2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

ben davon jefferson diye duydum bakalım kim gelecek bu arada erman kunter ile can topsakalda galiba istifalarını verecekmiş başkana (İNŞALLAH) artık durumu toparlıycak bi koç ve adam akıllı şubeye bir yönetici lazım..
 
Pressey'i ben de beğenmedim, haksız değiller. Pek bi fark da yaratmaz bizde. Boşa giden paradan ötesine geçemez.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ben hic ihtimal vermiyorum Ataman'in geri donebilecegine. Bu insanlar yonetimde oldugu muddetce ne teklif gider , ne de kendisi olumlu bakar.
 
Bana göre; Erman Kunter, Murat Özyer gibi liselilerin zorlama isimleri dışında ve günümüz basketbolunu takip eden, kendini güncelleme kabiliyeti olan kim gelirse gelsin şu andakinden iyi olur. Kariyer başarısı falanda çok önemli değil. Basketbol sürekli gelişim halinde, dün iyi olan birisi , çalışmadığı anda bugün iyi olmayabilir. Ufuk , Orhun tarzı basketbol hayatında zeki olduğunu belli eden Arroyo gibi bir basketbolcu bile olabilir. Başkaları gibi , kendi değerlerimizi de yaratmayı denemekte sakınca yok. Nasılsa her sene başarılı olacak bütçelerimiz yok. Keyifli işler yapabilmek en mühimi.
 
Cemal Nalga skandalinin yasandigi, 2009-2010 sezonunda, Okan Cevik'ten sonra goreve gelen Cem Akdag, bir hayli enteresan bir basketbol oynatmisti takima ve bana gore -mevcut kosullar icerisinde- cok basariliydi. Hep bir kez daha sans bulmasini istemistim ama bu saatten sonra mumkun olmaz sanirim.

Ekrem Memnun bir alternatif olabilir. Orhun Ene, her ne kadar efsane oyuncumuz olsa da, yanlis hatirlamiyorsam bir keresinde, Fenerbahce taraftari oldugunu aciklamisti.

Ama onceki postlarimda belirttigim gibi, bu kadar spordan uzak, basari hedefi olmayan bir yonetim oldukca, koc'un degismesiyle duzelebilecek cok fazla birsey olmayacaktir.
 
Sağlıklı bir ekonomik yapı sağlanmadan hiçbir amatör branşta başarı sağlanamaz.Bizimkisi orman yangınına kovayla su dökmek gibi birşey...
Hocalar gelir-gider oyuncular gelir-gider değişen birşey olmaz.
 
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Grinsven yollandi, Quigley 1 ay yok o da en az, ikisi de baska yerden ogrendigim bilgiler. Erkeklerde de koc oneriliyor surekli, yabanci biri gelecek gibi.</p>— Tanju Çiçek (@tanjucicek) <a href="https://twitter.com/tanjucicek/status/933433105985269760?ref_src=twsrc%5Etfw">22 Kasım 2017</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Henuz gitmedi ama koc bakiyolar, kadin erkek hic biri icin aciklama olmamasi skandal tabi.</p>— Tanju Çiçek (@tanjucicek) <a href="https://twitter.com/tanjucicek/status/933433920632258560?ref_src=twsrc%5Etfw">22 Kasım 2017</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


Tanju Çiçek'ten önemli açıklamalar geldi. Artık herkes ikna olmuştur herhalde.
<script src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" async=""></script><iframe title="Twitter analytics iframe" id="rufous-sandbox" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="padding: 0px; border: medium; border-image: none; width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden; position: absolute;" allowtransparency="true"></iframe><iframe title="Twitter analytics iframe" id="rufous-sandbox" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="padding: 0px; border: medium; border-image: none; width: 0px; height: 0px; display: none; visibility: hidden; position: absolute;" allowtransparency="true"></iframe>
 
Son düzenleme:
Bizim kadroya pivot olarak tecrübeli ve Avrupa basketbolunu bilen savunma yapabilen 2.10 boylarında bir oyuncu şart. Bildiğim kadarıyla Iverson boşta. Niye düşünmüyoruz anlamıyorum. Sayı atmasına getek yok, savunma ve ribaunt açığımızı kapatması yeterli, birde içeride iyi boğuşacak ve kaçmayacak olması gerekir.
Erman Kunterin bırakması veya gönderilmesi durumunda, Dedas benim için şu an en iyi alternatif
 
Asıl mesele gelecek antrenörün şu kadroyla ne yapabileceği. Çünkü iyi bir koç da olsa şu kadroyla fark yeme ihtimali var ve çöp antrenör diye akılda kalacak. Uzun rotasyonumuz zaten evlere şenlik. Kaç hakkımız var transfer için ve de bütçemiz ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Üst