NBA PlayOff 2014

Miami'nin tek eksiği 5 numara. Bosh mecburen o pozisyonda görev alıyor ve oraya hafif kalıyor. Maaş durumları yaş olduğu için skor üretmese de savunmada verecekleriyle büyük katkı sağlayacak Ömer'i alıp muhteşem bir takım olabilirlerdi.
 
Yazmayım diyordum ama maçın sonunu bekleyedim. İlk yarı 71 sayı. 7/10 üç sayı Kawhi 18 sayı. Miami'ci abi/kardeşlerimle çok uğraşmayı düşünüyorum önden söyleyim. :)

Bunu söyledim ya ikinci yarı patlamam inşAllah.
 
2. çeyreğin başında San antonio 55 sayı buldu ve %90 (DOKSAN) ile hücum ediyordu. Dedim daha uyanamadım herhalde ama yok rüya değilmiş.. Öyle güzel oynadılar ki şans melekleri bile oyunun içine dahil oldu o bölümde ne atsalar ne sallasalar girdi..

@Savaş Hala Lebron'un, New York yerine Miami'ye gitmesini unutamamış :D
 
SAS bi ara Harlem'e döndü, inanılmaz pas trafiği ve uzunların dahi guard becerisinde attığı muazzam paslar... 3.periyot 15 sayı atması olası bir anormal skorun önüne geçmiş oldu. Miami yatıp kalkıp 111 sayıya dua etsin, çok daha acaip bi skor çıkabilirdi ortaya :)
 
İlk maç sonunda da Spurs çok ağır basıyor artık deniyordu. Heat dışarıda maç çaldı. Spurs için 3.maç sonuda aynı ifadeler var. Heat'in kazanmaması gibi bir ihtimal yok. Kaybederlerse şampiyonluk kaçar gibi.
 
2.maçı tuhaf kaybeden Spurs 3.maçta ''mağlubiyetin ihtimali bile yok'' parolasıyla maça çıkıp en az hata ile çok ciddi oynayarak maçı NET aldı. 4.maçta da 3.maç gibi konsantrasyonla çıkarlarsa Heat'i süpürürler başka birşey olmaz. Bu ara Lewis'e de bi parantez açmak lazım. Çok özgüvenli ve yüzdeli şut atarak ekstra katkı veriyor.
 
Bu maçı alamazsa Miami'nin işi çok zor. LeBron olmayınca hücum güçleri çok düşüyor. Bir de Mario Chalmers komedisi var tabii. SAS oynamaya başlayınca durdurulamıyor.
 

Üst