2020-2021 Basketbol Şampiyonlar Ligi

Karşıyaka bugün Tenerife deplasmanında kaybetti fakat ben takımın mücadelesini beğendim.Taylor ve Blackmon takımdan çok uzak görüntüdeler.

Bugün Roll olsaydı Karşıyaka kazanarak gelirdi diye düşünüyorum.Hatta Taylor olmasa,Roll olsaydıda.

Salin maç boyunca kaçırdı,en önemli yerde 2 üçlük attı yıktı takımımızı.Huertas çok fazla top kullanıyor ve havada asılı kalıp kararını son anda veriyor.21 top kullandı 8 isabetle oynadı.

Karşıyaka kendi evinde kazanacak bence.Tenerife'yi çok iyi bulmadım.
 
Daçka, Tenerife'ye yenilerek elendi. Son 10 saniye 0/2 serbest atış üstüne ribaundu alamadılar, 10 saniye faul yapmayı beceremediler. Daçka da Burgos'u 2-1 geçti. Selçuk Ernak şu ana kadar sezonun koçu olabilecek seviyede iş çıkarıyor dar rotasyonla.
Furkan; Karşıyaka, Tenerife'ye elendi düzeltirsin 😀 Öyle böyle geçen senenin finalistleri bu yıl 16 'ya bile kalamadı takımlar daha iyi bu sene, favori şampiyon asla net değil...
 
Mac basligi acilmadigi icin buraya yaziyorum.Bugun sezonun bana gore en kritik macina cikiyoruz.Hedef Avrupa’da sampiyonluksa bugun cift haneli farkla kazanmaliyiz.Bugun nedense cok guveniyorum takima ve bir reaksiyon bekliyorum.İnsallah yanilmam.
 

Üst