Hasan bey Grobelna kaç yaşında alexia kaç yaşında neymiş Alexia yeşilyurttan sonra hiç o seviyeleri görememiş yahu kız 21 yaşında bi sakin mi olsak? Alexia yıllardır ligde aşağı yukarı aynı performansları veriyor ne verebileceğini öngörebiliyorum ama Grobelna ne yapacak hiç bilmiyorum alınma sebebi de alexiayı yedeklemek. Hayır yani gerçekten iyi bit çapraz alırız alexia yedeğe kayar ama Grobelna için yedeğe atılacak kız değil alexia bunun için Çin maçına gerek yok. Servis atar savunma yapar blok yapabilir iyi kötü belli seviyede top da öldürebilir. Aynı zamanda sahada yabancı oynatma şansı veriyor ekstradan. Grobelna sanki cev kupasını vakıfbankla Milano’yla oynayıp almış…o şartlarda alexia da alır cev cup alamaz diyen çıkar mı?Alexia'nın Grobelna'dan iyi performans vereceğini sadece Çin maçına göre mi konuşuyoruz? Hücum yüzdesi istatistiğinde ligde ilk 3 sırada değildi kendisi. İlk 3'ü geçtim tamam Boskovic ve Vargas varken Lazareva çok daha iyi pasör çaprazıyken abartılı olabilir ama ilk 5'te de yoktu. Grobelna daha iyi performans sergilerse ısrarla Alexia'yı mo oynatacağız? Kim daha iyiyse o forma giyer. O yüzden Grobelna'nın oynadığı her durumda biz Naz'a muhtacız. Timmerman yerine daha iyi bir orta oyuncu alırsak öyle bir ihtimal olursa yine Naz'ın iyi performans göstermesine muhtaç kalıyoruz.
Grobelna'nın iyi kötü CEV Cup ve Challenge Cup şampiyonlukları var. Alexia Yeşilyurt döneminden sonra o seviyeye bile gelemedi. Grobelna fazla küçümseniyor. Ben de Grobelna'yı ileriye dönük hamle görmüyorum ama Alexia fazla abartılıyor.
He bana kalırsa gs çaprazı üst seviye olmalı. Ama mevcut durum bu