NBA PlayOff 2014

Va rya insanları anlamıyorum. Lebron ve arkadaşları efsane bir geri dönüş ile epik bir şampiyonluk için hazırlanıyorlar insanlar teşekkür edeceklerine eleştiriyor. Ayıp ayıp.. :D

Serinin şu zamana kadar oynanan maçlarına damga vuranlar;
İlk maça klima
ikinci maça Lebron
Üçüncü maça San Antonio(takım halinde)
Dördücü maça Miami

Not: Dönüş olur mu bilmem ama 5. maça evi arabayı sat Miami'ye oyna. 2. maç 2,50 oran ile yüzümüz güldü bu maç da çok güzel oran gelir. Avuç içlerim kaşındı
 
Kaan Abi hala neye güveniyorsun da 5. maç Miami'ye böbrek basın diyorsun ? :)

Anormal şartlar olmazsa S.a.s 10 maç yapsalar 2 tane ya verir ya vermez. Korkarım sen aradaki oyun farkını da göremiyorsun. Lütfen... :)
 
Lebron seri bittikten sonra ilan verecekmis ulusal gazetede: "mevcut en az iki superstari bulunan, popularitesi yuksek franchise araniyor" seklinde.
Adam hakli beyler..
 
Kaan Abi hala neye güveniyorsun da 5. maç Miami'ye böbrek basın diyorsun ? :)

Anormal şartlar olmazsa S.a.s 10 maç yapsalar 2 tane ya verir ya vermez. Korkarım sen aradaki oyun farkını da göremiyorsun. Lütfen... :)

1,25'den San Antonio'ya mı oynayalım kardeşim. Tabiki gidip en az 4,00 orandan Miami oynayacağız. Ekmeğimizin peşindeyiz :D

Ve daha dur bakalım şampiyonun söyleyecek son bir sözü olacaktır elbet.
 
LeBron'a Cleveland yolu gözüktü gibi geldi bana acaba dönermi ? Yine korkak muamelesi göreceği kesin ama olabilir.

Bu arada rencide etmeyin LeBron'u 28-8-2 yapmış adam daha ne yapsın?(5.Maç 45-8-8 bekliyorum Cavs günlerindeki gibi )
 
Tunahan Boris Diaw 8-9-9 diyorum niye dikkat çekemiyoruz yahu ! :)

İlla Nişantaşında B.Diaw tshirtlü biri kendini mi yakması lazım. Yeterrrrr ! :)

İlk 3 maçta final serisinin en verimli oyuncusuymuş Diaw.

İlk 3 maçta Diaw sahadayken Spurs Miami'ye 45 sayılık üstünlük kurmuş

4.Maçta da iyi MVP Diaw olmasın:D


Favorim Leonard (Lebron'u savunması bir yana süper gidiyor) Plase Diaw.
 
Zaten (San Antonio taraftarları hariç) kimsenin San antonio Ya da Miami'yi önemsediği yok. Varsa yoksa Lebron. Dile kolay 3 sene oldu içlerinde çok şey birikmiştir. Bu bile ne kadar büyük olduüunun göstergesi aslında :D
 
LeBron'un Cleveland'a geri döneceğini nereden çıkardınız?Daha 3 yıl önce formaları yakılıyordu şehirde.

San Antonio Spurs'e tebrikler.Çok duygusuz ve acımasız bir makine düzeninde 2 maç oynayıp seriyi kopardılar.Değil Miami, 2004 Detroit Pistons gelse bu takımı yenemezdi.

Miami'de yazın büyük çaplı değişiklikler olabilir.Takımda garanti kontratı olan tek oyuncu Norris Cole.Bir terslik olmazsa Chris Bosh-LeBron James-Udonis Haslem ile birlikte yola devam ederler ama Dwayne Wade ile yollar ayrılır.Her ne kadar içime sinmese de durum böyle.Umarım bu ayrılık adabıyla yapılır ve LeBron'la dostluk bozulmaz.Yoksa "Dağdan gelip bağdakini kovma" durumu ortaya çıkar ki bu trajik bir görüntü ortaya çıkarır.

Yazın çok hamle olacak şampiyon tarafında da ikinci tarafında da.Miami Heat'in şu an ki kadrosundan 4-5 isim emekliliğini açıklayacak muhtemelen.
 
Cleveland LeBron hazırlığı yapıyor.Draftta Wiggins-Parker yerine Embiid'i istemeleri ve onunla çalışmaları

Irving'e istediği max kontratı vermemekte diretmeleri ve en son Calipari'ye 80 md teklif etmişlerdi reddetti gerçi ama iyi bir koçta arıyorlar.

LeBron Miami'yi falan düşünmez duygusal düşünecekse zaten Cavs'a dönme ihtimali daha fazla ama şu anki Miami kadrosu da biraz bitik halde gibi Wade-Bosh ile artık olmuyor.Wade'i sakatlıkları zorluyor Bosh zaten genelde etkisiz.

Ray Allen-Chris Andersen-R.Lewis kaç yıl daha oynayabilir.Karşıda ise genç bir kadro var.Dönerse hiç şaşırmam açıkçası
 
Burada Lebron'u cidden sevmeyen biri olarak kesinlikle eleştirmem dünkü maç için. Adam elli kere soyunma odasına gitmek zorunda kaldı ve belli ki adam ishal. Hakikaten o halsizlikle NBA finalinde efor göstermesi çok zor bir durum. Takımın daha kararlı oynayıp Lebron'un bu zor durmunu kapatmaya çalışmasını beklerdim. Hele ki Wade burada ipleri ele almalıydı. Dünkü maç özelinde eleştirilmesi gereken oyuncu Wade bence. Sen Lebron'da sıkıntı varken ipleri eline alamayacaksan niye yıldızım diye geziyorsun ki ? Ben Lebron olsam dünkü maçtan sonra içimde fırtınalar kopardı şüphesiz. Kimse elini taşın altına koymadı. Hatta beni tanıyanlara garip gelebilir ama Lebron'un dünkü çabasından sonra hafif bir sempati bile oluştu bende.
 

Üst