• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Oyuncu kararsızlığından 3 ayrı kadro yaptım :)

Kadro 1

Carlos Arroyo 24.2 - Thomas Heurtel 17.6 / Keith Langford 21.0 - Alex Abrines 1.1 - Blake Schilb 23.0 - Kim English 2.0 / Lamont Hamilton 20.9 - Ersin Dağlı 7.7 - Alexis Ajinca 15.0 - Printezis / = 132.5

Kadro 2
Sergio Rodriguez - Mantas Kalnietis 0 / Keith Langford 21.0 - Blake Schilb 23.0 - Kim English 2.0 - Alex Abrines 1.1 / Lamont Hamiton 20.9 - Linas Kleiza 17.6 - Furkan Aldemir 16.5 - Ersin Dağlı 7.7 / = 109.8

Kadro 3
Carlos Arroyo 24.2 - Mantas Kalnietis 0 / Keith Langford 21.0 - Erick Green 12.0 - Alex Abrines 1.1 - Jaka Blazic 9.0 / Linas Kleiza 17.6 - Furkan Aldemir 16.5 - Joey Dorsey 20.5 - Ersin Dağlı 7.7 / = 129,6

İlk hafta Kalnietis,Abrines ve Erick Green'in gazabına uğradık :(

Daha ilk haftanin tum maclari sona ermedi ama bekledigimden cok daha dusuk puanlar alacagim. Dusuk krediyle kadrolara katilip fark yaratmalari umulan Alex Abrines, Nikos Pappas, Slyven Landesberg, Melih Mahmutoglu gibi oyuncular Fantasy severleri sevindirmekten uzaklardi. Gordugum kadariyla bir tek Lokomotiv Kuban' li 22 kredilik Sergeii Bykov mutlu etti. Orada da en buyuk hayal kirikligi olarak Mantas Kalnietis goruluyor.

Bu hafta Galatasaray' li oyuncularin hemen hepsinin iyi puanlar getirmesi GSBASKET Liginin ortalamasini yukseltecektir ama bircok yabanci Euroleague forumlarinda da yazilip cizildigi gibi normalde Turk Takimlarindan oyuncu almak cok buyuk risk.

Sergio Rodriguez, Georgios Printezis hariç 137.4 puandayım. Takımda tek handikabım Micov oldu.

Butun takimlarimla asagi yukari 150 civari puanlarla haftayi kapatacak gibi gorunuyorum. Aklimdaki iyi rkg yapan oyunculari tek bir takimda birlestirebilseydim gayet iyi bir hafta gecirmek icten bile degildi. Turk takimlarindaki oyuncularin iyi rkg ler yaptigi bu haftada bu puanlarla orta siralara oynariz maalesef ...

Abrines'e rağmen 182.5'le sezona iyi bi' giriş yaptım. Maçtan önce ahladım vahladım ama Lokomotiv kumarım fazlasıyla tuttu.

Zack Wright ____ 8.8
Sergey Bykov ____ 15.4

Keith Langford ____ 21.0
Daniel Hackett ____ 30.0
Blake Schilb ____ 23.0
ABRİNES ____ 1

Lamont Hamilton ____ 20.9
Derrick Brown ____ 18.7
Alexis Ajinca ____ 15.0
Richard Hendrix ____ 28.6

Iyi kadro olmus, tebrikler muhtemelen GSBASKET liginde haftayi lider kapatabilirsin.
Haftaya degisiklikleri de iyi yaparsan yurur gidersin.

Abrines'e rağmen 182.5'le sezona iyi bi' giriş yaptım. Maçtan önce ahladım vahladım ama Lokomotiv kumarım fazlasıyla tuttu.

Zack Wright ____ 8.8
Sergey Bykov ____ 15.4

Keith Langford ____ 21.0
Daniel Hackett ____ 30.0
Blake Schilb ____ 23.0
ABRİNES ____ 1

Lamont Hamilton ____ 20.9
Derrick Brown ____ 18.7
Alexis Ajinca ____ 15.0
Richard Hendrix ____ 28.6

Iyi kadro olmus, tebrikler muhtemelen GSBASKET liginde haftayi lider kapatabilirsin.
Haftaya degisiklikleri de iyi yaparsan yurur gidersin.

Teşekkür ederim daha yüksek alanlar da vardır belki ama ben de ilk haftayı yukarılarda bitireceğimi düşünüyorum. Lokomotiv Kuban sağ olsun :)

Sergio Rodriguez__________?
Kenan Sipahi_____________ -1.0

Keith Langford____________ 21.0
Martynas Gecevicius______11.0
Blake Schilb_______________ 23.0
Emir Preldzic_____________+ 27.5

Lamont Hamilton________+ 20.9
Juan Palacios_____________+ 15.4
Alexis Ajinca_______________ 15.0
Chevon Troutman________?

Kenan Sipahi'ye rağmen ve 2 oyuncumun daha olmamasına rağmen 132 Rkg topladım ilk hafta için 150'yi geçersem normal diye düşünüyorum.

Sergio Rodriguez'in ve Deon Thompson'un olmadığı haftada Troutman'ın iyi rkg yapacağını düşünüyorum.

Kaun-Hackett-Arroyo tarzı düşündüğüm ama kadroya almadığım birkaç oyuncuya üzüldüm.

İlk 2 takımım berbat puanlar getirdi ama 3. takımım Simon'un -3'üne rağmen şuan 120 puanda ve daha Koszarek. Djedovic, Begic sahaya çıkmadı. Begic'in sakatlığı hakkında bir bilgisi olan var mı? Akşam oynayabilir mi?

Zoran Dragic hariç 161 puan ki fena değil gibi.Kleizadan daha dominant oyun beklerdim keza Musli'de hayal kırıklığı yarattı.

ana takımım diye düşündüğüm takım fazla para harcamama rağmen koszrek hariç 98,5 puanda.
kadro zor toparlanır gibi.burada 24 kredi bırakmıştım.
2. takımım zoran dragic ve fran vasquez dışında 99,5 puanda burada 37 kredi kalmıştı. burada fran vasques iyi performans getirirse daha umutku bir kadro olabilir.
3. takımım ise zoran dragic hariç 145 puanda. burada da 8 kredi var. bu takım üzerinden giderim gibi duruyor.
bence kötü başlangıç oldu. spencer neolson ve kim english güvendiğim oyunculardı ve bütün kadrolarda vardı. bunlar hayal kırıklığı oldu. beklentileri olan tüm oyuncular ve GS li oyuncularda iyi puanlar getirince puanlar yüksek kaldı ve biz bunu kaçırdık.
toparlayacağız ama bu başlangıç baa 2 sene önce ki nba li sezonu hatırlattı. Arda iyi bilir.favori oyunculara puanı yüksek diye girmeyince krilenko ve batumu alanlar alıp yürüdüler, bizde seyrettik öyle. borsada yükselişi kaçırmak gibi :)
takımların dengelerini güçlerini gördük. birde haftaya iç saha deplasman performanslarını da gördükten sonra daha tutarlı seçimlerle ilerleriz...

Takımım 2 değişiklikle toparlayacaktır diye düşünüyorum. Kalnietis - Marcus Williams değişikliği yapacağım. Bu yüzden kimse Kalnietis'i bıraktıktan sonra ''neden bu adam 30 rank yaptı'' demesin. Çünkü ben takımdan gönderiyorum.
Dejuan Summers deli sattı beni öyle böyle değil. İlk 5 çıkıp süre alacağını tahmin ediyordum. Kötü de oynamadı ama rank'e yansıtamadı oyununu.
120 civarında sönük bir haftayı geride bırakacağım gibi gözüküyor. Printezis çıkıp 30 yaparsa birşey diyemem tabi.

Kalnietis ve Kinsey haric bekledigim gibi ilerliyor takim. Bugun de 3 oyuncum var. 140 civari bir puanla haftayi kapatirim muhtemelen.

3 oyuncudan toplam 1.1 puan almama rağmen bu haftayı 133.8 puan ile kapadım.

S.Rodriguez 11 rating getirdi v kredisi 8 puan düşmüş yüzde 15 i yani.. Oyuncuların kaç rating aldığında kaç puan yükselecği veya düşeceğini veren bir site yok mu ? :)

tq3hw.png

Yatacak yerin yok Simon.

bende yeni katıldım,bayramkurtulmus kullanıcı adım 150.7 ilk hafta puanım

Ligde çok sağlam oyuncular var anlaşılan.Ben 172 puanla ilk 5te yer alırım herhalde diyordum :)
Rekabet iyidir buradaki sohbet konusu da aktif olursa daha da eğlenceli ve daha rekabetli lig olur gibi.

Geri