BSL 26. Hafta | Galatasaray Ekmas 86-92 Pınar Karşıyaka

Kendi yönetiminin görmezden geldiği takıma hakemler tabii ki saygı duymaz. Ne bekliyoruz ki? Ayrıca bence de bu maç hakemlik bir şey yok. Göz göre göre rakibe hediye edildi.
 
Son düzenleme:
Mccollum en kritik yerde olmayan faulle Mccormack'i attırdı , tamam haksızdı, terbiyesizdi. Ancak devamında ayağı en yavaş oyuncularımızdan biriyle 2 pozisyonda Mccollum eşleştirmek ve 15 saniye varken Prepelic'in kendini yerlere savurması her şeyi silip atıyor gözümde. Geçmiş olsun.
 
3.periyodun ortalarindan sonrasini izleyemedim. Takım mutsuz senkronsuz gibi. Ataman Kunter Pistolis'in 2.sezonu Mitrovic dönemi gibi ne yapsan taktik alamayan uygulayamayan dağınık bir görüntü. Bunu koça kesmek için çok erken. Walden ve Prepelic sabırları zorluyor. Prepelic yine oyumu aciyorda Walden ne asist ne drive ne yaratıcılık ne şut.
Karahan'da da zamanında Sertaç ve Melih 'teki hatayı yapacağız gibi. Ham oyuncuların alt seviye takımlarda oynayarak pişmesi lazım. Muhaymin'e Denizli yarıyor misal. Karahan bu sezon sonuna kadar süre bulur ama seneye Galatasaray 'da kalmamalı kiralanmalı. Hem takıma hem kendini geriye atar kalırsa.
 
Yakup Sekizkök'ün varlığı dışında, takımın bu sezon izleten tek tarafı hafta sonu sabah kuşağı programı vari dejenere sansasyonu. Sırf Mitrovic'in gitmesiyle olacak iş değildi, o sadece başlangıçtı.
 

Üst