• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2020-2021 Basketbol Şampiyonlar Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Karşıyaka bugün Tenerife deplasmanında kaybetti fakat ben takımın mücadelesini beğendim.Taylor ve Blackmon takımdan çok uzak görüntüdeler.

Bugün Roll olsaydı Karşıyaka kazanarak gelirdi diye düşünüyorum.Hatta Taylor olmasa,Roll olsaydıda.

Salin maç boyunca kaçırdı,en önemli yerde 2 üçlük attı yıktı takımımızı.Huertas çok fazla top kullanıyor ve havada asılı kalıp kararını son anda veriyor.21 top kullandı 8 isabetle oynadı.

Karşıyaka kendi evinde kazanacak bence.Tenerife'yi çok iyi bulmadım.

Beşiktaş evinde Holon'a 70-72 mağlup oldu seri 1-1'e geldi. Pnini yine son hücumda üçlük attı.

İlk rakibimiz Hapoel Holon oldu.

Karşıyaka, Tenerife'ye yenilerek elendi. Son 10 saniye 0/2 serbest atış üstüne ribaundu alamadılar, 10 saniye faul yapmayı beceremediler. Daçka da Burgos'u 2-1 geçti. Selçuk Ernak şu ana kadar sezonun koçu olabilecek seviyede iş çıkarıyor dar rotasyonla.

Son düzenleme:
Daçka, Tenerife'ye yenilerek elendi. Son 10 saniye 0/2 serbest atış üstüne ribaundu alamadılar, 10 saniye faul yapmayı beceremediler. Daçka da Burgos'u 2-1 geçti. Selçuk Ernak şu ana kadar sezonun koçu olabilecek seviyede iş çıkarıyor dar rotasyonla.
Furkan; Karşıyaka, Tenerife'ye elendi düzeltirsin 😀 Öyle böyle geçen senenin finalistleri bu yıl 16 'ya bile kalamadı takımlar daha iyi bu sene, favori şampiyon asla net değil...

Furkan; Karşıyaka, Tenerife'ye elendi düzeltirsin 😀 Öyle böyle geçen senenin finalistleri bu yıl 16 'ya bile kalamadı takımlar daha iyi bu sene, favori şampiyon asla net değil...

Ahah eyvallah abi fark etmedim. Burgos geçen seneden güç kaybetti ama karşıyaka sürpiz oldu. Tabi ki 1.liğin önemini de görmüş olduk.

Ekran Alıntısı.PNG

Son rakibimiz de Dijon vs Riga eşleşmesinin galibi olacak. Dijon 1-0 önde ve 2.maç bugün 20.00'da Riga'da. Ne olursa olsun rahat çıkmamız gereken bir grup oluşacak.

Ahah eyvallah abi fark etmedim. Burgos geçen seneden güç kaybetti ama karşıyaka sürpiz oldu. Tabi ki 1.liğin önemini de görmüş olduk.

Pek sürpriz değil aslında. Hem sakatlıklarla, eksiklerle boğuştu ksk hem de Ufuk Sarıca oldukça formsuz bu aralar.

Pek sürpriz değil aslında. Hem sakatlıklarla, eksiklerle boğuştu ksk hem de Ufuk Sarıca oldukça formsuz bu aralar.

Sürprizden kastım sene başı power rankings'de ilk 3'ün içindeydi gerçi sakatlıklar falan etkiledi ama çok da umrumda değil Karşıyaka. Elenmeleri hoşuma gitti, çok hoşlanmam kendilerinden camia olarak.

Sürprizden kastım sene başı power rankings'de ilk 3'ün içindeydi gerçi sakatlıklar falan etkiledi ama çok da umrumda değil Karşıyaka. Elenmeleri hoşuma gitti, çok hoşlanmam kendilerinden camia olarak.

Ben de sevmem:)

Kulubune bagli taraftar grubunu severim.
Basketbolu seven kulubu severim.
Hep yarismaci olan yonetimi severim.
Benden gecer not alirlar.

Mac basligi acilmadigi icin buraya yaziyorum.Bugun sezonun bana gore en kritik macina cikiyoruz.Hedef Avrupa’da sampiyonluksa bugun cift haneli farkla kazanmaliyiz.Bugun nedense cok guveniyorum takima ve bir reaksiyon bekliyorum.İnsallah yanilmam.

Geri