Bomboş olmadığını ve Dursun Özbek'in basketbol düşmanlığını bu maçla daha iyi anlamışsındır. Adam maçı ciddiye alıp Denizli'ye bile gitmedi. Sadece bu durum bile Dursun Özbek'in bu takımı umursamadığını göstermesi için yeterli. Umursamadığı için de 4 yıllık başkanlığı kadın ve erkek basketbol takımlarımızın tek bir kupa bile kazanamadan sonlanmasıyla bitecek.Her zamanki gibi içi bomboş bir yazı. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Galatasaray'da basketbola ilgi gösteren kaç başkan gördün?
Benim izlediğim döneme Basketbol takımımızı ileriye götüren, onları geliştirmek için çabalayan ve onlara hak ettiği değeri veren tek başkan Adnan Polat'tı. Onun sayesinde, onun ilgisiyle kadın basketbol takımımız 2. ligden çıkıp Eurocup kazandı, Euroleague'in demirbaşı oldu. Ve erkek basketbol takımımız ligde final oynadı, Euroleague'e katıldı. Ondan sonra gelenlerin hepsi ayrı bir felaket oldu. Onların döneminde birbirinden ayrı skandallar yaşandı. Harcanan onca bütçeye rağmen Dursun Özbek dönemi de başarısızlıklarla geçti. Bu dönemin farkı 2 takımında şampiyonluğa oynayabilecek kadar para harcamalarına ve ödeme sorunu yaşamamalarına rağmen başarısız olmaları.
Son olarak, profilimde gördüğün gibi 34 yaşındayım ve 18 yıldır Galatasaray Basketbol takımlarını yakından takip ediyorum (2012-2017 arası hariç). Ve 2009-2012 , 2018-2022 döneminde neredeyse Galatasaray'ın 100 basketbol maçına gitmişimdir. Bunlar basketbol takımımızı desteklediğimi kanıtlamak için yeterlidir umarım.