• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

ağzımı açtım ve fark son saniyelerde 12 ye kadar yükseldi ama çok umutluyum bu sezondan inşallah 3. lige atarlar beni :)

yeni aldığım pivot 18 sayı 15 ribaunt 8 asist

ayrıca türk milli takım pivotunun son periyotta oyuna girmesi ve 11 dakikada 12 ribaunt 12 sayı yapması farkın açılma sebeplerinden notu 20,0 ohaaa...

Ah Veysel benim Sercan diye bir oyuncum vardı genç milli ve a milli yapmıştım onu. o da 17 falan çıkartıyordu. 22 yasına girdiğinde sattım.

Ahahaha yendim Keremi :) :) :) :) Sanırım son periyotta vurmuşum :) Maçın skoru : 104-99

Final serisi de rahat geçecek gibi duruyor.

2 numarayı satıp eldeki paralarıda kullanıp 1 ve 2 numara almak istiyorum . Bakalım drafttan ne çıkacak.

Bende Murat Abi'yi yendim bugun takımdaki yapılanma gereği 6 oyuncuyla mücadeleye çıktım yeni aldığım pivotun 15'de 10 isabetle 23 sayı 20 ribaundu bana Dwight Howard'ı hatırlattı.

Gelecek para ve drafttan gelecek oyuncuya göre 1 ya da 2 numaraya tüm paramı vermeyi planlıyorum : )

Guardlarım uzun olarak oynuyordu Burak . Ciddiye alma istatistikleri onun için :)

Hazırlık maçı olsa da Yunanistan liginde 3. lige çıkmak için uğraşan takımı deplasmanda 10 sayı farkla yenmek güzel...

Kerem; ele şu takımı, çık bir üst lige de önümüzdeki sezonda birbirimize engel olmayalım. :)

Bende Brezilya 4.liginden bi takımı 27 sayı farkla yendim,yedeklerimle..

Ama benim bütcemde problem var..5.ligde olmama ragmen antrenör,masör,amigom 5.seviye olunca gelir gider oranım kısır kalıyor..

18 Yasında 2 pivotum var ve iç şutu,riband'ı,iç defansı üstün ve becerikli özelliklerde 2 oyuncum var..1 tanesini 2.000.000 M civarı bir paraya satarsam ve sampiyon olursam gelecek parayla cok saglam bir guard ve sutor guard alıp ligi domine ederim diye düşünüyorum :)

Bu DMI nedir ?
Oyuncuma idman verdim geliştiğinde DMI sinin düştüğünü gözlemledim ?
Var mı konuda bilgisi olan ?
Ayrıca yeni lig ne zaman başlar ve ne zaman katılım ücretleri kuluplerin kasasına giriş yapar ?

İkinci maçta rakibimi müthiş savunmamla 89-69 yendim. Aslında 60'ı geçemezdi de fark olunca yedekler oynadı ve sayı buldular bu sayede. Şimdi yarın büyük final benim için.

Birileri de banlanmış mı ne :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
İkinci maçta rakibimi müthiş savunmamla 89-69 yendim. Aslında 60'ı geçemezdi de fark olunca yedekler oynadı ve sayı buldular bu sayede. Şimdi yarın büyük final benim için.

Birileri de banlanmış mı ne :)

Allah Allah kim o banı yiyen yahu :) :) Yani laf atmasan olmazdı dimi abi be :) :)

Hile yapanlara ceza veren buzzer yönetimini tebrik ediyorum : )
Ucuz oyuncuları fazla paraya satanlara iyi oluyor :)

Ne ucuzu la :) O adamlarla bu ligi kazanmıştım ben :) Hatta satmadan önce içim kan ağlıyordu :)

Bana da müşteri bulsana Emre :)

Emre, Are u big boss ? : )

Kötü para , kötü oyuncuları kovar.Keynes Yasası :D

ben 2.macı uzatmada kaybetmişim sok oldum su an :(

Finalin son macı yarın kendi sahamda,kazanacagız...

Ee madem yarın 10.sezon bitiyor.Yeni lig ne zaman başlıyor ve artık şu katılım paramı istiyorum yahu.
Ayrıca Draft ne zaman olacak canlı izleme imkanımız olur mu : )

İlk maçımı kaybetmiştim,Ama biliyordum seriyi eşitleyeceğimi.

137-127 Kazandım.Yarın Kazanan Kupayı Alacak ve Bu Kupayı İstiyorum :)

Şutor Guardım 25 Sayı 13 Ribaunt 3 Asist 3 T.Çalma
Yabancı Pivotum 23 Sayı 17 Ribaunt 4 Asist 3 T.Çalma 6 BlokVe
Yabancı 4 Numaram 18 Sayı 14 Ribaunt 11 Asist 3 Blok ile Triple Double Yaptı.

Final maçında salonum bomboştu. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayıp bu taraftarın yaptığı ya. %90'ın altına hiç düşmeyen oran %37'de kaldı.

98-91 kazandım ve şampiyon oldum..!

Geri