TR Kupası Finali | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe

Pota altını domine ettik, şimdilik Angel'i de etkisiz bıraktık. Cappy tek başına direnmeye çalışıyor.
Lİndsay ve Işıl son çeyrekte yorulmazlarsa sıkıntı yok.
19 saha içi isabeti 17 asistle yaptık.
 
45-33 önde kapatıyoruz İlk yarı'yı. Son hucümu keşke değerlendirseydik. Sancho 12 sayısı var. Fenerde Pondexter 13 sayısı var. 2 yarı olduğunca tempoyu düşürmeliyiz. Hızlı tempo'da iyi oynuyor rakip.
 
Bireysel anlamda çok ekstralar,oyunun nereye gideceğini kestirmek güç.Takımca elden ayaktan düşmüşken Pondexter-Verameyenka ikilisinden 9 sayı buldular devrenin sonunda.
İkinci yarıyı kestiremesem de her topu planlanmış olan ve mükemmele yakın şekilde uygulanan bir takım izlemek büyük keyif.Sancho ilk yarı destan yazsa da 40 saniye kala yaptığı dripling için ah be dememek elde değil.17-18'le bitirmek işten değildi çünkü.
Oyunu hızlandırma,savunmaya dönüşte eşleşmeleri bulamama gibi bir lüksümüz yok.
 
Asist/Top Kaybı oranımız 3.40. Basket/Asist oranımız ise 21/17. (4 serbest atış 2 sayılınca) Muazzam. Nazar değmesin.
 
Bahar allahaşkına son hücumdayız, sen hala eveleyip geveliyorsun. Son hücumdayız yahu, yok başka bir ihtimal, atacaksın işte. Girer ya da girmez ama at.

----------------

İyi gidiyoruz, geçen sezonki avrupa maçı aklıma geliyor ama bu sefer Ceyhun Yıldızoğlu yok başımızda neyse ki.

Aslan gibi savaşmaya devam.
 
İşte takımdan görmek istediğimiz mücadele,yürek,istek,inanç ve konsantrasyon üst düzey bunun yanında enteresan top kayıpları yok,takımın özgüveni yerinde asist sayımız aldığımız ribaunddan daha fazla top paylaşımı maksimum seviyede.
Alba'yı özlemişiz o da basketbolu özlemiş ilk oyuna girdiğinde biraz ürkek olsa da sonrasında açıldı ve Matovic'le McCoughtry'den topları çaldı,üçlüğü de yolladı. :) Son olarak rakip tamamen işi bireyselliğe dökmüş durumda Pondexter biraz sıkıntı çıkarmakta 3.periyot önemli gevşeyip rakibe oyuna ortak olma fırsatı vermemeliyiz.
 
Kızlarımız süper oynuyorlar ilk yarının istatistikleri 16 ya karşı 8 ribaund hemde Fowles yokken 17 ye 2 asist 5 top çalma şut yüzdemiz gayet iyi bu maçı ne kadar istedikleri her şekilde belli umarım maçı kazanırız da emekleri boşa gitmez ikinci yarıda bir şanssızsızlık yaşamayalım ve kupayı kazanıp dönelim.
 
3. periyotun başında hemen teknik çaldılar maçı izliyemiyorum ama eğer hakemler uydurduysa yuh artık bizim yönetimin baskette lobi yapması şart yani.
 

Üst