BSL 26. Hafta | Galatasaray Ekmas 86-92 Pınar Karşıyaka

Evet Sadık’ı eleştiriyorum. Hayırdır, bir sorun mu var? İllâ polemik yaratmak istiyorsanız; sahada ne yapıyor onu anlatın. İstikrarlı, yüksek dış atış yüzdesi mi var, savunmaya sertlik mi katıyor? Vay efendim Sadık’a nasıl laf edilirmiş! Gören de Harun Erdenay’dan falan bahsediyoruz sanacak. Yerli kıtlığıymış. Yerli kıtlığı diye diye daha top bile süremeyen Göksen’in yıllardır kaptanlık yaptığı yerde vizyon bu kadar olur. Bu zihniyete bu takım çok bile.
Zihiniyetmiş seninki mi zihniyet!
için kararmış senin git köprüden bağır bu kulüpte herşey kötü diye senin 1 yapıcı eleştirinin gören varsa çıksın söylesin kötüsün kötü..
 
Hahahahaaha maça bak, rezilliklere bak.
Önce Mccollum denen ahlaksızın MCcormack'i olmayan pozisyonda oyundan attırması.
Sonra Sadık ile 6 sayı yemek.
Prepelic'in olmayan pozisyonda 15 SANİYE VARKEN KENDİNİ YERE ATMASI.
Uzun zaman sonra basket maçı izleyeyim dedim , daha da izlemem uzun süre. SİRK gibi maşallah.
 
Hakem teknik faul çalmak isterse her perdede 2-3 adama teknik faul çalar bu memlekette. Herif eli hissettiği anda faul için zorlamış, faulü vermemişsin eyvallah ama hücum ribaundunu gördükten sonra teknik çalıp hem herifi attırman, hem de pozisyonu öldürmen nerden baksan şovmenliktir. O da anca bize söker. Şu Karşıyaka'dan bile 90 küsur sayı yiyen takımın da hak ettiğini yaşamadığını söylemek güç zaten. Bu sene de yönetim itibariyle hak ettiğimiz kümeye gariban takımlar sayesinde düşemedik, umarım Play-off'a bari hak eden takımlar kalır.
 

Üst