evet KONSANTRASYON. HERŞEYE RAĞMEN GÜVENİYORUZ SİZLERE.
kalite farkını goz ardı etmemk lazım. ama bugun hoca beni hayal kırıklığına ugrattı.umarım aynı hataları gene yapmaz.
Ne hatası yaptı ?. Böyle bir 3'lük yüzdesiyle hucum eden üstelik bir iki değil rotasyondaki 5-6 oyuncunun %64 ile 3'lük attığı bir maçta ne hatası. Bu kadar emeğe ayıp oluyor ama, ortalama oyuncularla iyi bir "TAKIM" yarattığı için hayal kırıklığına uğrattı sanırım bazılarını. Bu yüzdeyle şut sokan adamlara karşı 3 tane mola alsan nolacak. Lavrinoviç, Ukiç, Sarunas, Predziç, Ömer, Tomas hepsi yüksek yüzdeyle atıyor. Kadronda 1 tane 4 numara var o da tam 4 numara değil hangi biriyle boğuşsun Shumpert. Yok büyük maçların oyuncusu değilmiş. Kadroları yan yana bir yaz bakalım sonra da oyuncuların bu seviyede maç oynama alışkanlıklarını. Oktay hoca ne yaptı da hayal kırıklığına uğrattı somut bir örnek lütfen molayı geç aldı falan gibi değil ama sahici eleştiriler. Ne verdik ki ne istiyoruz Oktay Hoca'dan. FB bizi süpürse de bu seride hem de 20 li farklarla, ben yine de teşekkür ediyorm tüm oyunculara varlarını yoklarını ortaya koydukları için. Mücadeleleri için, maçı hiç bırakmayan bir "TAKIM" OLDUKLARI İÇİN. Güçlerinin çok üstünde rakiplere karşı hiç bırakmadıkları mücadeleleri için. TÜM TAKIMA VE EN BAŞTA OKTAY HOCA OLMAK ÜZERE TÜM TEKNİK EKİBE TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜR EDİYORUM . BU SENE BİR BAŞLANGIÇ. GECİKMİŞ TE OLSA BİR BAŞLANGIÇ. GELENEĞİ OLAN BİR TAKIM OLMAK İÇİN. BÖYLE SKORA GÖRE, TÜM SENENİN EMEĞİNİ BİR İKİ MAÇLA HİÇE SAYAN YORUMLARLA HEDEFTEN SAPMAMAK UMUDUYLA
ben yazacaktım ama onur benden once yazmıs sadece copy edim istedim."Gömülü savunmayla adamları yayın gerisinden boş bırakırsan 5 tanede atar 10 tanede atar.Şansla falan alakası yok"
Biz yayın gerisinden kaç tane boş şut bulduk. Kaçını soktuk ?. Bu kadar gömülü oynadığımız halde pota altında çok etkindiler, gömülmesek ne olurdu ?. Ben şans falan demedim 5-6 tane yüksek yüzdeyle şut sokan oyuncuları var dedim. Ve bu durumu bizim maçlara özgü de değil bizim maçlara kadar %57 ile 3'lük atmış adamlar. Bazen ne yaparsan yap olmaz. Özetle demeye çalıştığım, her pozisyonda bizden güçlü bir takıma karşı sahasında oynadığımızı unutmadan Abdi İpekçi de maçın gidişatı ne olursa olsun taraftarlar olarak maçtan kopmayalım 6. adam olarak üzerimize düşeni yapalım.