya elde tutup yerlerine takviye yapacağız. Ee, sezonu 11-12 yabancı ile bitireceğiz. İyi de, sezon içinde bu kadar takviye olacaksa yaz doneminin anlamı ne. İyi bir takim sezon içinde bir tane hamle yapar, 2021-22 sezonunda böyle oldu ve o takım bize seneler sonra dolu salon izletti. O sezondan sonraki 3 sezonda sürekli sezon içinde en az 3 takviye yaptık, sezonu 10 yabancıyla tamamladık. Abi ne anladım bu işten ben ya.

Geri