BSL 26. Hafta | Galatasaray Ekmas 86-92 Pınar Karşıyaka

Sadık Göksenin ve Samet den hiç katkı alamıyoruz. İsmet ve Buğrahanı bu kadar arayacağımız hiç aklıma gelmezdi
 
Son düzenleme:
Sadık’ın da yerli olmaktan başka bir vasfı var mı gerçekten merak ediyorum. Uzun zamandır bir numarasını görmedim. Yıldız muamelesi yapılıyor ama..
 
Göksenin Yaboah ve sadık 5-6 bomboş üçlük kaçırdı. Furkan Haltalı ilk yarı 9 sayı. Bost ve Preperic in zorlama üçlükleri ile oyununa tutunuyoruz.
 
Sadık’ın da yerli olmaktan başka bir vasfı var mı gerçekten merak ediyorum. Uzun zamandır bir numarasını görmedim. Yıldız muamelesi yapılıyor ama..
Gözlük lazım hocam sana işin zor bu depresif kafayla yaklaşımların aşırılık sınırlarında hep negatif.... Bu kadar yabancı hakimiyetindeki ligimizde bize geldiğinden beri 3 yıldır bu çocuktaki gelişimi görememekte ne diyeyim ben sana....
 
Kotu oynuyoruz.Isin daha kotu tarafi Karsiyaka da kotu oynamasina ragmen 47 sayi atarak 8 sayi onde giriyor devreye.

Furkan ve Deniz uzunlarimizi resmen dovdu ve domine ettiler pota altini.Tamamen Prepelic ve Bost’a bagliyiz.Baska opsiyon yok.
 
Bu kadronun rakibi biraz savunmasının tek yolu Sadık'ı veya Karahan'ı 3'e çekip 3 uzunla yeni bir şeyler yapmaya çalışması. Cavaliers koçunun henüz Struss-Nieng gibi adamlara sahip değilken 2 sene önce Markkenen-Mobley ve Allen'la yaptığı 5'ler gibi. Ama bizim hoca hala Walden'ın her yapabildiğinin daha iyisini yapacak 2 guard'ı varken onu kadroya koyup en azından fiziken pivota benzeyen tek adamını dışarda bırakıyor.

Kadro kötü anladık 8 aydır aynı şeyi konuşmaktan kafa yoruldu artık da elindeki malzemeyle guardsız düşme hattı, pivotsuz kötü deplasman takımlarını bile 85 sayı altında tutacak kadroyu biraraya getiremiyorsan şu kadro bile sana fazla demektir o halde.
 
Seneye yine bu takima şunu bunu alsak yabancı olarak yeter şu kalmalı mutlaka diyecegimiz bir konum yok maalesef; min.5-6 yabancı degisimi artı bulursak ta yerli yine...
 
Evet Sadık’ı eleştiriyorum. Hayırdır, bir sorun mu var? İllâ polemik yaratmak istiyorsanız; sahada ne yapıyor onu anlatın. İstikrarlı, yüksek dış atış yüzdesi mi var, savunmaya sertlik mi katıyor? Vay efendim Sadık’a nasıl laf edilirmiş! Gören de Harun Erdenay’dan falan bahsediyoruz sanacak. Yerli kıtlığıymış. Yerli kıtlığı diye diye daha top bile süremeyen Göksen’in yıllardır kaptanlık yaptığı yerde vizyon bu kadar olur. Bu zihniyete bu takım çok bile.
 

Üst