• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Final maçında salonum bomboştu. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayıp bu taraftarın yaptığı ya. %90'ın altına hiç düşmeyen oran %37'de kaldı.

Playoff geldi diye bilet fiyatlarını bindirmiş olmayasın sayın Secher ! :) :) :)

Burak Barut' Alıntı:
Emre, Are u big boss ? : )

Kötü para , kötü oyuncuları kovar.Keynes Yasası :D

Bu arada o koyulu söze gelirsek, takımı en dipten aldım.%30 doluluk oranlarından %99a kadar ulaştım kardeşim :) Ayrıca bitmiş bir takımdan namağlup lider yarattım :) Artık sen karar ver ; Am I a big boss ? :)

hahahaahahah Aziz Yıldırım gibi takım yönetiyorsun : )

is he big boss :D

Oyun eşitlemeyi seviyor sanırım. Ben de ikinci maçı kaybetmişim anlamadığım şekilde.
Final maçı bugün. Bekleyelim görelim.

Draftı bekliyorum drafttan gelen adamlara göre bir iki oyuncumu satıp kısa forvet transferi yapacam ve sezon boyu transfer yapmayıp para biriktirecem tabi transfer yapmayacam dediysem ciddi transfer yapmam yani gençler her zaman ilgimi çekerler :)

Bu arada halen 3. lige çıkma konusunda umudumu koruyorum belki çıkartırlar beni nede olsa 22-0 yapmıştık ordanda 300000 gelirse süper olur neyse inşallah demekten başka elimizde çare yok.

Tolga Cannavaro, Gallardo falan ne iş :) Futbol takımı gibi :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tolga Cannavaro, Gallardo falan ne iş :) Futbol takımı gibi :)

Jordan vardı da biz mi almadık Kerem :) ..Genc oyuncular onlar cok yetenekli oyuncular olacak..

Bu arada deplasmanda gayet iyi bir oyun cıkarıyorsun..Yeneceksin sanki..

ilk yarı bitmeden 7 adet 3'lük yedim yok böyle birşey..

Tolga Kaplan' Alıntı:
ilk yarı bitmeden 7 adet 3'lük yedim yok böyle birşey..
bu son yediğin 2 üçlük kötü oldu

kerem abi de son yediği üçlüğü saymassak süper savunma yapıyor maşallah:)

49-35 önde bitirdim. Tolga Onur'la yaptığım maçı hatırladım da o maçta ben de 7 üçlük yemiştim ilk yarıda.

53-50 bende önde tamamladım ama veysel'in dedigi gibi son 2 üçlük farkın kapanmasına sebep oldu..

Kerem peki o macın 2.yarısında sutlar girmeye devam etti mi ? :)

50-39 önde girdim devreye.
15 dakikada 34 sayı yiyince panik olduk ama savunma oyuna ağırlığını koydu.
KF beklemediğim gibi oynadı sonlarda. Devam.

Tolga Kaplan' Alıntı:
53-50 bende önde tamamladım ama veysel'in dedigi gibi son 2 üçlük farkın kapanmasına sebep oldu..

Kerem peki o macın 2.yarısında sutlar girmeye devam etti mi ? :)

Etmedi Tolga etse kalpten giderdim zaten :)

Bugün oynayanlar kazanacak sanırım.

Yeni sezonu bekliyoruz artık : )
Merakla aşkla heyecanla...

10.Sezon bu akşam bitiyor, şampiyonluk olayında kupa olayı çok iyi kazanamazsanız bile 4. lige çıkacaksınız umarım Kerem Abinin takımıyla aynı grupta olurum : )

Burak,

Benle aynı grupta olmak istemiyor musun yani :)

gelin gelin topluca lig 61e gelin :)(tabi ben 3. lige çıkmazsam)

Fark 5'e kadar inmişti Aras Mirza dualar eşliğinde yarı sahadan bir üçlük gönderdi ve 8'le bitirdim :)

Burak hazırlık maçında karşılaşalım ama yedeklerle olmasın :)

Geri