• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ligin namağlup tek takımı ve birincisi konumundaki Akıncılarla oynadım sahamda.Normalde bi 30-40 sayı farka gider bu maç diyordum.90-73 kaybettim.Çok kötü yüzdeyle şut atmasa oyuncularım belki bir sürpriz yapabilirdik.Yada 10 sayı altında kaybedebilirdik.Benim için güzel bir sonuç bu.17 sayı fark yemek böyle takımdan iyi yolda olduğumuzu gösterir.

Bu arada hafta içindeki hazırlık maçında 50 küsur fark yemişim.Rezil olduk :)

Deniz Yasan' Alıntı:
Ligin namağlup tek takımı ve birincisi konumundaki Akıncılarla oynadım sahamda.Normalde bi 30-40 sayı farka gider bu maç diyordum.90-73 kaybettim.Çok kötü yüzdeyle şut atmasa oyuncularım belki bir sürpriz yapabilirdik.Yada 10 sayı altında kaybedebilirdik.Benim için güzel bir sonuç bu.17 sayı fark yemek böyle takımdan iyi yolda olduğumuzu gösterir.

Merak etme Deniz o Akıncılar'ın da sırası gelecek kardeş ;)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Deniz Yasan":3bxxsny1]Ligin namağlup tek takımı ve birincisi konumundaki Akıncılarla oynadım sahamda.Normalde bi 30-40 sayı farka gider bu maç diyordum.90-73 kaybettim.Çok kötü yüzdeyle şut atmasa oyuncularım belki bir sürpriz yapabilirdik.Yada 10 sayı altında kaybedebilirdik.Benim için güzel bir sonuç bu.17 sayı fark yemek böyle takımdan iyi yolda olduğumuzu gösterir.

Merak etme Deniz o Akıncılar'ın da sırası gelecek kardeş ;)[/quote:3bxxsny1]

Gsbasket19 formunun zirvesinde.Beklerim galibiyet :)

Karşı konferansın 7. sini sahamda 100-87 yendim.Rahat ol la çıktığım için biraz tedirgindim ama artık taktik bu.Zayıf rakiplere karşı rahat ol la çıkacağım.+30 atacağıma 15-20 atarım hem böylelikle istekliliği artırır büyük maçlarda avantaj sağlarım...

Çok şanslıyım :) Karşı konferansın 1.si iki yıldır play-offlarda elenen takım bu hafta oyunu bırakmış ve bilgisayar tarafından yönetiliyor oldu :) Ama yine de korkum vardı ne de olsa oyuncular duruyor ama bilgisayar sağolsun saçma sapan kadro kurunca deplasmanda 35 sayı fark attım :)

122-105 Kazandım,Klasik bir Simya1905 takımı geçen yıl play off'lara 4.sıradan girmiştim ve Final'de 2-1 ile kaybetmiştim,Şimdi yine sezon'a kötü başlamıştım ama son haftalarda toparlandım,yine takım oyunu oynamaya başladım ve birer birer rakiplerimi yenmeye başladım,iddalıyım şampiyon olamasam bile yine final'de yer alacağım.

*Ayrıca 2 tane sakatım var ve bu 2 oyuncuda çok önemli onlar yokken kazanmak benim için mutluluk verici,onlarsız kazanıyorsam sakatlarım dönünce çok daha rahat kazanacağım bu maçları.

104-68 kazandım.
Son haftalarda üst üste aldığım galibiyetlerle Play-off`a iyi bir sıradan girmek için umutlandım.Eğer play-off`a 2.veya 3. girersem şampiyonluk hayal değil.

Hazırlık maçı yapmak isteyen varsa teklif gönderebilir.

Bu çiğneme zamanı bende hiç bir işe yaramadığı için karşı grubun birincisine karşı normal bir şekilde çıktım. Deplasmanda olmasına rağmen 2. periyodtaki başarılı oyunla kazanmasını bildi takım. Ben diyorum yatırım takım diyor şampiyonluk.

Geçen hafta karşı grubun 1 galibiyetli takımından 12 fark yemiştim, bu hafta karşı grubun 1 mağlubiyetli liderini 31 farkla yendim. Bi gariplik var ama. :roll:

All-Star kadroları da açıklanmış bu arada. 4 oyuncum var kadroda ve 3'ü ilk beşte başlayacak. İyi bir başarı bu, sanırım bizim konferans alacak All-Star maçını da :) Bir oyuncumda üç sayı yarışmasında ama pek şansı yok, daha iyi şutörlerim vardı takımda aslında..

Bilmeyenler vardır diye açıklayayım nasıl bakıldığına. Lig sayfanıza girdiğinizde sağ üstte menü kısmı var Lig Forumu yazan, onun üzerine geldiğinizde açılan menüde All Star Haftasonu yazan başlıktan bakabilirsiniz..

Yenildik.Şaşırılacak durum yok.3 galibiyetim var.
7. sıradayım. 4. sıradaki takımdan 3 galibiyet gerideyim.
Bir seri yakalayacağım aslında 2 oyuncuya ihtiyacım var.
Ancak almayacağım bu sene gerekirse kümede kalma maçları oynayacağım seneye de amacım ligde kalmak olacak.
2 dönemlik yatırım yapacağım takıma.
3. sene sonunda eski takımıma benzer bir sistem oluşturucağımı düşünüyorum.

2 oyuncum var ve ikisi de oylamada en çok oy alan isimler ligde.

Bu arada son maçımdaki taraftar performansımı da beğendim. 6000 kişilik salonumun %95'i doldu ve 129 bin dolar kaldırdım maçtan. Localarımın çoğu boş iken üstelik. Sanırım biraz fiyat indirimine gitmem gerekecek ;)

Benim guardım All Star olmuş Buraks Spurs'de.

Gsbasket19'da ise 3 oyuncum All Star. 2 oyuncum ise 3 lük yarışmasına katılıyor.

SF-PF-C oyuncularım ALL STAR olan isimler.

Siteye girilemiyor çökmüş galiba :)
Server is too busy yazıyor

Site Açıldı.

All Star'da Tam 4 Oyuncum Var.
En Çok Oy İlk 2 Oyuncu Benim Oyuncum.
Muharrem Yergin 35462
Martino Alsina 32880
*Muharrem Yergin Ayrıca 3'lük yarışmasında yarışacak.

Ben nedense bulamadım : )

Saol Ferhat abi . Benden 1 oyuncu var : )

Ben Hep Uzunlarımla Övünürken All Star'a Alınan Oyuncularım 1,2,3 Numaralı Pozisyonlardan,4Numaram İkinci sıradan girmiş,5 Numaram Oylama'da 4.olmuş ve All Star'a Girememiş,Demek ki Play Off'lara Doğru Kaliteli bir uzun takviyesi yapmam lazım.

Bu Arada Yerli Guard'ım Muharrem Yergin Müthiş gelişme sağladı,Yerli oyuncularıma çok önem veriyorum.

Geri