• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Timmerman abartığımız kadar kötü veya sorumsuz değil sakat olduğu zaten postlar da parmağına dikkat edince belli.DŞ de Hollada'nın as ortası olacak zaten.Eleştirmemiz gereken Erdal beyin dediği gibi yabancı orta için bütçe ayrılmaması.Aslında elde yetenekli genç yerliler var bir kaç kaliteli yabancı ile çok iş yapabiliriz umarım seneye gelir.Daha konuşmak için erken ama Li gelirse 1.5 sene gelecek onun geldiği senaryo da.Lukasik Frantti İlkin Li bu smaçör hattını koru.Pasör de Naz'ı bırakmamaya ikna et Bongaerts Naz uzat.Alexia yanına Stysiak,Ryk seviyesinde birini çek.Yasemin Ayçin ile uzat.Büşra Timmerman yerine Karmen ve elit bir orta al.Eylül'ün yedeğine biraz kendini göstermiş genç bir libero çek 26-27 için taş gibi takım.Ve bu saydığım takım da sadece Groblena Büşra Timmerman İremnur falan değişiyor hem oyun alışkanlığı kalıyor hem de bütçe olarak 1 milyon euro fazla verirsin kurarsın bu kadroyu.

Zeren ve Eczacı seneye daha idealı olacaklar bu sene 3-4 arası bitiririz ama 26-27 için bu adımlar atılmazsa ilk 4 dışı kalabiliriz voleybolda sezon başlar başlamaz gelecek sezon transferleri başlıyor mallesef işleri baştan sıkı tutmak lazım.

Asla katılmıyorum. Timmerman neye göre Yasemin Güveli'den veya Ayçin Akyol'dan daha iyi? TVF'nin sitesindeki istatistiklere bakıyorum. Ayçin ve Yasemin bariz daha iyiler. Hücum yüzdesinde Timmerman sırf Bongaerts'i tanıdığından ve uyumunun iyi olmasından dolayı daha iyi gözükebilir ancak oyunun diğer her alanında Yasemin veya Ayçin daha iyiler. Bir orta oyuncunun ilk görevi blok ve file önünü kapatmak mıdır yoksa hücum etmek midir? Hücum da önemli lakin bunu yapacak başka oyuncular da var. En azından 1 tane orta oyuncumuzun blok anlamında çok iyi olması gerekiyordu ki Timmerman o isim olmalıydı. Bu ülkede kulübümüz hariç diğer tüm takımların yabancı orta oyuncuları blok anlamında iyi. Sırf bu durum bile başarı istenmediğinin kanıtıdır. Yabancı orta oyuncu bu ülkeye geliyor ve bir de sözleşme imzalanıyorsa en azından fark yaratan bir özelliği olmalı.
Hasan bey insanların sinir uçlarına dokunmaya çalışmayın ayçin ve yasemin ne alaka? Hollanda kadrosundaki 4 orta oyuncudan hangisinden daha iyi demişsiniz 4 tanesinden de iyi demişim bana cevabınız timmerman neye göre ayçinden iyi?! Bana göre ayçin ve timmerman arasında hatta yasemin arasında bariz bir kalite farkı yoktur. Ayçin için de timmermandan daha iyi diyemem. Sadece istatistiklere bakarsak ligde pek çok oyuncunun konumu tartışılır zaten. Ayrıca kaç defa söyleyeceğim anlamanız için bence timmerman yerine üst seviye bir orta alınmalıydı. Kalın yazayım belki bu sefer daha rahat görüp anlarsınız. Lakin sezonu sakatlanarak kapatmış bir oyuncuya milli takımına gitmedi demekki yatmak istiyor diyerek haksızlık yapmanıza izin vermem. Gs yönetimine tepkinizi gösterin timmerman profesyonel ve işine sadık bir genç sporcu. Acınızı ondan çıkarmayın

Cibara Carol ile ilgilendik ama bu sene Amerika liginde oyanayacağını seneye gelebileceğini söyledi demişti diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.Carol böyle bir açık kapı bıraktıysa sezon içinde bitirmemiz lazım Carol aktif en iyi 5 ortadan biri benim için.

Ben buna bakmayı düşünüyorum Çağrı bey. Timmerman'ın Mayıs ayında tatildeyken paylaştığı fotoğraf. Çok rahat telefonu kavrayabiliyor. Herhalde fotoğraf çekerken elini çok zor konumlara getirmesi sakatlığı için sakınca değil galiba? Ya da taraftarı uyutmaya devam ediyorlar ki bu tarz birçok fotoğrafı var Mayıs ayında. Kimseyi kandırmaya gerek yok Timmerman şu anda gayet iyi durumda. VNL'de kendi tercihinden dolayı oynamıyor.

Aynı şekilde burda da elinde bir sıkıntı olmadığı görülüyor. Link paylaşırken doğru mu paylaşıyorum bilmiyorum lakin Timmerman'ın sakat olmadığı açık. Mayıs ayında çoktan iyileşmiş.
Paylaştığın twitter gorselinde bile kız sakat parmakta ki şişliği görmüyor musun? Ayrıca yanlış mı anladım fotoğraf çekmeye normal maça çıkmayı ayni gören bir zihin mi görüyorum bu hangi zeka bu ikisini aynı görür. 10 saniyelik olay ile 2 saat maça çıkmayı aynı görmek başka bir zeka. Parmağı kırılmış ve bu yüzden ameliyat olmuş biri tam iyileşmeden maçlara çıkıp bilmem kaç km ile gelen toplara blok yapması o parmağı ne hale sokar bunu hiç dusunemiyor musun bu derece mi takıntılı bir insansın?

Bu arada cevap veren arkadaşlardan da ricam yok sayın arkadaşı bu kişi takıntılı ne anlatsan anlamayacak biri o yüzden kendi başına yazsin forumda yoksayin uğraşmayın. Ben bu kadar takıntılı kendi fikrini saçma sapan argümanlarla sunan insan az gördüm uğraşılmaz bununla. Fotoğraf çekme ile maça çıkmayı aynı kefene koyan adamla tartışılmaz.

Geri