• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

draft listeleri işleme alındı. bakalım bu geceye kadar yeni çıtır oyuncularımızı kadromuzda görebilecek miyiz? :)

Açıklamada 2 saat falan diyor ama saat çok farklı herhalde amerika saatine göre oluyor yani america saatine göre saat 12 civarı açıklanacak.(galiba öyle yazıyot :))

Saat 10 itibari ile Off Season'a girdik sanırım. En azından haberlerden anladığım bu. Yavaş yavaş gelecek galiba oyuncular yada bir anda. Tam olarak nasıl oluyor? :)

Ve geldi :)

Bu oyunculardan birşey olacağını sanmıyorum :)

allahım geçirdiğim en kötü draft sezonu oldu bu sezon.
gelen tüm gençleri kovuyorum :D

Ben de kovabilirim en iyisi Yıldız potansiyelli onu tutarım sadece kadroda. Elemanlar takıma göre iyi para alıyorlar bu yüzden tutsam zararlı çıkabilirim.

Kerem satılabilecek varsa satılık listesine koy. belki hayrına bişeyler kazanırsın :D

Draftten gelen pivot hariç diğerleri işe yaramaz benim de.

Bir iki hazırlık maçında denerim, olmazsa güle güle... :)

İlk 5'imden memnunum, yedekler de son hazırlık maçında memnun ettiler beni. Hazır bu sezon Kerem'in takımı da yokken, bekle beni bir üst lig. :)

Valla gelen oyuncular berbat belki biraz oyun kurucu olan iş yapabilir ama gerçekten kötü oyuncular gelmiş.

3 gelen oyuncuda vasat ama işe yarayabilirler en azından biri all-star diğeri daimi all star potansiyeli var 2 ok 1 sg gelmiş ama bir oyunkurucum 7'0 boyunda ve vasat ribaunt alma vasat içeriden şut vasat blok özelliğine sahip daimi all star ben bu oyuncuyu pivot mevkinde oynatarak pivot antremanlarını verebilirim değil mi? Diğer oyunkurucum ise iyi bir 5. ligin yedeği olur o kadar belki geliştirirsem bir iki antremanla 20 30k ya satarım sutör guardım ise elimde tutacam geliştirmeye çalışacam.

Benimde pek beklediğim gibi gelmedi draft oyuncuları, halbuki yerimde pek iyi değildi sıralamada. Bir tanede adaşım var :) Ayrıca üçüde guard, ikisi işe yaramıyor pek zaten. Sanırım uzun takviyesi yapmam gerekecek takıma biraz..

Ve ve ve ve 3. ligdeyim...

3.Lig 12. gruptayım işte bu yaa:):):)

Finalde kaybetmeme ragmen 4.lige yükseldim..Bu nasıl oluyor :)

IV.43 kategorisinde mücadele edecekmişim,bunu biri izah edebilir mi :)

Bot takım sayısı ile alakalıymış o durum. Dördüncü ligde yer alıpta kullanılmayan (bot durumuna düşen) takımların yerine alt liglerden başarı sırasına göre iyi olan takımları alıyorlarmış bu takımları alt lige düşürüp. Aynı şekilde benim kümede kalma maçında yendiğim takım da küme düşmemiş ve kalmış dördüncü ligde yine. Oldukça fazlaydı sanırım temizlenen bot takım sayısı dördüncü ligde..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bot takım sayısı ile alakalıymış o durum. Dördüncü ligde yer alıpta kullanılmayan (bot durumuna düşen) takımların yerine alt liglerden başarı sırasına göre iyi olan takımları alıyorlarmış bu takımları alt lige düşürüp. Aynı şekilde benim kümede kalma maçında yendiğim takım da küme düşmemiş ve kalmış dördüncü ligde yine. Oldukça fazlaydı sanırım temizlenen bot takım sayısı dördüncü ligde..

Benim grupta hala 2 bot takım var..

IV.28'deyim ben de :)

Aynı gruba düşememişiz hiç, bende IV.46'dayım. Yok sanırım buradan kimse :)
Bu arada ayın 24'ünde kupa ilk turu varmış, bana beşinci ligden bir bot gelmiş ne de güzel :)

IV.49'dayım bende :P

Lig III.5 deyim bende draftan gelen oyuncular berbatt

Bende IV.60`dayım

Geri