• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan, Aivazoglou'nun NBA Avrupa projesinde İstanbul’dan bir takımın da yer alacağını açıklamasını değerlendirdi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Natan, "NBA Avrupa projesi ile alakalı uzun zamandır üst düzeyde temaslarımız sürüyor. Yakın zamanda da resmi görüşmelere başlayacağız. Bu projede yer alma konusunda kararlıyız. Galatasaray, Türkiye'ye basketbolu getiren kulüp olarak, potansiyeli ve taraftarının gücüyle NBA Avrupa'ya değer katacaktır." diye konuştu.

AA

Dursun Özbek: "NBA Avrupa projesinde yer alacağız."

Cok konuşulmuyor ama NBA Avrupa projesi zamanla Euroleague onune geçilecek bir hamle olarak düşünülüyor ve biz olacağız burada buyuk ihtimal; bu zaten seneye artacak butce ve salonla bambaşka hikayeler yazılacaktır.

Cok konuşulmuyor ama NBA Avrupa projesi zamanla Euroleague onune geçilecek bir hamle olarak düşünülüyor ve biz olacağız burada buyuk ihtimal; bu zaten seneye artacak butce ve salonla bambaşka hikayeler yazılacaktır.
Salon 2027de hazır olacak mı? Bir de fb biz de gelelim derse kalıcı takım olarak onları alırlar diye temkinli olmaya çalışıyorum kendi adıma. Umarım ELden daha büyük bi konuma gelir ve biz de kalıcı takımlardan biri oluruz

O sırada GM'in Ömer Yalçınkaya ve antrenörün de Yakup Sekizkök olduğu gerçeği tüm keyfini kaçırır.

Çok yüksek ihtimal basketbol başarılarımız için değil.Futbol sayesinde gelir olarak da taraftar olarak da Türkiye de açık ara en iyi kulüp haline gelmeye başladık.Muhtemelen tamamen stratejik bir hamle bizim alınmamız yönetim de bazı sözler vermiştir.NBA de zaten Avrupa basketbolunu çok geliştirmek istediğinden değil tamamen yatırım için burda Galatasaray gibi Türkiye'nin en büyük kulübünü çekmek onlara da büyük yarar.Bu lig Avrupa'nın gözde ligi olacaktır hızlı bir şekilde Amerika taraftarı da ilgi gösterecek NBA kulüpleri sıklıkla burdan oyuncu çekip oyuncu gönderecektir.

NBA Europe'a katılacak takımlara yüklü miktarda para verileceği doğru mu? Dursun özbek de salon inşaatına katkı vereceklerini söylemiş.

🟡🔴 "Galatasaray, NBA Europe projesinde olacak"

🎙️ Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, projeye katılacaklarını resmen açıkladı:

"NBA Europe projesiyle ilgili olarak FIBA'nın başındaki Katarlı beyefendi, bizi FIBA Genel Merkezi'ne davet etti.

Oraya gittiğimde kendilerine 'NBA Europe projesini yapacaksınız ama Galatasaray'ı niye davet ettiniz?' diye sordum. Orada bana iki şeyden etkilendiklerini söylediler.

Birincisi, 'basketbol salonu projenizin olması bizim ilgimizi çekti, bu konuda size destek de verebiliriz' dediler. İkincisi ve daha önemlisi ise 'son şampiyonluk kutlamanızı Yenikapı'da yaptınız, yağmura rağmen oraya 1 milyon taraftarınızı topladınız' dediler.

O görüntüleri çok önemli bulduklarını söylediler. Bu kadar çok taraftarı olan bir spor kulübünün NBA Europe'da olmasını çok önemli bulduklarını söylediler.

Bize hem salon projemizde destek olacaklarını, hem de Galatasaray gibi bir kulübün bu projenin içerisinde olmasının çok önemli olduğunu belirttiler.

Dolayısıyla evet, NBA Europe projesinde olacağız.

Benim yorumum yapılabilecek en güzel hamle.5 yıl içinde Avrupanın en çok para kazandıran organizasyonu olacaktır.Biz onlar sayesinde basketbolda yükselicez onlarda bizim sayemizde güçlü bir kulübün taraftarını çekmiş olacak iki taraf içinde kazan kazan.

McCollum'un eksilmesiyle J.Robinson'u mecburen rotasyona dahil ettik.

Gelin görün ki meğerse Robinson takımda açık ara en iyi savunma yapan yabancıymış. Robinson savunmaya sertlik katınca Buğrahan da işin içine dahil edilebildi. Şutu daha güvenilir olsa Robinson bizimkisi gibi bir düzende kesinlikle 7 yabancı içerisinde bulunması gereken bir profil.

Sözün özü McCollum geri dönerse Robinson'un süreleri azalmamalı, ligde de uzunlardan birisi kesilmeli.

McCollum'un eksilmesiyle J.Robinson'u mecburen rotasyona dahil ettik.

Gelin görün ki meğerse Robinson takımda açık ara en iyi savunma yapan yabancıymış. Robinson savunmaya sertlik katınca Buğrahan da işin içine dahil edilebildi. Şutu daha güvenilir olsa Robinson bizimkisi gibi bir düzende kesinlikle 7 yabancı içerisinde bulunması gereken bir profil.

Sözün özü McCollum geri dönerse Robinson'un süreleri azalmamalı, ligde de uzunlardan birisi kesilmeli.
Meeks olabilir o zaman.

Meeks olabilir o zaman.

Palmer, McCollum, Cummings gibi 3 tane topu domine eden kısanın olduğu takımda Meeks de aslında Robinson gibi topsuz oyunda kıymetli bir parça.

Ama hücumda birebirler dışında bir plan olmadığı için Meeks baya verimsiz takılıyor sahada. F.White'ı yedekleyebilen tek adam olduğu da düşünüldüğünde onu da rotasyoyona dahil ederim.

Benim dışarda bırakacağım isim Bishop olurdu. 2 pivot 40 dakikayı götürebilir neticede

Geri