NBA PlayOff 2014

Portland, Houston gibi bir rakibi eliyor, sonra SAS ile kapışıyor, SAS hem Dallas'ı hem Portland'ı eliyor finalde OKC ile kapışıyor. Miami ise Bobcats, Nets ve güçten düşmüş Pacers'ı güle oynaya geçiyor.

San Antonio ya da Oklahama yerinde olsan hangi seçeneği tercih edersin.?

Bu durum Miami için daha kötü. Bırakın yıpranma, dinlenme muhabbetini o seviyeye gelmiş bir takımı etkilemez o tarz şeyler.
 
Miami nba finaline kadar olan maclari, hazirlik maci niyetiyle oynama luksune sahip.

İki konferans arasinda ucurum var. İlginc olarak en iyileri de Miami. Bence hard cap kuralinin gelmesini gerektirecek kadar fazla gucluler. Ayni anda sahada bazen ray, wade, bosh, lebron falan oluyor. Olacak sey degil yani. İndiana'nin aldigi ilk macta Miami sezon oncesi kampi mantigindaydi, ki hak veriyorum, ikinci maci oynayip aldilar. Diger butun maclarda ezdiler. George'un cildirdigi ekstrem mac dahi Miami'nindi.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Futbolda Pirlo = Basketbolda Ginobili

Gereksiz zora soktuk maçı. Son hücumun bir önceki hücumunda Manu'nun panyaya değen ve sonra Ibaka'nın blokladığı topu hakemlerin es geçmesi kritik oldu ve uzatmalara gitti maç. Sonuç olarak final...

Koca Nba'da stil olarak, hal tavır olarak favori oyuncumun Diaw olması komik mi trajikomik mi siz karar verin. :)
 
Farkli bir seyler yapmali Spurs. Obur turlu kalite olarak yetemiyorlar Miami'ye karsi. Evet pota altinda bariz ustun Spurs, ama ana hucum silahlari olan; parker'in deliciligi ile muazzam spacing sonrasi bos ucluk fikrine karsi Miami'nin bi plani var: Lebron. Parker'i Lebron'la savunuyor Miami bazen, bu iste kalbine hanceri saplamak oluyor.

Spurs'un kazanmasinin iki yolu var:

1: Gecen senenin aksine Splitter hayatinin oyununu oynamali.
2: Manu olumlu yonde sapitmali.

Ben Spurs'u tutuyorum tabii ki. Ama Miami net favori.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Durant ve Westbrook'a üzüldüm Scott Brooks onlar için imtihan gibi birşey adam Konferans finalinde Reggie Jackson'ı 47 dk en önemlisi Fisher'ı 32 dk oynattı.Bunu yaparken Sefolosha ve Caron Butler'a süre vermedi sonuç sadece 5 oyuncu skor üretebildi.

Miami net favori bencede Spurs'un şansını geçen yıldan daha düşük görüyorum Güzel seri olacak bence uzun bir seri bizleri bekliyor.
 
Miami'nin pota altı zaafı var ve ayrıca takım olarak oyundan kopunca toparlamaları çok zor oluyor. Ama Spurs çift haneli geri düşse yine oyun zekâsı yüksek oyunculara sahip olduğu için panik yapmadan oyun disiplininden kopmadan gelip öne geçebiliyor. Miami'de LeBron veya Wade'den biri ritmini bulamazsa Spurs fena vurur geçer. Zira Miami playofflarda kötü oynadığı sekanslarda rakiplerin sınırlı gücünden dolayı ciddi sorun yaşamadı ama Spurs karşısında da afalladıkları sekanslar olursa Popovich farkı basar geçer. Benim favorim net Spurs çünkü tam bir takım olgusu ve tecrübe imparatorluğu var.

OKC maçına gelirsek Brooks ayrı bir konu ama Durant ve Westbrook'un acayip saçmalıkları vardı bu maçta. Westbrook defalarca inat edip sokak basketçisi gibi 3-4 kişinin arasına saldırmaya çalıştı ve top kayıpları yaptı. Durant'i hiç böyle görmemiştim gereksiz ve basit top kayıpları yapıp çok rahat gözü kapalı atacağı atışları kaçırdı uzatmada.
 
Kalite olarak yetmiyor lafi ilginc olmus.Insanlarin fikirlerini elestirmeyi sevmem aslinda kusura bakmayin ama.Gecen sene kadrosu daha guclu olan miami.Bu sene ki miamiye gore daha guclulerdi.Mucize bir macla final macina tasidilar ve sampiyon oldular.Gecen seneden daha iyi durumda suan spurs nasil daha kalitesiz oluyorlar onu anlayamadim sadece
 
Spurs verebileceginin maksimumunu vererek bu seviyede oynuyor. Kucumsemiyorum. Cok buyuk is. Ama potansiyel olarak Miami herkesten cok onde. Sahsi fikrim tabi.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Sahsen spursun maksimumunu verdigini dusunmuyorum.Ilk yarida 5 fark onde bitiriyolar mac 30 fark bitiyor.35 25 geri dusuyorlar birden mac sonu fark 35 oluyor ve bunlari nba in ciddi takimlarina karsi yapiyorlar.Seri ne zaman ciddi duruma girdiyse biraz kendilerine geliyorlar ve en onemli oyunculari bir yari boyunca yokken deplasmanda mac aliyorlar.
 
23 top kaybıyla finallerde maç kazanmak çok keyifli.

Son periyod 14 / 16 saha içi...

Green yaktı ateşi ardarda 11 sayı. Ki 0/5 üç sayı oynuyordu. Ardından Kawhi,Parker patır patır bombaladılar.

Duncan'ı konuşmuyorum zaten. 9/10 saha içi ve tabi ki double-double. Söylememe gerek yok.

Sanırım havalandırma arızasından dolayı 35 derece civarı sıcaklıkta oynandı maç. Lebron'a son çeyrek kramp girdi felan. Herkes izledi muhtemelen ama izlemeyenler için kısa özet gecmiş olalım.

Bu arada dünyanın en iyi basketbolcusu en cool adamı Boris Diaw... :)
 
Neymiş efendim San Antonio inanılmaz hücum ediyormuş freni boşalmış kamyon gibi önüne geleni ezip geçiyormuş vs. vs. Batı için bu dediklerinize katılıyorum ama daha en iyi takım ve en iyi oyuncunun karşısına çıkmadılar....

Miami Heat... Lebron James...

San Antonio acilen klimaları bozsun diğer türlü ilk maçı da alamayacaklardı..
 
Allah Allah San Antanio maçı başka salonda Miami'de AT&T 'de mi oynadı. Yok Miami soğuk bölge takımı da değil. NBA finallerinde zaten olması gereken bu öyle 20 sayı fark atılması değil.

San Antonio bench koltukları alttan soğutmalıymış :D

Şakası bir yana Lebron'un sıcaktan etkilenmesinden ve sakatlanmasından dolayı öyle bir şey dedim. İlk maçı da izleyen momentumun ve gidişatın Miami lehine olduğunu çok rahat söyler zaten.
 
Ne anladım ben atışmadıktan sonra bu işten.. Tabi bu kimseyi kırmadan şaka düzeyinde olmak şartıyla. Yoksa yemişim Miami'yi buradan birini kırdıktan sonra.
 
Miami normal sezonları ciddiye almayınca diğer takım fanları daha umutlu oluyor ama gerçekten çok korkutucu kadroları var..
Lebron-Wade-Bosh kendi takımlarında üst düzey 1. opsinyondu,Ray Allen yıllaca üst düzey 1. opsiyon oynadı,Lewis yıllarda üst düzey 2. opsiyon oynadı,Battier yıllarca üs düzey oynadı özellikle saunmada..Rotasyyon dışı kalan Oden-Beasley sorunlu olmasa onlar da 1. opsiyon olabilecek oyuncullardı..Bu takımı 4 kez yenmek imkansız değil ama gerçekten çok zor..
Spurs çok kaliteli bir takım ama en önemli 3 oyuncusunun yaş ortalaması neredeyse 35 ve Parker %100 ile oynamıyor.
 

Üst