EuroCup 6. Hafta | Bayern Münich 86-78 Galatasaray Odeabank

7DAYS EuroCup'ta 6. Hafta!

Bayern Münich -
Galatasaray Odeabank

Tarih: 15 Kasım Çarşamba
Saat: 22:30
Salon: Audi Dome Arena
Yayın: S Sport



Antrenörlüğünü Aleksandar Djordjevic'in yaptığı Bayern Münich EuroCup B Grubu'nda oynadığı beş karşılaşmadanda galibiyetle ayrıldı. BBL'de oynadıkları dokuz karşılaşmada tek mağlubiyetle lider durumdalar, dördüncü haftada kendi sahalarında S.Oliver Baskets Würzburg'a 84-76 mağlup oldular.

Bayern Münich'de Stefan Jovic, Braydon Hobbs, Jared Cunningham, Reggie Redding, Nihad Djedovic, Vladimir Lucic, Milan Macvan, Devin Booker ve Maik Zirbes ön plana çıkan oyuncular.

Bayern Münich'in EuroCup maçları:

1. Hafta | Galatasaray Odeabank 69-86 Bayern Münich
2. Hafta | Bayern Münich 93-57 Lietkabelis
3. Hafta | Hapoel Jerusalem 83-91 Bayern Münich
4. Hafta | Buducnost Voli 60-76 Bayern Münich
5. Hafta | Bayern Münich 83-58 Reggio Emilia


Takımımıza Bayern Münich deplasmanında başarılar diliyorum...
 
Son düzenleme:
Ne yazık ki mevcut pota altı durumu ve savunma zaafiyetimizden faydalanarak 90 sayıdan aşşağı atmazlar . Kaybedeceğimiz bir maç olur , umarım ben yanılırım :D
 
Galatasaray Odeabank’ın EuroCup B Grubu’nda Çarşamba günü karşı karşıya geleceği Bayern Münih maçı öncesinde koç Erman Kunter, oyuncularımızdan DaJuan Summers ve Scotty Hopson açıklamalarda bulundu.


Erman Kunter: “Bayern Münih turnuvada yenilgisiz olan birkaç takımdan biri ve grubumuzda da lider durumdalar. Bizim için çok zorlu bir maç olacak ama biz de daha önce olduğumuzdan daha iyi bir durumdayız. Kazanmak için savaşacağız ve eğer kazanabilirsek gruptan çıkma adına çok önemli bir galibiyet almış olacağız.”


DaJuan Summers: “Önemli bir maç olacak. Bayern ile ilk oynadığımız maçtaki takımdan daha farklı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bence bu maç daha çekişmeli geçecektir. Onları savunmada durdurmak için hazır olmamız gerekiyor. Her pozisyonu aynı ciddiyetle tek tek oynamalıyız.”


Scotty Hopson: “Bayern ile ilk karşılaştığımız maçın üzerinden bir hayli vakit geçti ve takım olarak daha fazla vakit geçirip maç oynama şansı bulduk. Zorlu bir atmosferde oynayacağımızın farkındayız ama koçumuzun oyun planına sadık kalıp son maçlarda yakaladığımız momentumun üzerine inşa etmeliyiz.”
 
Son 2 maçta iyi mücadele ettik ve kazandık. Kazanma alışkanlığı edinmek önemli ve oyunculara da bir özgüven getirdiği aşikar. Ben takımımızdan yine iyi bir mücadele bekliyorum. Kaybetsek bile kötü kaybetmeyeceğiz. Umarım beni yanılmazlar...
 
Ne yazık ki mevcut pota altı durumu ve savunma zaafiyetimizden faydalanarak 90 sayıdan aşşağı atmazlar . Kaybedeceğimiz bir maç olur , umarım ben yanılırım :D

Kazanmamızın yolu 91 sayı atmaktan geçiyor zaten...
Bende son periyota gelmeden havlu atacağımızı düşünüyorum.
Umarım yanılırız, takım bizi utandırır...
 
Bayern hocasıyla oyuncu kadrosuyla Euroleuge seviyesinde bir takım Brose den çok çok daha iyi bir takım_Yenmemiz bana göre de çok zor ama imkansız değil
 
Insallah yeneriz ama sadece bu kadar otesi yok yani, 10 sayidan assagi fark basaridir, bayern bu kupanin favorisidir, oynadiklari oyunla bunu gosterdiler, dominant bir oyun sekli var bayernin, geriye dusselerde hic bir sey onlari durdurmuyor, bizim bayernle bas etmemiz soz konusu dahi degil. Hapoel galibiyetine asla bakmamak lazim. zaten yenersek supriz olmaz diye mactan 1 gun once yazmistim.

Ama Bayern macini kazanmamiz mucize bile degil, ha bu kadar iddaali konusmanin manasi var mi ? yok tabi ki ama % 1 ihtimal vereyim de ayip olmasin. mucize demek cok buyuk konusmak gibi oluyor. tek dilegim onur kirici bir fark yemeyelim, bahsettigim 20 ve uzeri fark degil. 30 sayi ve uzeri bir fark olmasin.
 
Bayerni artık hepimiz biliyoruz. Euroleague seviyesinde bir takım ve Bamberg'den de daha iyi bir takım bence. Sadece başındaki koç daha kötü Trinchieriden. Biz her ne kadar son 2 maçta iyi sonuçlar alsak da, bu Bayerni deplasmanda yenmeye yeter mi bilemem. Şu ana kadar Eurocupta yenilgisiz, ligde de tek mağlubiyet almış. Çok zor maç. Bu maçı bence başa baş oynarsak, yensek de yenilsek de büyük başarıdır.
 
Bayern, bu sezon yaptığı 14 resmi maçın sadece 1'ini kaybetti.O da evinde 15 handikapla favori olduğu bir maçta Wurzburg'akarşı geldi.22 sayı öne geçip 11 sayı geriye düşmüşlerdi o maçta.
(Wurzburg bu sezon Fiba Eurocup ön elemesinde İBB'ye elenmişti)
 
Bayern Münih'te koç Aleksandar Djordjevic ve Nihad Dedovic, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Aleksandar Djordjevic:

“Galatasaray Odeabank takım olarak gelişme katetti. Takım rotasyonlarını yeniden düzenlediler ve görünüşe göre maç kazanmanın formülünü de yakaladılar. Tabii ki galibiyetler takıma güven verir. Kesinlikle eminim ki karşımızda ilk maçtan tamamen farklı bir Galatasaray Odeabank göreceğiz. Bunun için hazırlanmak zorundayız.”


Nihad Djedovic:

“Galatasaray Odeabank son haftalarda gelişme göstermiş olabilir ama biz de kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde oynuyoruz. Bunun avantajından yararlanmak istiyoruz.
 
Bayern Münih'te koç Aleksandar Djordjevic ve Nihad Dedovic, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Aleksandar Djordjevic:

Görünüşe göre maç kazanmanın formülünü de yakaladılar. .

Resmen dalga gecmis, boyle bir aciklama akillara ziyan bence! Ne bu kolanin meshur formulu mu ? Cok fazla mac oncesi yorumlarina denk gelmisimdir de boylesine kucuk dusurucu bir aciklama gormedim. Hicbir spor musabakasinda denk gelmedim. Umarim yeneriz dicem de, gecen yil ki Ergin Hocali Kadro olmaliydi bu kendini bilmeze, o kadroya oyle aciklamaya yapaymis, guclu taraf sadece guclu olmuyor, kendinde kustahlik belirtileri de gosteriyor.
 
Resmen dalga gecmis, boyle bir aciklama akillara ziyan bence! Ne bu kolanin meshur formulu mu ? Cok fazla mac oncesi yorumlarina denk gelmisimdir de boylesine kucuk dusurucu bir aciklama gormedim. Hicbir spor musabakasinda denk gelmedim. Umarim yeneriz dicem de, gecen yil ki Ergin Hocali Kadro olmaliydi bu kendini bilmeze, o kadroya oyle aciklamaya yapaymis, guclu taraf sadece guclu olmuyor, kendinde kustahlik belirtileri de gosteriyor.

Vladimir Micov ' a disiplinsiz diyerek Sırbistan kadrosuna dahil etmeyen bir insan ( başka sıfat yazarım da) dan bahsediyoruz . Fazla ciddiye alınacak bir insan değil bence kendisi .
 
Galatasaray Odeabank’ın EuroCup B Grubu altıncı haftasında deplasmanda oynayacağı Bayern Münih maçı öncesinde oyuncularımızdan Göksenin, Taylor, Hendrix, Hopson ve Summers Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şöyleydi:

Göksenin Köksal: “Bayern Münih’e ilk maçta kaybettik ama o zaman daha takım olarak hazır değildik ve sezon başıydı. Münih de gerçekten daha çok bir EuroLeague takımı gibi. Rakip çok iyi bir takım ama biz de buraya kazanmaya geldik. Galibiyet serisi yakaladık. Kazandığımız takdirde de gruptan çıkma aşamasında çok büyük adım atmış olacağız. İnşallah galip geliriz.”

Jordan Taylor: “Bayern Münih çok bir takım. Seyircilerinin önünde oynamak zor ama biz de iyi bir takımız, iyi oyuncularımız var. Neler olacağını göreceğiz.”

Richard Hendrix: “Bugün kazandığımız takdirde gruptan çıkma adına iyi bir fırsat elde edeceğiz. Zorlu bir maç olacak. Umarım kazanarak gruptan çıkma şansı elde ederiz.”

Scotty Hopson: “Bu akşam kazanıp gruptaki ikinci galibiyeti almak istiyoruz. Sonrasında ise daha fazla galibiyetler alıp gruptan çıkmak istiyoruz. İleriye dönük olumlu bakıyorum. Bugün rekabet etmeye hazırım.”

DaJuan Summers: “Çok önemli bir maç. Onlar büyük bir enerjiye sahipler. Hızlı hücumda oynadıkları zaman iyi şut sokuyorlar. Geriye iyi dönmemiz lazım. 40 dakika boyunca maçı kontrol etmeliyiz. Kolay sayı şansı vermememiz lazım. Umarım kazanan taraf biz oluruz.”
 
Açıklamasında bi anormallik görmedim. Evet rotasyonu yeniden düzenledik gibi, galip gelmenin de formülünü buldular demesinde de bi iğneleme görmedim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Su Bayernin kendini bilmez hocasi icin kazanalim baska bisey istemiyorum, "gorunuse gore kazanmanin formulunu bulmuslar diyen adam icin"
 

Üst