• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Burak Barut' Alıntı:
Maçımdan bilgi alamıyorum nedendir acaba :S

Arada oluyor öyle Barutcum.Akşam öğrenirsin en geç :)

300bin dolara kadar 2 numara önerebilecek var mı? :)

Benim takım zayıftı biraz ama 2 transferle toparladım. 4 maçtır galip geliyorum. Şu anda 2 numaram yok, yardımlarınızı bekliyorum :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
300bin dolara kadar 2 numara önerebilecek var mı? :)

Benim takım zayıftı biraz ama 2 transferle toparladım. 4 maçtır galip geliyorum. Şu anda 2 numaram yok, yardımlarınızı bekliyorum :)

Ben verim istersen dıs defans haric bütün özellikleri vasat 22300 dmi'si var 22 yasında 150'ye bırakırım 13 sayı ortalamayla oynuyor..

13-0 oldu diğer konferansın 2.sini deplasmanda yendim.Günlerdir maç taktiğini düşünüyordum ve başarılı olmuş.Açıkçası bu maçtan çok korkuyordum ama 98-89 yenmişim şimdi all star var ama hiç bir istatislikte ön sıralarda yokum bütün takım sayı atıyor asist yapıyor belki üçlük yarışmasına oyuncu veririm.Transfere yönelecem bu arada hazırlık maçı isteyenler de reddedilmez...

Bu haftadan sonra yapalım istersen Veysel. Ara daha fazla uzamasın. : )

Kazandım bugün de. Liderliğe devam...

Galibiyetimizi aldık eğdik başımızı yürümeye devam.

İtalyan oyuncum Partin'in 15-19 saha içi isabetiyle 38 sayı atmasına rağmen 6 faulle dışarı çıkması beni en çok sinirlendiren olay oldu.

Burak Barut' Alıntı:
İtalyan oyuncum Partin'in 15-19 saha içi isabetiyle 38 sayı atmasına rağmen 6 faulle dışarı çıkması beni en çok sinirlendiren olay oldu.
Gözdağı he. :P Peki. :)

Onur BALCI' Alıntı:
Bu haftadan sonra yapalım istersen Veysel. Ara daha fazla uzamasın. : )

Kazandım bugün de. Liderliğe devam...

Yapalım Onur abi.Burak abi ile maçınızı bende heyecanla bekliyorum. BÜYÜK KAPIŞMA...

Rahat kazandım bende skorlar eşit dağılıyor aslında bende istiyorum bazen bir oyuncum 40 sayı atsın falan ama en fazla atan 20 oluyor genelde.

All star maçı benim salonda yapılıyor.Benden 2 oyuncu var kadroda ve ikiside yedek aslında bunun nedeni bir takımın toplam 6 oyuncusu var ve otomatikman bütün istatisliklerde ön sıradalar ve 6sıda all star oldu(ya da 5i) ve bunlardan 4ü ilk 5.Ben bu takıma fark attım ama neyse.Üçlük yarışmasına ise guardım katılıyor pek iddialı değilim ama keşke şutör guardım katılsaydı o daha iyi bence.

Transfer çalışmalarına başladım ama para sıkıntım var aslında parayı seneye saklasam mı diyorum.Galiba öyle yapacam sadece yedek şutör guard alıp(genç) bırakırım ve personele yönelcem.

Burdan bilgililere bir soru sormak istiyorum. Dışardan defans yeteneğini geliştirmek için hangi antremanı vermem lazım? Baskı kurmayı mı?

All Star maçı kadrosunu nereden bakacaz Veysel ?
Evet dış defans için baskı kurma yapman gerek.

Arjantinli oyuncum Diego Javier Abdala ligimde All-Star'ın en çok oy alan adamı olmuş. Nereden geliyor bu oylar :)

Benim de Litvanyalı oyuncum All-Star kadrosunda yer alıyor.
İtalyan oyuncuma ise haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Protesto için, oyuncumu yollamamayı düşünüyorum :)

Burak şaşırıcaksın biliyorum ama 3 uzunumda All-Star olmuş :)

4 tane transfer yapmıştım, 4'ü de seçilmiş. 8)

Onun senin oyuncular bende görünmüyor yahu.

Ben sıralamaya bakmışım. :) Sıralamada isimlerini görünce kısa bir heyecan yaşadım. İlk ikiye girememişler.

Hiçbir oyuncumu seçmemişler hiçbir şeye. İtiraz ediyorum, şike var. :) Güvendiğim isimleri seçmemişler.

Onur tüh hayallerini mahvettim :) Sen takım oyunu oynuyorsun demek. Lider takımdan oyuncu almadıklarına göre :)

Evet, her maç 4 - 5 oyuncum 15 sayının üstünde atıyor. Takıma dağılıyor sayılar. Ribaundlarda da denge oluyor genelde.

Vallaha gitti bütün hayallerim. :)

Bende pek denge yok valla. Abdala'nın 20 ribaund ortalaması var :)

Geri