• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huertas 21 Ağustosa kadar süre istemişti ve NBA'den istediği kontratı alamadı. Artık transferde nefesler tutuldu. İmzaların atılmasını bekliyoruz!..

Al eline bıçağı doğra forumu Huertas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Topsakala atfedilen açıklama doğru ise Greenin gitme olasılığı yüksek ya göndericeğiz ya sözleşme şartlarını değiştireceğiz demiş .İlk seçenekte zaten direk gidici ikinci seçenekte açık ya da çıkışı kolay kontrat öndereceğiz muhtemelen bunu oyuncu kabul etmeyebilir etse bile sezon başından direk topal ördek olmuş olur .Ayrıca söz konusu diz sakalığı kronik bir arazsa Malagada nasıl oynadı akut bir sorunsa ne zaman oldu düzelmeycek bir sorun mu ? jawai ilk geldiği sezon sakat gelmişti mesela .Sonradan gelen aksi yönde bazı bilgilere rağmen Topsakalın açıklaması bizim baslangıç tahminimizle örtüşüyor.TAtmin edici bir alternatif bulursak yollıyacağız bulamassak da bu durumu sözleşme sartlarını lehimize kullanmak için kullanavağız.Bütçe kısıtlı Grren yabancular içşnde zayıf halkal kalsa bile sezon içşnde tazmınat vermeden çıkma şansını cebe koymak istiyoruz anlaşılan

Summer League de MVP olan eleman kimdi Spurs' ten?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas gelirse ki umarım gelir.Oyun kurucu pozisyonunu tek oyuncuyla geçmemiz pek mümkün görünmüyor.Bence Micov'dan vazgeçip 1,2 oynayabilen bir oyuncu almalıyız.Yoksa çok sıkıntı çekeriz.Ya da şimdiden 7. yabancı oyuncu almamız gerekebilir.

Huertas gelirse ki umarım gelir.Oyun kurucu pozisyonunu tek oyuncuyla geçmemiz pek mümkün görünmüyor.Bence Micov'dan vazgeçip 1,2 oynayabilen bir oyuncu almalıyız.Yoksa çok sıkıntı çekeriz.Ya da şimdiden 7. yabancı oyuncu almamız gerekebilir.
Micovdan vazgeçmek bu saatten sonra hiç etik olmaz. Ayrıca adam böyle bir sezondan sonra geldi indirim yaptı sözleşme uzattı. Adamın piyasası da var hiç yabana atılacak bir adam değil Micov. Ondan vazgeçmek yerine Schilb transferinin yerine o eksik giderilebilirdi. Hem karakteri hem oyunculuğu iyi oyuncu bulmak zor Micov bunun örneği

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Micov'un bu seneki etkinliği çok fazla artar..İkili oyunu çok iyi bilen bir oyuncu...Alınan uzunlardan sonra gerek kendi oynayacağı ikili oyunlar gerekse ikili oyunlarda ceza şutörü olarak çok büyük beklentilerim var bu yıl...Ayrıca dışarıdan oynayan Petway gibi 4 numaralara karşı sigorta olması çok önemli...Micov şu anda vazgeçilecek bir oyuncu değil bence de bizim için...Karakterli davranışları da eklenince herkes gitsin Micov kalsın derim...

"GALATASARAY HİS TAKIMIDIR"

Parasını düzenli alamadığı dönemde bırakıp gitmedi, diğer bazı oyuncular gibi para geç yatıyo diye hem sahaya çıkıp hem parkeleri saymadı (paran yatmıyosa haklısın ama çok gerekirse bırakır gidersin, hem sahaya çıkıp hem saç-baş sallamak bırakıp gitmekten daha onursuz) bu sezon bütçe kısılacak dendiğinde o da kontratını kıstı. onun dışındaki davranışları da örnek sporcu olarak gösterilebilecek düzeyde.

Bu kulüp vefayı zaman zaman unutsa da, taraftar unutmamalı. Huertas da gelse ben en çok Micov'a, Sinan'a tezahürat yapacağım.

Hala Micov'un gönderilmesi ve yerine de skorer birinin gelmesi üzerine şeyler yazılıp çiziliyor.Schilb transfer edileceğine (x) tarzı bir oyuncu alsaydık denilse anlarım da o kadar kötü bir sezondan sonra adam takımı bırakıp gitmemişken üstelik bence Sinanla beraber geçen sezonun tartışmasız ayakta kalan isimlerinin başındayken bu adamın gönderilmesinin konuşulması bile adama saygısızlık.Kaldı ki ben bu sezon Micov'un takımda önemli bir rol üstleneceğini de düşünüyorum.

Topsakal diyor ki bir forvetle görüşüyoruz.10 gün içinde anlaştık anlaştık. Yoksa daha iyisini bulana kadar Caleb'le devam edeceğiz

Eger dogru kullanilirsa Micov dan daha elit cok az set sutoru avrupada bu atlaniyor sanirim.

Kaldi ki ben Micovun 5 cikacagini, Schilbin kenardan gelecegini dusunuyorum.

Huertas, Sinan, Micov, Green, Lasme

Safak, Goksenin, Schilb, İzzet, Dorsey

Seklinde...

Micov mevcut yapida gecen senenin uzerine cikar ayrica gecen sezon sakat sakat oynamak zorunda kaldi bu sene daha rahat olacak bi cok konuda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sportando Huertas ile anlaştığımızı yazmış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Micov'un elinde kırmızı bandajla çıktığı maçı hatırlıyorum. O topla her buluştuğunda benim canım yanıyordu resmen. Ben CSKA dan geldim, illaki kulüp bulurum demedi adam, Kızılyıldız olaylarında da eli titremedi.

Mimikleri, ifadesi sebebiyle taraftarda takımı iplemiyor algısı var ne yazık ki.

çok iyi takım oldu be
İnşallah parasal sıkıntılar vs yaşanmaz da efsane bir sezon yaşarız.
geçen sezonun ardından çok ihtiyacımız var

Huertas hayırlı olsun. Transferi bitirmişiz :)
Via: (AMK)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Huertas'ı aldığımızı düşünürsek maaşları bilen biri tahmini gideri yazabilir mi? Toplam ne kadar bütçeyle kurduk bu kadroyu acaba.

"GALATASARAY HİS TAKIMIDIR"

Parasını düzenli alamadığı dönemde bırakıp gitmedi, diğer bazı oyuncular gibi para geç yatıyo diye hem sahaya çıkıp hem parkeleri saymadı (paran yatmıyosa haklısın ama çok gerekirse bırakır gidersin, hem sahaya çıkıp hem saç-baş sallamak bırakıp gitmekten daha onursuz) bu sezon bütçe kısılacak dendiğinde o da kontratını kıstı. onun dışındaki davranışları da örnek sporcu olarak gösterilebilecek düzeyde.

Bu kulüp vefayı zaman zaman unutsa da, taraftar unutmamalı. Huertas da gelse ben en çok Micov'a, Sinan'a tezahürat yapacağım.

Kesinlikle katılıyorum. Takımın en soğuk görünüşlü oyuncusudur ama aynı oranda da çok sağlam bir karakteri olduğunu ele güne ispatlamıştır. Sadece bir maç değil her maç önünde, sonunda yensek de yenilsek de en büyük alkışı hakedenlerin başında gelir.

Güzel takım kurduk.Maşallahımız var.Green konusu da netleştiğinde her yerde her takımı yenebilecek potansiyelde olacağız.

Yerli oyuncu gelirse bu takımın cilası olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri