• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

12 saniye kala 3 sayı gerideydim ve top bendeydi ama malesef sokamadım şutu.

Bende kümede kalma maçına çıktım ve 88-59 kazandım sahamda. Utah Jazz gibi iç sahada iyi oynuyoruz hep :) Bakalım yeni transferler ile önümüzdeki sezona iddialı gireceğiz artık..

122-98 kazandım ancak yeni transferim sakatlandı :( İnşallah önemli birşeyi yoktur :) :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Fakat ben şimdi V11.Ligindeyim,sampyion olursum IV.lige mi yükselecegim ?

Evet 4.ligden ( IV ) bir kümeye şans eseri düşeceksin. 4.ligde 64 küme var. 64 de 1 şansla birisine düşeceksin :)

Kazananları tebrik ederim.

97-81 kazandım.Guardımın sakat olduğu maçta yedek guardım 21 sayı 12 ribaunt 4 asistle benim adıma takımın yıldızı olmuş.

Erkin Aksoy' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":3mybw6sk]Sağol Ferhat abi ben oraya girdim 1.sıradaki adam gelecek dimi drafttan.

Canberk sorduğun soruların çoğunun cevabı sitede var ben senin için alıntı yapayım.Buyrun;

Draftın çalışma prensibi şu şekildedir: Sezon bitiminin hemen ardından 48 yeni oyuncu oluşturulur.Daha sonra ligdeki 16 takım playoff veya playout maçlarının hemen öncesindeki sıralamanın tersinden başlamak üzere 3 er oyuncu seçer. (Bu demek oluyor ki ligi sonuncu bitiren draftta ilk sıradan oyuncu seçer). Sıralamada galibiyet dereceleri eşitse averaja o da eşitse atılan sayıya bakılarak sıralama oluşturulur. Sıralama oluşturulduktan sonra takımlar kendi draft sırası gelince listesindeki en yüksek sıradaki oyuncuyu draft eder. Draft sezon sonu finaller ve şampiyonlar belli olduktan iki gün sonra yapılır.

burda şu ayrıntı gözden kaçmış sanırım. aynı kümede oynayan 2 oyuncudan örnek vermek gerekirse, A oyuncusu ile B oyuncusu listelerinin en başına aynı oyuncuyu koymuşsa ki bunun bilinmesi zor. (oyuncunun farklı maçlarda izlenilmesi örnek verilebilir) A ile B oyuncularının ligi bitirme sırasına bakılır ve en kötü sırada ligi bitiren o oyuncuyu alır. Yani A, ligi 5. sırada bitirmiş fakat B, ligi 15. sırada bitirmiş burda B kadrosuna oyuncuyu katar.Yani her listenin başına koyduğumuz oyuncuyu alacağımız diye bir şey yok. Daha önceden de bu işin şans olduğunu vurgulamıştım. Eğer ligi üst sıralarda bitirmişseniz sizin farkettiğiniz oyuncuların sizden daha aşağı sırada ligi bitiren oyuncular tarafından farkedilmemesi gerekiyor.Zaten draft sonuçları ortaya çıkınca kaçıncı tercihlerinizin sizlere geldiğini görebileceksiniz.

Umarım anlatabildim :)[/quote:3mybw6sk]

Evet abi gayet iyi anlattın :)

450000 den iki tane oyuncu aldım bir guard bir pivot ikiside genç ve potansiyelli ve yetenekli yeni sezonda fırtına estirecekler galiba :) pivotumu 250000 küsürden sattım guardım da şu an satış listesinde 208000 teklif var 300000i zorlar diye düşünüyorum adı tahsin vakif.. Biraz bütçeyi açtım 900000 verdim iki oyuncuya ama geri dönüşü daha iyi oalcak hissediyorum :9

106-105 ilk maçı kazandım kupanın bir ucundan tuttum :)

İlk periyottaki kötü oyunum yüzünden kaybettim.

Ben 17 31 34 42 124
Rakip 42 32 32 35 141

Seriyi 1-1'e getirmeye çalışacağım eğer beceremezsem,kupaya elveda.

Maç boyu 10 sayının üstünde yeniktim, sona doğru yine yakaladım. Son 12 saniye 92-89 iken top bendeydi ama olmadı bu sefer. 5 farkla yenildim ilk maçta ama kendi sahamda yenip şampiyonluk şansımı sürdürmek istiyorum.

107-98 finalde ilk maçımı kazandım ve artık son maçı bekliyorum onu kazanağım inşallah

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: korkunç
Top Sürme: vasat Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: sansasyonel İç Defans: üstün
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: berbat Serbest Atış: berbat

20 yaşında 211 boyunda yeni aldığım pivotun özellikleri 1000000 verdim kendilerine : )
Çok mu verdim acaba bilenlere sormak lazım: ) geriye kaldı katılım ücreti 900000 verirlerse 14000000 iyi bir şg ile bu sezonluk transferi bitiririm oyun kurucu mevkisinde ise Drafttaki güvenecem.

Valla iyi oyuncu almışsın burak,yaşıda henüz genç,içeriden şutunun sansasyonel olması çok iyi,iç defansın üstün olması çok iyi,blok yapmanın güçlü olması çok iyi,birde ribaunt alma özelliği güçlü falan olsa 10 numara bir pivot diyebilirdim ama bu haliyle bile çok iyi bir transfer yapmışsın.

Burak güzel adam fiyatı da bu piyasada uygun sanırım. 1-2 hafta sonra 21 yaşına girecek ama uzunlara antrenman veriyorsan bu oyuncunun da yararlanmasını sağlayabilirsin. Boyunun uzun olması ribaunt antrenmanında olumlu yönde etkili.

Ben de Burak'ın istediği gibi bir değerlendirme yapmanızı istiyorum arkadaşlar.Geçen hafta yeni bir pivot aldım ben de. Özellikleri şunlar:

Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: berbat
Dış Defans: vasat Top Tutma: değersiz
Top Sürme: iyi Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: güçlü ? Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: vasat Serbest Atış: korkunç

Tecrübe: korkunç

Potansiyel:En Değerli Oyuncu

375000$ a aldım bende.Sizce nasıl ?

Emre Doğan' Alıntı:
Ben de Burak'ın istediği gibi bir değerlendirme yapmanızı istiyorum arkadaşlar.Geçen hafta yeni bir pivot aldım ben de. Özellikleri şunlar:

Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: berbat
Dış Defans: vasat Top Tutma: değersiz
Top Sürme: iyi Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: güçlü ? Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: vasat Serbest Atış: korkunç

Tecrübe: korkunç

Potansiyel:En Değerli Oyuncu

375000$ a aldım bende.Sizce nasıl ?

emre abi çok vermişsin bence ama potansiyeli süper içerden şut antremanı vererek karlı hale geçebilirsin.

Uzaktan Şut: işe yaramaz Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: vasat Top Tutma: iyi
Top Sürme: vasat Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: becerikli

yaş 20 süperstar potansiyeli var bende bunu 450k verdim ama daha iyi olacak.

Emre sırf potansiyelinden dolayı o kadar para etmiş. Bir de size bir uyarı da bulunayım sezon sonu genç oyuncu almayın.Daha doğrusu aa yaşı 18 ve ya 19 deyip almayın. Çünkü bi kaç hafta sonra aldıgınız 18 yasındaki oyuncu ve ya 19 yaşındaki oyuncu 1 yaş alıp 19-20 olacak.
O oyuncu şuan için iyi olmasa da yine Burak gibi uzun yetiştiriyorsan onun da yararlanmasını sağlayabilirsin. Uzun vadede iyi bir oyuncu olur. en az 2 sezon harcarsın sağlam bişey olabilmesi için.

Şu an ikinci lig ekiplerinden Ja Ja Playa ile oynuyorum son 4 dakika 79-75 yeniliyorum fark bekliyordum ama iyi mücadele ediyorum :)

bu arada solda menünün en üstünde Takımımı Yönet linkine tıkladığınızda draft listenizi düzenleyebiliyorsunuz..

Geri