NBA PlayOff 2014

Green böyle atmaya devam ederse finalde Miami bile gelse 4-1 , 4-2 olacağı bu. Instagramda takibi bıraktığımdan beri kendine geldi.

Normal sezon Okc ile maçlar 0/4'tü ama demek ki play-off'ta ters felan gelmiyormuş.
 
Sen sabahın 4 buçuğunda kalk 2.çeyreğe yetiştim de adamlar 2.çeyreğin ortasından itibaren rakiplerini dümdüz etsin!San Antonio bu yıl yüzükleri alsın istiyorum ama rakiplerinize biraz umut verin be kardeşim.Rakiplerinizi asfalt malzemesi yaparsanız antipatik olmaya başlarsınız benden söylemesi:)Bu seri belli ki fazla uzamaz spurs rakibini beklemeye başlar.O da muhtemelen bir günü bir gününe tutmayan pacers yerine miami olur.Bu kez saha avantajıda spurs'te.Hemde 2-3-2 değil normal play-off sistemiyle oynanacak bu yıl finaller.Saha avantajı olmayana bir ümit oluyordu 3 maç üstüste evinde oynamak ve o ivmeyle şampiyon olunabiliyordu.Ama şu durumda miami bu form durumlarının bir hayli üstüne çıkmaları lazım yoksa ancak "NAL" toplarlar.
 
OKC serisinin bi zevki kalmadı. Zaten İbaka da yok. SAS rahatca vurup geçecek gibi duruyor. Playofflar başlamadan da yazmıştım NBA şampiyonu SAS olacak bu sene diye. Hücum ve savunma uyumları bütün takımların 1 tık üzerinde.
 
Maça kalktığımda Miami 18 dk.da 22 sayı atmış ve fark 15'ti. Şu an 8 sayı Miami önde.

Wade 7-8 kilo alınca kendini buldu. Bu hali 2006 bir başına takım Wade'i hatırlatıyor.

Bana soracak olursanız 2006 Dallas serisinde gelen şampiyonluğun değeri süper 3'lüyle olanlardan fersah fersah fazla.

Sahqtin' a fool çok güldürüyor. Tabi ana kahraman Mario Chalmers. Gördüğüm en komik doğal karakter olabilir. Hahaha düşününce gülüyorum. :D
 
İndiana'da biri katkı verse diğeri vermiyor, diğer maç katkı vermeyen katkı verse, bu sefer katkı veren katkı vermiyor. Stephenson sadece o havaya girebilmiş koca takımda. George yine kafasına göre isteksiz oynuyor. Nefesleri bi yere kadar yetebiliyor. Sezon bitmek üzere İndiana hala playoff havasına giremedi. Aslında Miami de giremedi de ellerinde LeBron Wade olunca bi şekilde kazanıyorlar. Ray Allen maçı aldı Miami'ye verdi resmen. Wade de yine çok verimli oynadı. Ama finalde SAS süpürür geçer bu sefer. Geçen sene ki gibi aynı hataya düşmez.
 
Ben bu sene miaminin sampiyonluk havasina girebildigini hic dusunmuyorum.Sa bu sene gecen senekinden daha iyi bir bench yapti ve ginobilide bu donemde formda.4 2 sa diyoum finalde bu eslesmeler olursa.
 
IBAKA oynamakla kalmadı farkını da hissettirdi.Thunder için umut ışığı görünmüş olabilir ama ben yinede 4.maçın favorisinin SPURS olduğunu düşünüyorum.Ama her ne olursa olsun bu seriden 2012 batı finallerindekine benzer bir senaryo çıkmaz.Ne thunder o zamanki thunder ne de spurs o günkü spurs(Ne sen o eski sensin ne de ben o bildiğin ben):)Ayrıca PARKER bir gün susarsa öteki gün GÜRLER!
 
Neymiş efendim San Antonio inanılmaz hücum ediyormuş freni boşalmış kamyon gibi önüne geleni ezip geçiyormuş vs. vs. Batı için bu dediklerinize katılıyorum ama daha en iyi takım ve en iyi oyuncunun karşısına çıkmadılar....
 
Neymiş efendim San Antonio inanılmaz hücum ediyormuş freni boşalmış kamyon gibi önüne geleni ezip geçiyormuş vs. vs. Batı için bu dediklerinize katılıyorum ama daha en iyi takım ve en iyi oyuncunun karşısına çıkmadılar....

Woww Miami fans kılıçları çekmiş. :)

2006 kazandıkları finalde Miami'yi destekledim , Lebron'un ilk senesi kaybettikleri Dallas serisinde destekledim , ilk yüzük Okc serisinde yine destekledim ama artık Miami düşmanıyız.

Not: 1998'den beri Spurs taraftarı bir basketbolsever.
 
Geçen sene Popovich maç bitti şampiyonuz diye Duncan'ı çıkarmayıp 28 saniye kala ribaundu alsa en iyi takımı rencide ede ede şampiyon SAS olacaktı. Bu sene SAS kimselere vermez şampiyonluğu. Miami halâ ışık vermiyor.
 
Rencide ede ede derken, seri altıncı maçta bitmemişti, çıkıp yedinci maçta etseydiler rencide. Onun yerine LeBron'un şutunu riske etmeyi tercih edince, LeBron rencide etmişti sanırım. Yani demem o ki bu seviyelerde öyle rencide etmek falan kolay işler değil, Cavs - Spurs finalini dersiniz anlarım, haklısınız ama geçen seneki seriyi izleyip bu kelime kullanılmaz. Spurs herşeyiyle saygı duyulası bir takım; Popovich, Duncan, Manu, Parker.. Finale çıkıp şampiyon olsalar büyük sürpriz mi olur, hayır. Ama son üç senenin finalistine, son iki senenin şampiyonunu da fazla hafife almamak lazım.
 
Spurs bence favori olmaz Heat ile muhtemel NBA finalinde

Ayrıca daha final göreceği belli değil Ibaka'lı OKC farklı Seri 2-1 bir ihtimal ama Ginobili'nin de sakatlığıyla tarih tekerrür bile edebilir(2012)

Geçen seneki final serisi müthiş çekişmeliydi hatta efsane denilebilecek final serileri arasındadır bence Popovich gibi bir efsanenin ilk defa o 6.maçta bu kadar kötü bir maç sonu oynattığını görmüştüm.

Rencide edici seriler izledim NBA'de ama 2013 öyle bir final değildi hatta benim canlı izlediğim en güzel 2.Play Offlardı (1.si 2010 Final Serisi)
 
İşte demek istediğim o. O kadar rencide etmişler ki Duncan'ı alıp ''zaten kazandık'' rehavetine kapılıp maçı mucizevi şekilde verince Miami de o gazla aldı şampiyonluğu doğal olarak. Ben demiyorum ezdi geçti ama maçın sonun bekletmeden salonu boşaltcak kadar rencide etmişler demekki.
 
Houston Rockets, Carmelo Anthony için New York'a Ömer Aşık, Jeremy Lin ve 1. tur draft hakkı teklif etti.

Kesinlikle asılsız haberdir ihtimal dahi olmaz.

Kontratı biten Melo'ya Rockets neden takas önersin.

Sign And Trade desek Knicks napsın Houston'dan gelen çöpleri yeniden yapılanmaya çalışan ve kadrosunda bir sürü gereksiz Cap'i dolduran adam varken bir de üstüne Ömer-Lin'in 16 md'lık kontratını ne yapacak.

Gerçekten böyle bir takas önerilse Phil Jackson yerlere yatar heralde gülmekten.
 
Durant ve arkadaşları son oynanan maçta Westbrook ve arkadaşları olmuş durumda. Durant 31, Westbrook 40 sayı yolladı SAS potasına. Ayrıca Westbrook 14/14 serbest atış muazzam böylesine kritik maçta. Geriye kalan 34 sayıyı da tek hanelerde olmak üzere 8 oyuncu paylaşmış.

Batı konferansı her şeyi ile daima çok güzel ama takımlarının şu inadı yok mu gerçekten harika.. Umarım seriyi alan şampiyonluğu alır.
 

Üst