2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Buğrahan'ı zorluyoruz ama Efes bırakmak istemiyor doğal olarak. Şu an için bir anlaşma da yok. İnşallah gelir.
Erkan Yılmaz da bize gelecek sanırım.
 
Wilbekin ülkemize gelirse domino etkisiyle birileri daha boşa çıkabilir ismet şehmus melih yada erten doğuş buğrahan gibi.

Bahçeşehir hedef küçültmüyor kimseyi bırakmazlar gibi. Gelir tuzağına girmeyiz umarım. 300 bine oynayan adamı 500-600 e tutmak gibi yada milyon dolarlık oyuncuyla doğru seçilmiş 400 binlik oyuncunun yakın performans vermesi gibi. Isaah Canaan gibi.
Erman Kunter döneminde yabancılara ciddi para ödeyip yerlileri es geçtik yabancılarda tutmayınca heba ettik bütçeyi.

Okben Eray Rıdvan Ege Kravish Canaan Pusica ile yollar ayrılır gibi geliyor.
 
Canaan ile asla yollar ayrilmamali. Cok buyuk bir hata olur. Canaan Turkiye'ye gelmis gecmis en iyi 5 yabanci oyuncudan birisi. Nba'de sakatlanmasaydi su an All star patenti cok net tasirdi.Kravish ile kesin ayrilmali, Kenny ise duruma gore daha iyisi bulunursa(Euroleague ayarinda) olabilir.
 
Bost / Berk Ugurlu / Omer Utku
Melo / Bugrahan
Dekker / Erkan Yilmaz
Kerry / Sadik
Hayes / Ndour / Muhsin
Erden Timur’a guveniyorum kurar bu kadroyu :) 4/5m Dolar bandinda kurulur bu kadro.Yerli transferler bir tarafa bence en cok Bost ve Melo’yu tutmakta zorlanacagiz.Avrupa Basketbolundaki guard kitligini dusundugumuzde bizde harika sezon geciren bu iki oyuncuyu tutmak zor olacak gibi.
 
Sanmıyorum ama olurda Buğrahan hamlesi gelirse farklı hedeflere yürüdüğümüzü düşünürüm. Bide yukarda yazıldığı gibi Göksenin den çıkabilme ihtimali olsa fena olmaz. Geçen sezon 2+1 yıl uzatılmıştı sözleşme.
 
Kerry’nin çok net bir şutu var. Post up oynuyor, pick and roll sonrası çok güçlü bitirebiliyor. Ribaundlarda sayısal olarak tatmin edici olmasa da; iyi box out yapıyor. Fiziği de bence bir 4 için gayet iyi ve bu adam daha çok genç ve gelişime de açık. Bu bütçe için bence harika bir oyuncu. Kaçırırsak 2-3 seneye diz döveriz diye düşünüyorum.
 
Kesinlikle. Dee Bost'tan sonra kesin kalması gereken bir oyuncu varsa o da %100 şekilde Blackshear'dır.
Her zaman bir standart tutturdu bu sezon.Neye gore gitsin deniyor ben anlamiyorum.Daha iyisi gelsin deniyor eyvallah ama hem yerli kalitemizi arttiralim hem de katki aldigimiz bir pozisyonda yenilige gidelim dersen buna bizim gucumuz yetmez ekonomik olarak.Kalsin iste Bost,Melo,Kerry,Ndor..Yerli kalitesini arttirip bir 3 bir de 5 numara alip bakalim onumuze.Kadro istikrari en onemli sey bu basketbolda.
 
EL'den kontrat bulur herhalde biraz da bizim bütçeye bakar ama GSTV'deki koçla çıktığı programda önümüzdeki sene ile ilgili soruldu kalma olasılığına dair pek ışık vermedi cevabında bence
Eyvallah açıklama için ama iyi organizasyon sunabilirsek kalabilir işte eurolegue sponsoru ülkemizden ama ülke şampiyonu gidemiyor ya da finalisti haksızlık böyle durum olsa sağlıklı olur.
 
Dogru soylenmis, Thy her istediginde f4 istanbula aldi. Simdi organize olup ulkeden 3. Bir takim katilimini saglamali. Hatta butun turk sponsorlarin isine gelecek bir durum, birlik olup bastirsinlar.
Malum en az 2 rus takiminin seneye katilmasi zor hatta cska da olmayacak. Firsat ayagimiza geldi, bu katilim hakkini bu sene alip kalici olmasini saglamak lazim.
Normalde parayi veren dudugu calar, turk sponsor firmalar da guclerini gorup ona gore davransalar keske.
 
Ben bir anda Euroleague'de oynamaktansa kademe kademe oraya gitmeyi tercih ederim açıkçası. Şu anki yapılanmada bütçenin çok da yukarılara çıkacağını düşünmüyorum açıkçası oralarda hırpalanmak yerine daha sağlam adımlar atmayı tercih ederim.
 
Ben bir anda Euroleague'de oynamaktansa kademe kademe oraya gitmeyi tercih ederim açıkçası. Şu anki yapılanmada bütçenin çok da yukarılara çıkacağını düşünmüyorum açıkçası oralarda hırpalanmak yerine daha sağlam adımlar atmayı tercih ederim.
+1
Bu yapı en başından beri adım adım ilerlemek üzerine kuruldu zaten. Geçen gün Turgay Zeytingöz de bu minvalde bir açıklama yapmıştı. Hiç gerek yok bir anda zıplayıp bir süre sonra tekrar çakılmaya. Sağlam temel üzerine sürekli ileri adım atabilmek en doğrusu.

Sene başından beri aynı şeyi savunuyorum. 30 kat bina yapsan ne olur sağlam bir temele oturmadıktan sonra

Bu sene ki yapılanma ve olumdu durum için Erden Timur, Turgay Zeytingöz, Pistoulis, Ekrem Memnun, Burak Elmas adını saymadığım emeği geçen kim varsa kendi adıma teşekkür ederim.
 
Adim adim uzun vadeli plan yapalim cok hos ve romantik bir soylem, keske kesin gerceklesir diyebilsek ancak seneye kim kalir belli degil.
+1 takim yani basariya gore Eurolig hakkini sadece bizim icin degil her takim icin bu sene alsak fena mi, adim adim ilerlemek icin elle tutulur bir hedef olur herkes icin.
Bir donem dogus bastirip kendi icin yapmisti. Simdi turk sponsorlar bastirip ulke icin +1 hak alsa mukemmel olur.
 

Üst