FIVB 2025 yılının en iyi 10. voleybolcusu seçti Sylla’yı.
Kesinlkle katılıyorum Ryk da gelmiyorsa Stysiak için o kadar para vermek yerine daha 22 yaşında 2025 yılının en çok çıkış yapan pç si Cugno çok ucuza çekilebilir çokta potansiyeli.CL de kendini kanıtladı bu yaz DŞ de büyük turnuva da yine kendini kanıtladı.Bu ay oynanan DŞ kulüpler şampiyonasında da çok iyiydi en iyi hücum eden oyuncu seçildi.Ayrıca 2025 de Fransa ligi MVP Fransa ligi en skorer oyuncu Fransa ligi en iyi hücum eden oyuncu Copa America En skorer oyuncu Copa Amerika en iyi hücum eden oyuncu Copa Amerika MVP.Brezilya ligine de süper girdi Brezilya kupasında yine MVP en skorer ve en iyi hücum eden oyuncu seçildi.Baskın kulüplere karşı Arjantin Osasco gibi takımları tek başına taşıdığını da gördük İmoco ve Scandicci'yi baya terleti daha yeni.Alexia-Cugno ikisi de 22 yaşında bu ikiliye yatırım yapılması daha mantıklı Stysiak yerine ve ikisinin toplam maaşı 1 Stysiak maaşı eder muhtemelen ucuza da hal edilecek transferler.Haak, Egonu çekemeyeceğimize göre yine ilk dört için oynayacağız demektir. Milyonları bayılmaktansa genç ve potansiyelli bir çapraz bulup keşke 3-4 senelik bir planlama yapabilsek.
Zaten en önemlisi öncelik bu dörtlüyü tutmak kaliteli yerli bulmak çok zor bulmuşken ne olursa olsun tutmak lazım.Cugno aslında bütçe performans şuan ama onu akıl edebilecek bir isim olduğunu düşünmüyorum yönetimde umarım Cugno alırız da en azından bir umudumuz olur.Sezon başı Haak Antropova konuştuk sonra Ryk yine elde kalan en iyisi dedik şimdi potansiyeli kimin geleceği açık olabilir onlara bakıyoruz Cugno falan da alnımayacak sonuç Stysiak olacakta bir umut ben Cugno transferini bekliycem.Dursun Özbek cimrilik yapmasaydı Haak bile alınırdı. Ama bu cimrilikle ve bu bütçeyle buraya kadar. Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimle şampiyonluğa oynama dışında pek bir senaryo göremiyorum burada.
Umarım Kaptan İlkin'e, Eylül'e, Yasemin'e ve Alexia'ya "Bütçemiz bu kadar" denilerek hak ettikleri kontratları vermemezlik yapmazlar. Bunlardan biri bile gitse aynı seviyede birini almamız imkansız.
Ne derece ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama Haak'ı alabilecek paraya sahip olsanız bile gelmesi zor. Her şeyden önce Şampiyonlar Ligi oynamanız gerekli. Haak şu anda Galatasaray kadın voleybol takımı için gerçekci bir hedef değil zaten.Dursun Özbek cimrilik yapmasaydı Haak bile alınırdı. Ama bu cimrilikle ve bu bütçeyle buraya kadar. Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimle şampiyonluğa oynama dışında pek bir senaryo göremiyorum burada.
Umarım Kaptan İlkin'e, Eylül'e, Yasemin'e ve Alexia'ya "Bütçemiz bu kadar" denilerek hak ettikleri kontratları vermemezlik yapmazlar. Bunlardan biri bile gitse aynı seviyede birini almamız imkansız.
Bir önceki mesajımda söylediğimi anlatan güzel örnek için teşekkür ederim. Evet Boskovic Zeren'in daha fazla teklif etmesine rağmen gitmedi. Haak da bizim için şu anda doğru hedef değil.Zeren bile geçen Şubat ayında Boşkoviç'e teklif yapmıştı. Sen ciddiyetini ve şampiyonluk isteğini açıkça belli ettikten sonra yıldız oyuncular illaki bir yerde sana gelir.