• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Başkan, Ersan'ı söylediğinde nedense Turgay Şeren geldi aklıma. :D

Ünal Aysal dan pazartesi günü Drogba yı açıklamasını bekliyorum.Maksat ise belli.:)

Fatih Terim ve Ali Dürüst varken medya öyle ileri geri konuşamaz artık diye düşünüyordum Ünal Aysal' ı görmeden önce. Çok fena bir başkanımız var arkadaşlar. Resmen tehdit ediyor. "Hakkımı yedirtmem, ama bağırıp çağırarak değil, gerekli uzmaşları sağlayarak" diyor. Yani kibarca ya adam olun ya da susun diyor :)

Ünal Aysal'ın medya ile uğraşmasına gerek yok.
Onlara gereken ayarı Fatih Terim verecektir zaten her konuda..

yahu ne güzel Turgay Kıran başkan olacaktı,ne güzel lig düşmeye oynayan Nancy'nin oyuncu kadrosu ve hocası bize gelecekti olacak iş mi bu şimdi:)

lütfen gri oylar tekrar sayılsın:):)

Cezmi kardeşim yazılarında bana gönderme yapmışsın varsa bir sıkıntın,açıkça söyle istersen telefonla söyle istersen mesaj yoluyla söyle,istersen yüz yüze söyle,ima etmene gerek yok.

yeni yönetim isterse derhal iş biter

Arkadaşlar seçim yarışı geride kaldı, bu başkanlı seçimlerinde geride kalmış diğer adaylar ile ilgili iğneleyizi, aşşağılayıcı ifadeleri sileceğim. Artık önümüze bakalım bırakın Turgay Kıran ile Helvacı ile Polat ile dalha geçmeyi.

Ben bu kadar akıcı konuşan, ne dediğini iyi bilen ve kendine yüksek oranda güvenen bir başkan uzun zamandır görmemiştim. Daha yolun başı ancak güzel günler göreceğiz gibi duruyor. Hayırlısı..

Şükür kavuşturana.Kim Kallstrom 6 milyon euro karşılığında takımımızda.

Twitter:D Fransa ligi uzmanı bir yazarın haberi bu.
Rakam bence çok uygun değil 5'ten yukarı çıkmasak iyi olacaktı ama pazarlıkla geçirecek vakti olmadığına inanan bir ekip var karşımızda o yüzden herşeye tamamım ancak bu rakam cidden düşebilir kesin bir rakam olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.

Niye kaynak arıyorsunuz yahu, Başkan demedi mi istiyorum diye. :D

Bu bonservis fiyatını görünce Kallström için, aklıma sene başında başkanın '' Ben oyuncu transfer ederken pazarlığa girmem 5'se 5'e alırım '' lafını hatırladım.

rakam hariç doğru sanırım KİMİ 4.mil.750 bin. dolara aldık.fransa kaynakları bu şekilde.Gerçi benim bağlantılarım zayıftır.

Bize bu yılı unutturdu resmen başkan..Artık sabırsızlıkla 7 ağustos ve ligi bekliyorum..Ama başkan kaleYE de alırsan süper isim durma stopere de el at.

Saolun beyler . :D

Mithat abide doğruladığına göre artık hayırlı olsun.

Geri