• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Yok böyle bir maç ya. Son saniye basketiyle uzattım maçı hem de giden maçı ya. Nerelerden geldi :)

98-98

147-135

Ve Finaldeyimmmmmmmm ...

(Ayrıntıları ve istatistikleri birazdan vereceğim müthiş bir maçtı son 2 dakika'da kazandım )

Kerem SEÇER' Alıntı:
Yok böyle bir maç ya. Son saniye basketiyle uzattım maçı hem de giden maçı ya. Nerelerden geldi :)

98-98

bayağı heyecanlı son 17 saniye kerem abi 2 sayı önde top onur abide mola aldı onur abi :)

105-103 son top Onur'da.

106-103 ve top yine onur abide

Keremlerin macı nefes kesti onur 3 lügü atsaydı yine uzuyordu..Ama bence Kerem daha cok haketti tebrikler :)

Tebrik ederim Kerem.

Keşke fark yeseydim. : )

Kalbim duracaktı ya son periyot çift hanelerdeydi bir süre maç ama çevirmeyi başardım. Şimdi finaldeyim dördüncü olarak girdiğim Play-Off'ta.

Rakibimi de yenememiştim sene içinde şimdi ona uygun bir maç çıkarmam gerekiyor. Bakalım ne olacak finalde.

Ben de seni tebrik ederim Onur. Güzel maç oldu :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
7 sayı gerideyim son periyoda girerken. Maç daha bitmedi.

Konsantrasyon!

Bu kadar zevkli bir şey mi bu meret yahu? :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":j0yyaqh5]7 sayı gerideyim son periyoda girerken. Maç daha bitmedi.

Konsantrasyon!

Bu kadar zevkli bir şey mi bu meret yahu? :)[/quote:j0yyaqh5]

alperen hiç tavsiye etmiyorum kalkamıyorsun başından

Veysel nereye oturacağım zaten, internete sadece haftasonu girebiliyorum. :)

İlk yarısını 42-28 geride kapattığım maçtan 76-78 mağlup ayrıldım ve tie-break'e kaldık. Dış şutlar felaketti özelliklede. Neyse artık böyleside iyi, draftlara kadar idare edelim böyle artık..

ya ben 22-0 yaptım normal sezonda bunun etkisi olur mu 3. lige boş yerlere çıkmada??

121-94 yenip finale çıktım bende. Yeni ŞG transferim (Ciro Ferreri) inanılmaz bir eleman çıktı. Maçta tam 50 sayı 7 asist 2ribo 5 blokla oynadı ve daha sadece 19 yaşında :) :) Artık merhaba 4. lig diyorum şahsen :)

Onu sana al al diye söyleyenin de ismini bi verseydin ;)

Ve Nihayet Finaldeyim.Bugün Maçım olduğu son anda aklıma geldi maçı açtığımda 3.periyot yeni başlamıştı maç başabaştı ve öylede devam etti.Maçı son 2 dakika'da kopardım,rakibim yaptığı taktik faullerle farkı biraz açtım ve maçı 147-135 kazanarak final'e yükseldim.

Şutör Guardım maçı 36 Sayı 5 Ribaunt 11 Asist 4 Blok ile tamamladı.

Yerli Pivot'umdan daha önceleride bahsediyordum bu maçta çok kısa şans bulmasına rağmen müthiş oynadı henüz 19 yaşında ve özellikleri gayet iyi bugün 9 Dakika'da 4'te 4 iki sayı isabeti ile oynadı 6 ribaunt aldı ve 8 sayı üretti kritik anlarda çok faydalı oldu.

Ben en baştan beri pota altı sağlam bir takım yaratmak istiyordum sonunda başardım 4 tane çok sağlam pota altı oyuncum var final'e kadar geldiysem bu güçlü pota altı oyuncularım sayesinde geldim.

Şimdi Final serisi 3 maç üzerinden oynanacak galiba,inşallah şampiyon olacağım final serisini bekliyorum finale kalan diğer arkadaşlara başarılar.

102-78 kazandım.Finaldeyim !

Tolga Kaplan' Alıntı:
Finaldeyim öncelikle takımımı tebrik ediyorum..

Bu arada Erkin sanada yazık olmus ya son periyotta gitmiş mac gecmiş olsun..
Evet Tolga.Bu takımla ligde oynadıgım iki maçta da son çeyrekte verdim maçı. Uzun forvetimin de sakatlanması kötü oldu tabi. Bizden bu kadarmış. Finaldeki arkadaşlara başarılar dilerim.

Evet elenme sonucu kendimi transfere veriyorum ve bazı oyuncularımı satıyorum
Bu uzun forvetim

Uzaktan Şut: vasat Şut Menzili: berbat
Dış Defans: zayıf Top Tutma: iyi
Top Sürme: değersiz Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: iyi
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: işe yaramaz
200000$ dan açtım
19 yaşında sadece ribaunt alması işe yaramaz olsada son maçlarda çok iyi ribaunt oluyor mesela yarı final maçında 16 ribaunt aldı.İsmi Despot Aksovic.

Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: zayıf Top Tutma: iyi
Top Sürme: korkunç Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: iyi
Kondisyon: berbat Serbest Atış: güçlü
200000$ dan açtım

Buda pivotum oda 20 yaşında potansiyeli yıldız.İsmi eppie noval.

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: işe yaramaz
Dış Defans: vasat Top Tutma: korkunç
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: iyi İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: becerikli Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: korkunç Serbest Atış: işe yaramaz
200000$dan açtım

24 yaşında potansiyeli altıncı adam ismi Terenty Tetyushev pivot.

Bunlardan başka 3 4 oyuncum daha satılık kadroma girip bakabilirsiniz.

108-129 la finaldeyim

Geri