2009-2010 NBA Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Karabıçak' Alıntı:
Sayı krallığı nasıl gidiyor?Kim önde kac ort yapmış?Adamım Durant'ın ortalaması kac?

1. Kevin Durant, OKC 30.0
2. LeBron James, CLE 29.7
3. Carmelo Anthony, DEN 28.3
4. Kobe Bryant, LAL 27.1
5. Dwyane Wade, MIA 26.4

Kevin Durant'ı ben de çok seviyorum ama Play-Off için üzüldüm açıkçası...
 
Howard Yılın Savunmacısı

NBA'de normal sezonun bitmesiyle birlikte bireysel ödüller de sahiplerini bulmaya başladı. Buna göre Orlando Magic'in Superman lakaplı yıldızı Dwight Howard yılın savunmacısı ödülüne layık görüldü.
1985 doğumlu ve 2.11 boyundaki All-Star oyuncu, böylelikle bu sezon Kia Motors tarafından sponsorluğu yapılan ödülü üst üste ikinci kez kazanmış oldu.

13.2 ribaunt ve 2.78 blok ortalamaları yakalayan Howard, aynı sezonda blok ve ribaunt kralı olan beşinci oyuncu olma ünvanına da sahip olmuştu.(Bu onura daha önce erişen diğer isimler ise; Bill Walton, Kareem Abdul-Jabbar, Hakeem Olajuwan ve Ben Wallece.) Bu sezon 64 double double'a imza atan Magic'li oyuncu, 0.612'lik saha için yüzdesiyle de bu alanda da ligin önde gelen isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

Oylamada 576 puan almayı başaran Howard'ı 136 puan ile takip eden Atlanta Hawks'lı Josh Smith ikinci olurken, 113 puan Charlotte Bobcats'li Gerald Wallece üçüncülüğü elde etti.
 
Brooks yılın coachu!
Ankette yeralan 123 kişinin 71'inin birinci sırada seçtiği Oklahoma City Thunder coachu Scott Brooks topladığı 480 puanla yılın coachu seçildi
 
Hido ilk takımına dönüyor!
Toronto Raptors'da başarısız bir sezon geçirmesinin ardından milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun eski takımı Sacramento Kings'e yeniden dönebileceği iddia edildi.
Sacramento Kings'in 13.5 milyon Dolar ve Andres Nocioni'yi Toronto'ya vermek istediği belirtilirken; görüşmelerin Haziran ayı sonunda netlik kazanacağı ifade edildi.

31 yaşındaki Hidayet Türkoğlu geçen sezon Toronto Raptors ile 5 yıllığına 53 milyon Dolarlık kontrat imzalamıştı.

Toronto'da huzursuz günler geçiren Hidayet Türkoğlu'nun NBA'de draft olduğu ilk takıma gidip gitmeyeceği ise merak konusu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst