İcardinin çapraz bağı kopunca nasıl tatil yapıyor gelsin antrenman yapsın diyenlerle aynı mantık ve cidden komik bi yorum.Sakat olan eli tatilde hiç sakat gözükmüyor diyorum. Siz storylerine denk gelmediniz sanırım. Bu kız Mayıs ayının sonu - Haziran ayının başından itibaren sakatlığı olmayan bir şekilde tatiline devam ediyor. Sakat olduğunu zannediyor olabilirsiniz ben de sakat olmadığını söylüyorum. Ameliyat sonrası kulüp açıklamasında da sezonu kapattığı söylenmişti lakin kulüp sezonu zaten Nisan'ın ortasında bitti. Haziran ayının ortasındayız. Neye göre sakat diyorsunuz? Bir kanıtınız var mı? Ya da sakatlıktan dolayı Milli Takıma alınmadığına dair bir kanıt, belge vs bulunduruyor musunuz elinizde? Bongaerts de oynamıyor dediniz bizzat Bongaerts de Milli Takıma gitmiyorsa aynı sebepten Timmerman da tatilinden dolayı kadroya alınmak istemiyor olabilir mi? Bir düşünün derim. Hemen oyuncu koruma moduna geçmeyin.
Benim için eline de Britt de tatil yapmayı tercih edebilir ben bunda bir sıkıntı göremiyorum. Ki kız sakattı yahu neyin inadı bu. Riske etmek istemedi belki kendini. Ki sağlıklı da olsa tatil yapmayı tercih edebilir bize ne? Gelip bizdeyken tatil yapmayacak sonuçta