• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Son maçımı farklı kazandım 2. sıradan devam ediyorum.
Salı günü lig lideriyle oynayacağım onun sahasında pek ümitli de değilim açıkcası.
Playofları garantiledim gibi oyuncu satıp yıldız bir isim katabilirsem playoff öncesi belki iddalı olabilirim.

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Erkin Aksoy":36jqo53v]2.ligde beni yalnız bırakmayın. en kısa zamanda yukarılara tırmanacağınızdan eminim. bekliyorum :))

Erkin pivot bölgemde 2 tane 63000 DMİ'leri olan iki yıldız oyuncum var pivot oldukları için aynı anda oynatamıyorum..Bir tanesi 4 numara oynayacak özelliklere sahip ama milli takım adayı,mevki deişikliginin bir zararı olur mu ??

Tavsiye nedir sen tecrübelisin.. ?[/quote:36jqo53v]
mevki değişikliğinin bir zararı olacağını sanmıyorum. ama antrenman alıyorlarsa antrenman aldıkları bölgede 48 dakıkayı doldurması gerekir senin de bildiğin gibi.

Elindeki diğer 4 numaralardan iyiyse tabi ki 4 numarada oynaması performans açısından sana katkı sağlar. ama dediğim gibi antrenman alıyorlarsa önce antrenman aldıgı bölgede 48dakıkayı tamamlatmaya bak. Umarım sorunu anlayıp doğru cevabı verebilmişimdir..

135-101 kazandım.

Takımım Çok Formda,Nazar değecek diye korkuyorum son haftalarda alınan skorlara baktığımda en formda takım benim,130'lu sayılara kolay kolay ulaşabilen fazla takım yok ligimde, şimdi sırada lig lideri var onuda yenersem süper olacak.Play Off'lara bir yıldız transferi yaparak gireceğim şuan iyi bütçem'de var.

129-82 kazandım bende.

Meşhur pivotum 28 dakikada 17 sayı 11 rib 7 asist 8 blok 0 top kaybıyla oynadı.
4 oyuncum double double yapmış.

Aynı şekilde. Form yükseliyor ve nazardan korkuyorum. :)

Liderle olan maçı bekliyorum artık.

deplasmanda rakibim çiğneme zamanı ile çıkmasına rağmen 90-79 yendim. 2.ligdeki ilk sezonumda play off mücadelesi verecek olmam sevindirici.

Birazdan Onur ile maça çıkacağız. Favori tabiki de o. Ligde lider ben dördüncüyüm. Gerçi ligde son 10 maçta 9 galibiyetim var bu maça da galibiyet için çıkacağım. :)

Saol Erkin tam olarak anladım ne demek istedigini,çözdüm olayı :) 4 numara ile 5 numaram 5 ligde oynamama ragmen içeriden defans içeriden sut riband hepsi becerikli,içeriden hucum anlayısı ile önüne geleni perişan ediyorum..

Son saniye basketi ile maç uzatmaya gitti

124-118 kazandım ilk defa bu kadar zorlandım 18 galibiyet 1 mağlubiyetle devam

152-102 kazandım diger konferans 1.cisine karsı..Egdik basımızı yürüyoruz dimi burak :)

2. giderken kendi sahamda anlamsız bir mağlubiyet aldım ve bir anda 4. lüğe düştüm yapacak birşey yok eğdik başımızı yürüyoruz.
Son 2 maç öncesi iyi SG almam gerekiyor sanırım.
ya da seneye artık ne diyelim : )

Onur'un takıma karşı koymaya çalıştım ama olmadı. Bazı oyuncularımın inanılmaz düşük yüzdesi maça etki etti. Tabi bir de 17 sayı geride girdiğim son çeyrekte bir ara 5 sayıya indirdiğim andan sonra kaçırdığım faul atışları deli etti.

Güzel maç oldu.

Takımının savunması iyi. Benim takım genelde 24 saniyeyi tamamen kullanmaz; ama bu maçta çoğu kez son saniyede elden çıkardıkları toplar oldu. O yüzden, sanırım 26 defa üçlük kullandı takımım.

Birçok kez, top kaybı yaptı senin takımın ve dediğin gibi; serbest atışların girmemesi, böyle bir sonuç getirdi.

Ben de yüzdesiz oynayan oyuncularıma bayağı bir sevgilerimi gönderdim. :) Saçmalayanlar vardı çünkü.

geleceği en parlak antrenman alan gencim 7.dakika da sakatlandı. sırf bu yüzden antrenmanımı değiştirdim bu haftalık. Deplasmanda zorlanmadan rakibimizi yendik. kalan 2 maçın sadece 1 i zorlu diğerini de kazanıp kasamıza paraları doldururuz :)

Playofflar yaklaştığı için ve liderliği garantilediğim için forma şansı bulamayan oyunculara şans verdim ama 88-103 maçı kaybettim.

105-104 kazanmışım.

İki 4 numaram'da sakattı ve uzun oyuncu sıkıntım vardı yeni bir pivot aldım ve son paramı harcamış oldum play off'lar öncesi.Pota altından oynayan bir takım olduğum için uzunlarımın kalitesi çok önemli.

Bugün'kü maçta yeni transferim.

14 Sayı 12 Ribaunt 4 Asist 3 Top Çalma İle Oynamış.

96-78 kazandım.19-2 ile gidiyorum.

Onur senle liderlik mücadelesi yapan takımı devirdim. Sen de yenilmişsin. Liderlikte kaldın sayemde :)

Son hafta artık diğer rakibini de yenmeye çalışacağım. Yalnız sen de yenerse lider olursun biz karşılaşırız. Yenilirsen bu hafta yendiğim takımla karşılaşırım. Sen yenil bence :)

Aynı şeyleri yazacaktım. :)

İlk çeyrek mahvetti beni. 9 sayı attı takımım, sinirden çıldırdım. Sonra normal oyunumu oynadım; ama 16 sayıyı çeviremedim haliyle.

Liderliği bıraktım derken, baktım 2.'yi yenmişsin, rahatladım. : )

Son maç tercihimi düşünmüyor değilim. : ) Ama şu bir maçta 145 atan takıma da gününü göstermek lazım. :P Gerçi sen gösterdin ama. : )

Bir de son 3 hafta, ilk 4 takımın sürekli birbiriyle karşılaşması da ilginç bir tesadüf oldu.

Kendi salonumda 109-99 luk rahat bir galibiyet aldım. Son maçım play off da karşılaşacağım rakibimle. yenersem play offda saha avantajı elimde olacak. yenemezsem yine deplasmanda oynamak zorunda kalıcam. umarım yenebilirim..

Geri