• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Hayır parmağı kırık zaten sakatlığı ısınmasını yürümesine engel değil. Bacağında da sorun vardı ilk devre ama o geçti parmağı kırık diye biliyorum.

Parmağı kırık bir oyuncu ısınmaya nasıl çıksın? Sonuçta o ısınmada topa vurmuyorlar mı? Maç önü ısınmasında topa vurmuyorlarsa forma giyip ısınmaya çıkmasının da anlamı yok. O zaman kulüp şov için oyuncuyu kullanıyor gibi bir anlam çıkar.

Timmermanı beğenmiyorum ama millide kadroda değil diye oyuncuyu kötülemenin anlamı yok zira bongaerts da kadroda yok diye biliyorum. Bongaerts da mı kötü?

Konu Timmerman'ın olup olmamasından ziyade neden olmak istemeyişi aslında. Kendisinden daha genç veya kendisinden daha tecrübeli oyuncular Milletler Ligi'nin en azından 1 haftasında bile yer alırken kendisinin yer almak istememesi. Sezon boyunca 10 maçtan fazla oynamamış bir oyuncuda hırs görememek. Bongaerts ile durumu aynı değil Bongaerts adeta yedeği bile olmadan oynadı. Yedeği bile olmadan diyorum çünkü Aslıhan'a yeterince süre verilmedi antrenörler tarafından. Bongaerts'in 3 ay bile dinlenmek hakkıdır. Timmerman için aynı şey geçerli değil. Sezonu iyi geçmemişken belirli bir maç sayısına bile ulaşamamışken en azından form yakalaması gereken durumda Madrid veya başka şehirdeki tatili voleybola tercih ediyor. Voleybol önceliği değil. Bir oyuncu için en tehlikeli durum bu diye düşünüyorum. Voleybolda gelişmek istediğine dair emare yok.

Belki bazılarına yanlış gelebilir lakin ben bu durumdan bile oyuncunun karakter analizi yapabilirim veyahut oyuncunun iş ahlakına dair yorum yapabilirim. Timmerman hiçbir zaman hırslı, istediğini koparan, mentali yüksek bir oyuncu olmadı. Asla tercih edeceğim oyuncu tipi değil. Sadece voleybolundan bahsetmiyorum. Takıma katamadıkları da çok fazla.

Lig bittikten hemen sonra VNL başlıyor zaten DŞ için parmağı sakat birini VNL kadrosuna almayıp dinlendirmeleri normal.

2 aydan fazla oldu. Normal bir kırık iyileşmesi 1-1.5 ay arasında değişiyor. Ciddi kırıklar 3 aya kadar uzuyor ki Timmerman'ın ameliyatı ciddi değildi. Göz açıp kapayıncaya kadar ameliyat oldu ki oynamadığında da ciddi bir sakatlığı olmadığını kulübün açıklama bile yapmamasından anlayabiliriz. Ayrıca ciddi olmadığını da zaman zaman paylaştığı instagram hikayelerinden görüyoruz. Şu anda oynamamasının tek sebebinin kendi tercihi olduğunu inkar etmeye gerek yok.

Parmağı kırık bir oyuncu ısınmaya nasıl çıksın? Sonuçta o ısınmada topa vurmuyorlar mı? Maç önü ısınmasında topa vurmuyorlarsa forma giyip ısınmaya çıkmasının da anlamı yok. O zaman kulüp şov için oyuncuyu kullanıyor gibi bir anlam çıkar.
Kulüp ile sahaya çıktı zaten çıkıp voleybol mu oynadı Timmerman.Eşofmanlaydı genelde zaten.

3 gün içinde parmak kırığı geçmiş olması lazım sizin mantığınıza göre kırık 3-4 gün içinde düzelmez diye biliyorum.

3 gün içinde parmak kırığı geçmiş olması lazım sizin mantığınıza göre kırık 3-4 gün içinde düzelmez diye biliyorum.

Halil Bey Eline Timmerman 4 Nisan'da ameliyat oldu. 2.5 aydan fazla oldu. 3-4 gün içinde diyorsunuz. Dalga geçiyorsunuz galiba?

Burada ne zaman ameliyat olduğuna dair haber de var.

Kulüp ile sahaya çıktı zaten çıkıp voleybol mu oynadı Timmerman.Eşofmanlaydı genelde zaten.

Antrenmana çıkması demek antrenmanda yapılan rutin çalışmalara katılması demek oluyor. Eğer bu çalışmalara katılmıyorsa oyuncuya forma giydirmenin de anlamı olmuyor. Göz boyamak oluyor.

İlkin sakat sakat ülke ülke gezmedi mi geçen sezon milli takım ile.Antremanlarda çalışıyorsa sen parmak ameliyatı yalan diyorsun 3 gün içinde nasıl iyleşsin.Ve antremanda bir tane topa vurduğu elinde top olduğu karesi var mı ben mi yanlış hatırlıyorum.Sadece takımla beraber maçlara gelip izledi kenardan.

Konu Timmerman'ın olup olmamasından ziyade neden olmak istemeyişi aslında. Kendisinden daha genç veya kendisinden daha tecrübeli oyuncular Milletler Ligi'nin en azından 1 haftasında bile yer alırken kendisinin yer almak istememesi. Sezon boyunca 10 maçtan fazla oynamamış bir oyuncuda hırs görememek. Bongaerts ile durumu aynı değil Bongaerts adeta yedeği bile olmadan oynadı. Yedeği bile olmadan diyorum çünkü Aslıhan'a yeterince süre verilmedi antrenörler tarafından. Bongaerts'in 3 ay bile dinlenmek hakkıdır. Timmerman için aynı şey geçerli değil. Sezonu iyi geçmemişken belirli bir maç sayısına bile ulaşamamışken en azından form yakalaması gereken durumda Madrid veya başka şehirdeki tatili voleybola tercih ediyor. Voleybol önceliği değil. Bir oyuncu için en tehlikeli durum bu diye düşünüyorum. Voleybolda gelişmek istediğine dair emare yok.

Belki bazılarına yanlış gelebilir lakin ben bu durumdan bile oyuncunun karakter analizi yapabilirim veyahut oyuncunun iş ahlakına dair yorum yapabilirim. Timmerman hiçbir zaman hırslı, istediğini koparan, mentali yüksek bir oyuncu olmadı. Asla tercih edeceğim oyuncu tipi değil. Sadece voleybolundan bahsetmiyorum. Takıma katamadıkları da çok fazla.
Çok yanlış bir analiz yapmışsın. Timmerman son derece profesyonel ve işine sadık bi genç. Parmağı kırıldı ve toparlanması gerekiyor son derece doğal kadroda olmaması. Bongaerts konusuna gelince de şunu söylemek istiyorum 3 ay kimse dinlenmez sonuçta bongaerts eda gibi ömrünü her yaz milli takım turnuvalarda o yoğunlukla yaşamış biri değil. He ben bongaerts milliye gitmedi demekki hedefsiz demem bu arada. Sonuçta Hollanda milli takımı ile şampiyonluklar finaller yaşamayacaklar

Vnl de sakat da olabilir olmayadabilir isteyedebilir istemeyedebilir.Hollanda da ilk hafta Dalderop Bujiens ve Dambirink hariç hiçbir as oyuncusu kadro da değildi.Dalderop oyuna girmedi Dambirink arada 1-2 sayı girdi çıktı.Buijens sadece as oynadı her maç.

Antrenmana çıkması demek antrenmanda yapılan rutin çalışmalara katılması demek oluyor. Eğer bu çalışmalara katılmıyorsa oyuncuya forma giydirmenin de anlamı olmuyor. Göz boyamak oluyor.
Kız sakat olmayan elini çalıştırmış olabilir mi sence bi düşün derim

Sanane oyuncunun milli takımda oynayıp oynamamasından galatasaray'da mı çıkmıyor sanki maça. Kafaya bak ya parmağı kırılmış oyuncuyu milli takımda maça çıkmıyor diye linçlemeye çalışıyor. Maça çıkmayıp dinlenmesi galatasaray'a yarar dinlenmiş şekilde gelir takıma.

Alexia bence taraftar tepkisinden dolayı sezon içerisinde istediği oyunu gösteremedi.Galatasaray taraftarı elindeki oyuncuları değersizleştirme konusun da bir numara.Herkes Egonu gibi bir oyuncu ister tabi ama elinde Alexia gibi bir değer varken ondan da faydalanman değerlendirmen lazım.Tepkiler sezon içinde Alexia'yı etkiledi mt de kendini gösterdi zaten.
(İlkel miyiz biz youtube kanalı)

Geçen sezonda sık sık genç bir kadroyuz oyuncularımızı koruyalım psikolojik olarak etkilenebilirler bizden çok takip ediyorlar yorumları demiştim.Kötü olanı tabi eleştiricez ama Alexia hak ettiğinden daha ağır eleştiriler aldı bence de.

Bence yanlış bir yorum sezon yedek pasör yüzünden yanmaz dünyada böyle bi olay yok. Nazın performansı yüzünden yanacak bi konumda değiliz. Alexia her türlü Grobelnanın önünde zaten naz Grobelna ikilisi ile oynayacağımız anlar çok daha az olacak neden sezon naz yüzünden yansın mantıklı mı bu?

Alexia'nın Grobelna'dan iyi performans vereceğini sadece Çin maçına göre mi konuşuyoruz? Hücum yüzdesi istatistiğinde ligde ilk 3 sırada değildi kendisi. İlk 3'ü geçtim tamam Boskovic ve Vargas varken Lazareva çok daha iyi pasör çaprazıyken abartılı olabilir ama ilk 5'te de yoktu. Grobelna daha iyi performans sergilerse ısrarla Alexia'yı mo oynatacağız? Kim daha iyiyse o forma giyer. O yüzden Grobelna'nın oynadığı her durumda biz Naz'a muhtacız. Timmerman yerine daha iyi bir orta oyuncu alırsak öyle bir ihtimal olursa yine Naz'ın iyi performans göstermesine muhtaç kalıyoruz.

Grobelna'nın iyi kötü CEV Cup ve Challenge Cup şampiyonlukları var. Alexia Yeşilyurt döneminden sonra o seviyeye bile gelemedi. Grobelna fazla küçümseniyor. Ben de Grobelna'yı ileriye dönük hamle görmüyorum ama Alexia fazla abartılıyor.

Çok yanlış bir analiz yapmışsın. Timmerman son derece profesyonel ve işine sadık bi genç. Parmağı kırıldı ve toparlanması gerekiyor son derece doğal kadroda olmaması. Bongaerts konusuna gelince de şunu söylemek istiyorum 3 ay kimse dinlenmez sonuçta bongaerts eda gibi ömrünü her yaz milli takım turnuvalarda o yoğunlukla yaşamış biri değil. He ben bongaerts milliye gitmedi demekki hedefsiz demem bu arada. Sonuçta Hollanda milli takımı ile şampiyonluklar finaller yaşamayacaklar

Bu konuda katılmıyorum. Kırıklardan da bahsettim 1.5 ayda tamamen toparlanıp oynayabilecek bir oyuncu bırakın oynama hevesini hala ortada yok ki Hollanda'nın açıklanan kadrosunda da gözükmüyor. VNL'i tamamen pas geçeceğini düşünüyorum. Bunu da sakatlıktan ziyade mental olarak Timmerman'ın hevesli oyuncu olmadığı kanaatinde olduğumdan söylüyorum. Aynı şeyi hala Lukasik için de söylüyorum. Mesela o da aynı karakterdedir. Frantti ise daha çok voleybol odaklı, isteği arzusu olan bir oyuncu. Bunu görmek için zorla bir argüman üretmeye gerek yok.

Bongaerts ile karşılaştırmama sebebim sadece Milli Takımda aldıkları sorumluluk değil veya statüleri değil. Bongaerts elbette adı daha çok duyulan bir oyuncu onu hepimiz biliyoruz. Timmerman'ın vazgeçilmeyecek durumu yokken bir an önce döneyim havasında olmadığı çok açık değil mi? Timmerman'ı bize gelmeden önce takip etmiyordum açık konuşayım ama bize geldikten sonra genel olarak voleybol dışı hal ve hareketlerini takip ediyorum. Kendisi Türkiye'de bile zorla durmaya çalışan bir oyuncu havası veriyor. Voleybolu sevdiğinden değil de çok az miktar daha fazla kazanayım yedekte de olsa dururum tarzında bir oyuncu. Bu Milli Takımı için de geçerli. Nasılsa sözleşmeyi imzaladı kendini yormasını gerektirecek durum var mı? İşte Timmerman'ın zihniyetindeki oyuncular daha çok böyle. Eğer bizle sözleşme imzalamasaydı bir an önce VNL'de kendimi göstereyim diye çabalamaz mıydı?

İşte bu sorunun cevabı Timmerman'ın voleybol hakkındaki hevesini yansıtıyor. Eda ile karşılaştıralım. Hatta Eda'yı da geçtim yanılmıyorsam geçen sene veya önceki sene Ana Cristina Milli Takım kampında sakatlık yaşamıştı. Ameliyat olup bir an önce dönmüştü. O sakatlık da hemen hemen bu kırıkla aynı sürede iyileşiyor. Kendisi bir an önce sezona başlamışken Timmerman'ın Ağustos - Eylül ayına kadar dönmeyeceğini düşünüyorum. Bunun da kırık iyileşmesiyle alakası yok. Kusura bakmayın ama çok ciddi olmayan bir kırık 4-5 ay iyileşme süreci almaz. 1.5 ay maksimum 2 ayda sahalara dönebilecek bir voleybolcu keyfi olarak oynamıyor. Bunun sebebinin de çoktan sözleşmeye imza attığı için olduğunu düşünüyorum. Düşünme sebebim de birçok argümana dayanıyor. İyileşme sürecinde olsa 1-1.5 aydır da ülke ülke gezip tatil yapmaz. Üstelik tatil fotoğraflarında parmağında kırığa dair bir emare yok.

Sanane oyuncunun milli takımda oynayıp oynamamasından galatasaray'da mı çıkmıyor sanki maça. Kafaya bak ya parmağı kırılmış oyuncuyu milli takımda maça çıkmıyor diye linçlemeye çalışıyor. Maça çıkmayıp dinlenmesi galatasaray'a yarar dinlenmiş şekilde gelir takıma.

Önce üslubuna dikkat et. Karşında bir insan olduğunu unutma. İkincisi de Milli Takımında seviye olarak iyi olmayan bir oyuncunun kendini göstermesi gereken yaz sezonunda oynamayı bırak Milli Takımdan davet bile almaması. Grobelna zaten uzun yıllar önce Milli Takımı bıraktı. Ayçin ve Yasemin desek Milli Takım kadrosuna giremiyorlar. İlkin, Eylül ve Alexia dışında Milli Takım kadrosunda olan bir tek Lukasik var. Elbette aldığımız oyuncu kendini göstermek zorunda yaz sezonunda. Diğer oyuncular enayi mi? Neden onlar pas geçmiyor?

Ayrıca dinlenme dediğin şey 5 ay almaz. 5 aydır Galatasaray'da yatıyor diyorsan haklısın çünkü uzun süredir oynamıyor. Ameliyatı da Nisan'da oldu ki o ameliyattan 3-4 gün önce sakatlandı. Timmerman gidip de Şubat'ta sakatlanmadı ama Şubat ayından Nisan'a kadar yeterli olmadığından antrenör tarafından tercih edilmedi. Sezonun ilk 5 maçından sonra da yoktu. Yani Timmerman geçen sene 10-15 maçtan fazla as başlamamıştır. Böyle bir oyuncu bu yaz sezonunu da pas geçecekse onun hakkında bazı kanaatlere varıyoruz bazı izlenimlerimiz oluşuyor demektir.

Oyuncunun parmağı 10 gün önce kırılmadı. Tatil storylerine gelirken hiçbir şey yok. Oynamaya gelince sakat. Geçin bunları. Terbiyesizliğin de lüzumu yok yorum yaparken de sana sormayacağım o konuda haddini aşma.

Kız sakat olmayan elini çalıştırmış olabilir mi sence bi düşün derim

Sakat olan eli tatilde hiç sakat gözükmüyor diyorum. Siz storylerine denk gelmediniz sanırım. Bu kız Mayıs ayının sonu - Haziran ayının başından itibaren sakatlığı olmayan bir şekilde tatiline devam ediyor. Sakat olduğunu zannediyor olabilirsiniz ben de sakat olmadığını söylüyorum. Ameliyat sonrası kulüp açıklamasında da sezonu kapattığı söylenmişti lakin kulüp sezonu zaten Nisan'ın ortasında bitti. Haziran ayının ortasındayız. Neye göre sakat diyorsunuz? Bir kanıtınız var mı? Ya da sakatlıktan dolayı Milli Takıma alınmadığına dair bir kanıt, belge vs bulunduruyor musunuz elinizde? Bongaerts de oynamıyor dediniz bizzat Bongaerts de Milli Takıma gitmiyorsa aynı sebepten Timmerman da tatilinden dolayı kadroya alınmak istemiyor olabilir mi? Bir düşünün derim. Hemen oyuncu koruma moduna geçmeyin.

Böyle diyince son attığı gönderiye baktım iki baş parmağı arasın da bariz fark var biri şiş ve kırmızı yakınlaştırıp bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşının hesabı gizli olduğu için siteye atılmıyor ama Timmerman kendi hesabına eklemiş son postu bakınca zaten baş parmağı belli oluyor.9. fotoğraf da havuz başında iki parmak arasında fark bariz iki baş parmağı da gözüküyor.12. fotoğraf da baş parmağı direkt gözüküyor mor ve dikiş de atılmış gibi.

Geri