• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":3kx1qki0]Son periyoduna 24 sayı önde girdiğim maç uzadı. Bu maç bitsin antrenöre elveda diyorum kesinlikle.
emre sen çok kötü yenilmişssin yaa senin takımı buldum.son periyottaki seri acayip 40-16.[/quote:3kx1qki0]

Bir daha olmayacak ama.kovuyorum antrenörü :)

4de 4 yaparak yola devam ediyorum.95-76 galip geldim.Aldığımda takım 0-8 di.Şimdi 4-8 yavaş yavaş playoff hesaplarına başladım.

Emre Doğan' Alıntı:
Son periyoduna 24 sayı önde girdiğim maç uzadı. Bu maç bitsin antrenöre elveda diyorum kesinlikle.
Ee, ne oldu peki sonuç?

Bir önceki iletimde, liderlik haftaya gidecek demiştim; ama bir sonraki haftaymış o. :)

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":15tpht12]Son periyoduna 24 sayı önde girdiğim maç uzadı. Bu maç bitsin antrenöre elveda diyorum kesinlikle.
Ee, ne oldu peki sonuç?

Bir önceki iletimde, liderlik haftaya gidecek demiştim; ama bir sonraki haftaymış o. :)[/quote:15tpht12]

111-108 yenildim :) :) :) Ve maç bitiminde anında kovdum antrenörü. Burdan yeni antrenörüm Richardt Petroff'a da merhaba diyeyim bari :) :)

127-121 Kazandım.

Muharrem Yergin Son Maçında 51 Sayı atmıştı bu maçta 24 sayı 8 ribaunt 10 asist 3 top çalma ile oynadı muazzam bir yükseliş içinde.

2 Yeni Transferim Vardı
D. Monje ( pivot )
16 dakika 6 sayı 4 ribaunt 4 asist ile oynadı
J. Mossa ( guard )
17 dakika 5 sayı 3 ribaunt 4 asist ile oynadı.

Takımım Sonunda Yine Ritmini bulmaya başladı,Ligi 3.'de bitirsem,4.'de bitirsem benim takımım final oynayacak,takımıma sonuna kadar güveniyorum.

Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: vasat
Dış Defans: güçlü Top Tutma: berbat
Top Sürme: becerikli Pas Verme: berbat
İçeriden Şut: vasat İç Defans: berbat
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: vasat

Yaşı 22 potansiyeli süperstar

Bu adamı isteyen var mı şu anki teklif 275000.

Hazırlık ve kupa maçı olan herkese başarılar...

Canberk sana başarılar dilemiyorum :) Diğer herkese başarılar :)

Hazırlık maçında yeni transferlerimi oynatıyorum bakalım nasıl oynayacaklar.

İnanmıyorum ya yeni transferim pivot 4 dakika'da 5'te 5'le 10 sayı 6 ribaunt ile oynarken sakatlandı şaka gibi ya lanet olsun

Veysel Kaya' Alıntı:
Canberk sana başarılar dilemiyorum :) Diğer herkese başarılar :)

Zaten dilesende dilemesende bana fark atacan :)

1.Çeyreği Veysel Abi karşısında 27-9 mağlup bitiriyorum.

Canberk Işcan' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":1qqcwbnz]Canberk sana başarılar dilemiyorum :) Diğer herkese başarılar :)

Zaten dilesende dilemesende bana fark atacan :)[/quote:1qqcwbnz]

Öyle deme ya yedeklerle çıktım ne olur belli olmaz.Ama beklediğimden iyi oynuyorlar.

Volkanla yaptığımız maç çok eğlenceli geçiyor :) :) Guardım 12-1 ile oynuyor şu ana kadar :) :)

Veysel abi karşısında ilk yarıyı 48-21 mağlup bitirdim.

84-51 yenmişim müthiş bir süre dağılımı olmuş herkes 20 ile 30 dakika arası süre almış.Genel olarak yedeklerim(bu maç ilk 5 başlayanlar) daha iyi performasn sergilemişler.

Şimdi sıra antremanlarda yarın 2 3 oyuncumun iç defansı artarsa süper olur.

163-128 Kazandım Hazırlık Maçını.Gümbür Gümbür Geliyor Takımım.

Sakatlanan Oyuncumun Yerine Giren 4 Numaram Müthiş Oynadı.
19 Sayı 25 Ribaunt 12 Asist 6 Top Çalma
18 Yaşında Henüz İsmi:José Vicente Alonso Ambrona
İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımında Forma Giyiyor.

Ve Sadece $ 10 000 ödeyerek bu oyuncuyu transfer etmiştim.
Bu maçtan sonra benden formayı kaptı,Lig Maçlarında Banko oynatacağım artık.

Bayram, senin takımın hücumlardan hiç boş dönüyor mu? :)

Emreyi yine yendim cok mutluyum :P :D

Geri