• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

FIVB 2025 yılının en iyi 10. voleybolcusu seçti Sylla’yı.

Bence ikinci yarı toparlanmayacak bir durumda değiliz. Hedef maçları içeride oynayacağız. Barbolinin oyunundan ben de memnun değilim ama bir taraftan da tekrar hoca değiştirelim konusuna girmek istemiyorum. Hem yüklü tazminatı vardır, hem de 1.5 yılda 3 farklı hoca olacak ve devre arası iyi bir hoca çekmek zor. Bigarelli olabilir deniyor ama Barbolini'nin yanında götürmeyeceğinin garantisi yok.

Bende Göztepe maçında hızlı oyun denemesinden sonra heyecanlandım.Lukasik defansta hiç iş yapmadığı için hızlıda oynayamadık çokta yine de ortalar aktif kullanıldı Bongaerts oynadı falan.İkinci devre geçen sene ki sistemi yakalarsak başarı kaçınılmaz zaten.Ama ilk devre çok saçma bir sistem vardı bu sistemle gidersek ikinci devre de hiçbir başarı gelmez.Geçen sene hızlı pas atıyorduk bu sene yüksek pas atıyoruz.Geçen sene oyunun her yerine eşit pas dağıtıyorduk bu sene en az orta kullanan takımlardanız hücum da.Geçen sene kusursuz defanslar yapıyorduk top düşürmüyorduk bu sene o defans direnci bazen çıkıyor ama geçen sene ki kadar yok.Acilen toparlanmak lazım ki geçen sene ki ilk 6 dan sadece Dangubic gitti onun yerine Sylla gibi bir isim geldi ortaya Yuan geldi hiç rotasyonumuz yoken düşen düşse bile oynamak zorundayken şimdi her bölge de rotasyonumuz var.Eğer geçen sene ki sisteme dönersek çok rahat sezon istenen yerde biter ama ilk devre de ki oyunu ikinci devre de izlersek çok olumlu yorumlar yapamıycam.En önemlisi biz geçen sene ruh koyuyorduk ortaya voleybolun son yıllarda gördüğü en takım olabilmiş son topa kadar savaşan bir takımdık bu sene o ruh yok o ruhu geri kazanmak en önemlisi.

Voleybol Plus Ryk Scandicci de diye haber yaptı umarım yalandır çok güvenilir kaynak değil.Ama Ryk kaybedilirse seneye için biz şimdiden Alexia yetiştirmeye başlayalım Stysiak gelip yabancı hakkı yiyeceğine Alexia oynasın bari.Umarım yalandır gidip Stysiak falan alırsak seneye çok sıkıntı yaşarız Stysiak çok hantal onun için bizim oyunda yavaşlıcak ilk devre gördük yavaş oynarsak nasıl düşüyoruz.Barbolini zaten garip oynatıyo umarım Ryk haberi yalandır yoksa dediğim gibi 2. devre Alexia yetiştirmeye başlayalım.Seneye Cugno gelsin Stysiak dan daha çok isterim.Alexia Cugno ikilisi genç potansiyeli geleceği olan ama asla bizi seneye ilk 3 yarışında tutamayacak bir ikili olur.Ki bizim yönetim Cugno da ki cevheri göremez isim transferi gider Stysiak alır ezbere seneye hep beraber nasıl bir sistem mahvedilir izeriz bu sene biraz özet verdiler zaten.Ryk bu sisteme cuk diye oturacak oyuncu hadi Antropova Haak için para çıkmıyor dendi anladık Ryk için 800 versek yeterdi oda mı bulunamadı.

Bu arada bu sistemi kuranda yönetim değil Hernandez görmüş olduk.Hernandez geldiği gün çok savunmuştum çünkü adam her zaman 500-600 binlik bütçelerle cl de vakıf fener yeniyordu Almanya liginde devleri deviriyordu o gitti Potsdam bitti.Blaj gitti şuan aynı şekil geçen Vakıf'ı o kadroyla baya zorladı.Hernandez düşük bütçelerle muazam işler yapabilen biri.Keşke sportif direktör falan olarak getirsek geri.Elde oturmuş muazam bir sistem varken bu sene inatla o sistemi oynamıyoruz inatla şimdi de Ryk gibi cuk diye hızlı oyunla parlayacak bir oyuncu varken elden kaçırıldı Haak Antropova kaçırılmasına çok ses etmedim mali olarak tamam belki bu branşa aktarılmamıştır ama 800 de mi bulamıyorsun umarım yalandır o gelmese de zaten Alexia ile devam edelim en azından genç yerli kalan isimlerden daha iyidir ama onla da seneye ilk 3 yarışında kalıcaz demek çok zor.

Stysiak tamamen ezbere yapılmış transfer olur.Stysiak 2023 öncesi falan muazamdı sonra geldi Fenere 2 yıl imzaladı Vargas Çine gidince oynarsın diye kandırdılar yedi Vargas döndü Çin den Stysiak yedek bıraktılar kontrata kırdırmadı fener izin vermedi 2 sene oturdu köreldi.Yazın Polonya da hiçbişey yapmadı bu sene Eczacı da hiçbişey yapmıyo.Tamamen ezbere acaba bizde eski haline döner mi transferi olur ama acaba demek yerine Stysiak yarı parasına Cugno alırsın şuan 22 yaşında oda Alexia ile aynı yaşta çok genç potansiyeli de var görüyoruz 2025 senesi baya iş yaptı madem çok para konuşuyoruz daha ucuza Cugno var.Stysiak ömrü boyunca Ryk dan daha fazla maaş almış bir isim seneye de hadi Ryk 50-100 fazla alsın o para için riske atıyorlar ya.Stysiak 2018-2022 sezonları iyiydi halla genç 25 yaşında eğer biz yavaş oynayan bir takım olsak tamam denesinler derdim ama biz hızlı oynuyoruz Stysiak çok hantal o paslara nasıl yetişçek.Yada biz Stysiak oyuna evrilip yavaş oynıycaz buda takımı mahveder ilk devre gördük.Elde kimse kalmadı en büyük top takımların bıraktığı isimle yararlanıcaz.

Ryk giderse yapılacak en iyi hamle Cugno-Alexia olur geleceğe yatırım yaparsın.İlk 5 çapraz kontratı kırdırmak çok zor Ryk kaptırılır yönetim de Cugno falan akıl edemezse Stysiak oynayacağına Alexia as oynasın daha iyi bence.

Haak, Egonu çekemeyeceğimize göre yine ilk dört için oynayacağız demektir. Milyonları bayılmaktansa genç ve potansiyelli bir çapraz bulup keşke 3-4 senelik bir planlama yapabilsek.

Zeliha Işık Erdoğan birazdan Ryk ile ilgili açıklama yapıcak o zaman öğreniriz en güvenilir kaynak denebilir Türkiye de.

Haak, Egonu çekemeyeceğimize göre yine ilk dört için oynayacağız demektir. Milyonları bayılmaktansa genç ve potansiyelli bir çapraz bulup keşke 3-4 senelik bir planlama yapabilsek.
Kesinlkle katılıyorum Ryk da gelmiyorsa Stysiak için o kadar para vermek yerine daha 22 yaşında 2025 yılının en çok çıkış yapan pç si Cugno çok ucuza çekilebilir çokta potansiyeli.CL de kendini kanıtladı bu yaz DŞ de büyük turnuva da yine kendini kanıtladı.Bu ay oynanan DŞ kulüpler şampiyonasında da çok iyiydi en iyi hücum eden oyuncu seçildi.Ayrıca 2025 de Fransa ligi MVP Fransa ligi en skorer oyuncu Fransa ligi en iyi hücum eden oyuncu Copa America En skorer oyuncu Copa Amerika en iyi hücum eden oyuncu Copa Amerika MVP.Brezilya ligine de süper girdi Brezilya kupasında yine MVP en skorer ve en iyi hücum eden oyuncu seçildi.Baskın kulüplere karşı Arjantin Osasco gibi takımları tek başına taşıdığını da gördük İmoco ve Scandicci'yi baya terleti daha yeni.Alexia-Cugno ikisi de 22 yaşında bu ikiliye yatırım yapılması daha mantıklı Stysiak yerine ve ikisinin toplam maaşı 1 Stysiak maaşı eder muhtemelen ucuza da hal edilecek transferler.

Zeliha Işık Erdoğan:Galatasaray ve Scandicci Van Ryk için yarışıyordu Scandicci yönünde oldu Van Ryk'ın tercihi.

Mallesef elde kimse kalmadı Cugno yatırımdan başka çare yok Ryk bile alamadılar şaka gibi seneye ilk 3 zor artık ilk 4 yarışı veririz Zeren'le gibi.

Dursun Özbek cimrilik yapmasaydı Haak bile alınırdı. Ama bu cimrilikle ve bu bütçeyle buraya kadar. Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimle şampiyonluğa oynama dışında pek bir senaryo göremiyorum burada.

Umarım Kaptan İlkin'e, Eylül'e, Yasemin'e ve Alexia'ya "Bütçemiz bu kadar" denilerek hak ettikleri kontratları vermemezlik yapmazlar. Bunlardan biri bile gitse aynı seviyede birini almamız imkansız.

Dursun Özbek cimrilik yapmasaydı Haak bile alınırdı. Ama bu cimrilikle ve bu bütçeyle buraya kadar. Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimle şampiyonluğa oynama dışında pek bir senaryo göremiyorum burada.

Umarım Kaptan İlkin'e, Eylül'e, Yasemin'e ve Alexia'ya "Bütçemiz bu kadar" denilerek hak ettikleri kontratları vermemezlik yapmazlar. Bunlardan biri bile gitse aynı seviyede birini almamız imkansız.
Zaten en önemlisi öncelik bu dörtlüyü tutmak kaliteli yerli bulmak çok zor bulmuşken ne olursa olsun tutmak lazım.Cugno aslında bütçe performans şuan ama onu akıl edebilecek bir isim olduğunu düşünmüyorum yönetimde umarım Cugno alırız da en azından bir umudumuz olur.Sezon başı Haak Antropova konuştuk sonra Ryk yine elde kalan en iyisi dedik şimdi potansiyeli kimin geleceği açık olabilir onlara bakıyoruz Cugno falan da alnımayacak sonuç Stysiak olacakta bir umut ben Cugno transferini bekliycem.

Ne derece ilgileniyorsunuz bilmiyorum ama Haak'ı alabilecek paraya sahip olsanız bile gelmesi zor. Her şeyden önce Şampiyonlar Ligi oynamanız gerekli. Haak şu anda Galatasaray kadın voleybol takımı için gerçekci bir hedef değil zaten.

Zeren bile geçen Şubat ayında Boşkoviç'e teklif yapmıştı. Sen ciddiyetini ve şampiyonluk isteğini açıkça belli ettikten sonra yıldız oyuncular illaki bir yerde sana gelir.

Zeren bile geçen Şubat ayında Boşkoviç'e teklif yapmıştı. Sen ciddiyetini ve şampiyonluk isteğini açıkça belli ettikten sonra yıldız oyuncular illaki bir yerde sana gelir.
Bir önceki mesajımda söylediğimi anlatan güzel örnek için teşekkür ederim. Evet Boskovic Zeren'in daha fazla teklif etmesine rağmen gitmedi. Haak da bizim için şu anda doğru hedef değil.

Seneye de Alexia kalmak için ikna edilmeli kim gelirse gelsin Alexia artık sık sık yerli kuralından forma bulur.Cugno gelirse büyük maçlarda cidden Cugno iyi oynuyor ama oda çok tecrübeli değil illa düştüğü anlar başlarda olacaktır Alexia sık sık girer.Stysiak zaten gelirse şuanlık formuyla Alexia oynasın daha iyi yabancı kontenjanı açılıyor en azından Alexia gelecek sezon gider mi diye korkuyordum oynamak isteyen biri ama şuan ki tablo da sık sık ona ihtiyaç duyulan yerler olacak uzatmaya ikna etmek zorundalar.Stysiak Cugno da gelmezse kimi alırsan al Alexia dan kötü olacak zaten seneye ona ihtiyaç var.Artık kimi istersek de alırız herhalde Thy Çin ligi ve Japon ligi ekipleri ile yarışıcaz artık.

Son düzenleme:
Geri