• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Karşı konferansın liderine gücüm yetmedi, yenildim 9 farkla. Savunmada yine iyiydim ama yeteri kadar sayı bulamadım. Bu maçta beni sinir eden yardımcı koçun yedeklere şans vermemesi oldu. Aynı 5 ile oynadı maçın çoğunda. Yedeklere de şans vermek için neyi seçmeliyim?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Karşı konferansın liderine gücüm yetmedi, yenildim 9 farkla. Savunmada yine iyiydim ama yeteri kadar sayı bulamadım. Bu maçta beni sinir eden yardımcı koçun yedeklere şans vermemesi oldu. Aynı 5 ile oynadı maçın çoğunda. Yedeklere de şans vermek için neyi seçmeliyim?

Abi koç plandan seçsini yapıyorum ben yedek uzun forvetim 2 maçta 60 dakika asıl uzun forvetim 36 dakika oynamış bunun nedeni asıl uzun forvetimin mevkisi pivot olması ve maçları farklı kazanmam galiba..Bu da senin şansızlığın galiba asıl oyuncularım senin maçta oynayacak sutör guard ve kısa forvet hariç. diğerleri daha 48 dakikayı doldurmadılar ama yedekleri doldurdu bile :) son 23 saat :)

Şu özellikler'de bir oyuncuya teklif yaptım 312.000 civarı bir para teklif ettim.Pivot 2.18 boyunda gelirse müthiş bir transfer olacak.

Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili:güçlü
Dış Defans: değersiz Top Tutma: değersiz
Top Sürme: değersiz Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: becerikli İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: verimli Blok Yapma: vasat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: verimli

Ezeli rakibime karşı kazandım. Çiğneme zamanı seçtiğim için sanırım ilk yarıdan sonra inanılmaz düştüm oyundan. Play offları da garantiledik sayılır.

Veysel senin takımının adı neydi?

Bu hafta da galip geldim. Takım biraz düzeldi. Ligimin en iyi savunma yapan takımı olduğumu söylemek zor olmaz. Kadroya göre tabiki.

Yine kazandım,yerli oyuncum'u sattım gelen parayla 500.000 $'ya kaliteli bir sutör guard aldım takımım çok form'da.

Satılık bir oyuncum:

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: berbat
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: berbat İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: vasat
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: berbat

Potansiyel : all-star
Form : vasat

İstekli olan varsa öm atsın yeter :) Ayrıca kendisi oyun kurucu. 28 yaşında.

Bir takım nasıl bu kadar ani bir şekilde formdan düşebilir in örneğini yaşıyorum şu sıralar...Nerden nereye...

Benim geçen gün karşılaştığım Nuggets_07 kimdi? :)

Galiba bendim :)

Daha öncede olmuştu böyle.Tolga Kaplan ın takımıyla maç yapmışım bilmeden.Ama ikisindede sonuç aynı.Hazırlık maçlarında 3 mağlubiyetim var 2 si gsbasket ten.Şansım tutmuyor bu sitedekilerin takımlarına karşı.Ondan yani... :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Veysel senin takımının adı neydi?

Bu hafta da galip geldim. Takım biraz düzeldi. Ligimin en iyi savunma yapan takımı olduğumu söylemek zor olmaz. Kadroya göre tabiki.

veyba abi fikstürde bakarsan seni 96-91 yenen varya o :)

Veysel ben 96-91 yenilmemişim için. 96-90 yenilmişim bir kere o takımın adı da Turko Fb. Benim takımın ismi C.S.E. :)

140-125 Kazandım.Maç'ın son dakikalarını takip edebildim.Son 5 maçtır kazanıyorum ve yendiğim takımlar hep sıralama'da benden üstte olan takımlar,Çok Formdayım merak ediyorum bu galibiyet serim kaç maç sürecek.Yeni Şutör Guard'ım bu maçta oynadı onun özelliklerini'de yazayım.

Uzaktan Şut: verimli Şut Menzili: iyi
Dış Defans: korkunç Top Tutma: iyi
Top Sürme: vasat Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: vasat İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: iyi
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: zayıf

25 Yaşında,188 Boyunda ..

İlk maçına çıktı bugün 20 Sayı 9 Ribaunt 9 Asist ile oynadı 24 Dakika'da ..

Konferans 1. sini yendim...IV.34 liginde yeniden liderim...Zaten avrejla vermiştim liderliği... :)

Yine yendim 101-93 en skorer oyuncum:

UF- C. Luraschi 36 dakika 33 Sayı (22-17 isabetle)18 Ribaunt 4 Blok

Son sekiz maçın yedisini kazanarak sonunculuktan Play-Off durumuna geldim. Hedefim ligi dördüncü bitirip lider Onur Basket'i elemek :)

Zorlu bir deplasmandan galibiyet çıkardık. Sanırım rakibim kendi salonunda oynama avantajından dolayı beni küçümsemiş. Tabi cezasını kestik hemen ( :

Uzun zamandır kayıpsız ilerliyorum ben de.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Son sekiz maçın yedisini kazanarak sonunculuktan Play-Off durumuna geldim. Hedefim ligi dördüncü bitirip lider Onur Basket'i elemek :)
Korkmuyor değilim açıkçası. : ) Büyük ihtimalle grup yarı finalinde karşılaşacağız. Gerçi ondan önce, sondan 3. hafta bunun bir provası olacak. : )

Bizim grubun ilk 4 takımı ve diğer grubun lideriyle birlikte 5 takımdan biri mutlu sona ulaşacak. Diğerlerinden bir iş olmaz. :)

14 G 1 M fazla söze gerek yok..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Veysel ben 96-91 yenilmemişim için. 96-90 yenilmişim bir kere o takımın adı da Turko Fb. Benim takımın ismi C.S.E. :)

abi kusura bakma 96-91 yendiğim burak abiymiş senle de bir maç yapalım haftaya olur mu?

17-0 gidiyorum halen...

Geri