2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Gitti bir bela geldi bir bela.

Benim anlamadığım biz Tamikayı zar zor 2 ay için ikna edebilirken adamlar bir anda senenin en parlayan oyuncusunu koparıp getiriyorlar. Üstelik takımı hiç vermek istememesine rağmen. Helal olsun demekten başka yapacak birşey yok.

Olay bu bence de.

İlk transferler açıklanmaya başlandığından beri bu sezon hayal kırıklığı yaratıyor bende. Takım olarak iyi durumda olmamamıza rağmen aralık ayında anlaşıp şubat ayında oyuncu getiriyorsak, çok yazık.

Bugün de gelse Tamika, Fenerbahçe'ninki daha iyi bir transfer bence, o da ayrı.

Çok canım sıkkın kadın baketbol takımı konusunda; ama yazmak istedim.
 
400.000 falan az gibi duruyor da kadın basketbolu için çok iyi para. Karşılaştırma yaparken bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
 
Rakibimiz bir oyuncusuna yaklaşık olarak 900 000 euro diğer yıldızına bna yakın para veriyor.O gidecek denilen Penny taylorı yine tv başında çıplak gözle seyrettim.Ben seneyede kalacağını hatta taurasinin yeniden fenerbahce ile anlaşacağına inanıyorum ve öyle abartılıda ceza almaz daha rapor yok ortada...
Yeni transferleri ne yapar bilmem ama söylediğim gibi rb yönü kuvveli savunma yönü taurasiye göre kötü.Tamika geç gelecek bunuda anlamak mümkün değil.Avrupa hedeflerini ortaya koymuşlar bu çok açık verdikleri para bütçelerine göre yüksek değil ki kısa süreli anlaşma yaptılar Taurasinin srecini bekleyeceklerini açıkca belli ettiler.taraftarları süreç kötü yönetiliyor diye kendi yönetimlerine kızarken biz ne yapalım bence çok iyi bir süreç yönetiyorlar ki Penny Taylorın numunesini bile almanyada açtıracak kadar...
 
eğer Fb bu oyuncuyu 400 bin civarı paraya getiriyorsa ve biz elimiz kolumuz bağlı bir tamika yı ikna edip getiremiyorsak ( ne verim vereceği bile belli değil ) alt yapımız onlardan daha geride ise ne demek lazım bilmiyorum. bizim kulübü daha iyi insanlar yönetmeli kesinlikle. Kimse bu kulüpte para yok demesin futbola nasıl paranın harcandığını görüyoruz.
bizim kurduğumuz ve sponsor aldığımız voleybol takımımız bile ( bayan ) sıradan takımlara 0-3 maçlar ile yenilmeye devam ediyor.
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Gitti bir bela geldi bir bela.

Benim anlamadığım biz Tamikayı zar zor 2 ay için ikna edebilirken adamlar bir anda senenin en parlayan oyuncusunu koparıp getiriyorlar. Üstelik takımı hiç vermek istememesine rağmen. Helal olsun demekten başka yapacak birşey yok.

Bu yöneticilerin çapıyla ve vizyonula ilgi bir durum Önder Abi...Adamlar bir hedef koymuş Avrupa şampiyonluğu diye bu hedefler doğrultusunda herşeyi yapıyorlar.Keşke Thompson gelseydi de Angel gelmeseydi :oops:
 
Benim anlamadığım bir nokta var, madem herkes Angel'ın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun farkındaydı, Galatasaray'ın da 3 numaradaki eksikliği bu derece göz önündeyken neden bir Allah'ın kulu Angel'ın ismini yazmıyordu buraya? Klavyelerin; C,A,P,Y,O,N,D,E,X,T,R harfleri aşındı başka bir ismi yazmaktan. Fenerbahçe neden eski oyuncusunu değil de Angel'ı aldı, burası Cappie-Cappie diye yıkılırken?

Angel Fenerbahçe'ye gidince hakkında methiyeler düzülüyor, Galatasaray'ın muhtemel transferi Tamika'ya ise bir karşıtlık kampanyası başlatıldı burada adeta. Amaç moral bozmaksa çok başarılı oluyoruz burada emin olabilirsiniz. He çok iyi biliyorum ki; Tamika'yı Fener, Angel'ı biz alsak aynılarını yaşayacaktık bunların. Sen daha kendi oyuncunu tutamıyorsun, işte vizyon farkı, sen çaylak oyuncuyu alırken onlar WNBA yıldızını alıyor vs. ..

Gerçekten kime hizmet ediliyor burada onu bir türlü çözemiyorum. Sadece bu başlık değil Diana Yasaklı Madde Kullandı başlığında da acayip mesajlar okumaktan sıkıldım. Eğer başka bir takımın taraftarıysanız, açıklayın. Benim nasıl Fenerbasket'te, Bjk Basket'te üyeliğim varsa ve gayet iyi karşılanıyorsam, burada da sizin haklarınızı korumak benim boynumun borcudur. Sadece benim değil buradaki herkes başka bir takım taraftarı olmanıza saygı duyacaktır. Yok eğer Galatasaraylı'ysanız, biraz da bizi kollayın. Kazım Kazım'ın oynadığı, ligde eksi averajı olan, puan tablosunun alttaki yarısında saf tutan Galatasaray, bu kızlar değil. Ruhsuz değiller, oyunculukları iyidir-kötüdür bilmem ama Galatasaray'a yakışan insanlar bir aradalar ve mücadele ediyorlar. Ve hala ligin en iddialı takımı konumundalar.

Çok basit bir soru soracağım, erkek takımı için Fenerbahçe maçında yaratılan atmosfer, final serisinde oluşturulsa Fenerbahçe'nin kadın takımı Abdi İpekçi'den çıkabilir mi? Eğer bu dediğimi reddeden yoksa, taraftarla birlikte sadece önümüzdeki Fenerbahçe maçlarını kazansak şampiyon oluruz. Şampiyonluğu çok istiyorsanız, vizyon-füzyon-naylon gibi farkları ortadan kaldırmak istiyorsanız maçlara gelin olun bitsin.

Veya başka bir türlü faydalı olmak istiyorsanız, Tamika'nın yerine oyuncu söyleyin onu alalım. Yalnız bazı şartlar var, bütçemiz sene başında 4 milyon dolardı, Angel şu anda 1.5 milyon dolara mal oldu Fenerbahçe'ye. Bunları göz önüne alarak önerilerinizi bekliyoruz.

Cappie Pondexter?
 
aras bey tek kelimeyle eline sağlık.mükemmel bir analiz.diğer arkadaşları bilmem ama şahsen benim hislerime resmen tercüman olmuşsun.
 
bende anlamadım bu işten bişey
fener kimi alsa süper yıldız oluyor
sokak tan 100 kişeye sorsan Angel Mc mı Diana Taurasi mi diye %99 Diana Taurasi der, gerisi yalan... bence Cappie Pondexter da Angel Mc .den daha iyi bir oyuncu....
bence fenerle aramızda yabancı kalitesi olarak çok büyük fark yok, fark ı yerli oyuncuları yaratıyor. nevriye-birsel-Esmeral ın karşısına bunlara denk bir yerli kadro kuramadık..... en büyük sıkıntı bu....
 
Angel Mc Coughtry bayan basketbolu icin cok onemli bir isimdir ve Fenerbahce cok onemli bir transfer yapmistir burasi dogru..

Ama istatistikler herseyi belirtmez,Angel dunyanin en iyi 2. basketbolcusu falan degildir ruya gormeyiniz..Euroligdeki sayi kraliigi siralamasi mi oyuncularin siralamalarini belirtiyor??Eger oyle olsaydi Kobe her sene takimini sampiyon yapardi Boston takim oyunuyla(Pierce-Garnett)sampiyon olamazdi.

Bana gore Tamika cok cok daha komple bir oyuncudur..Gecen sene takima da bircok sey katmistir,derinligi olmayan kadroda 3 oynamistir 2 oynamistir 4 oynamistir hatta 5 numarada bile super isler cikarmistir ve bana gore inanilmaz bir oyuncudur,bu sene ise onun dilinden daha iyi anlayacak oyuncularla oynayacak,ben sadece yerli rotasyonunda sikintilarimiz oldugunu dusunuyorum,bire birde bakarsak yabanci rotasyonumuz rakibe gore bence lig icin daha iyi kurgulanmis durumda,daha dominant oyunculara sahibiz..

Ha zamanlamaya gelince madem onu istiyosun beklemek durumundasin,sonucta ligi taniyor,takimi taniyor,sehri taniyor yani yabancilik cekmeyecegi kesin..

Final serisinde tek soru isaretinin Augustus olacagi kanaatindeyim yani belirleyici oyuncu o olacak..O iyiyse biz alacagiz koyutse verecegiz diye dusunuyorm seriyi..

Asil deginmek istedigim nokta ise,Avrupa'da basariyi hedeflemedigimizin acik oldugu su donemde Gintare'yi kiralayip orayi cok dominant bir pota alti oyuncusuyla(USA pasaportlu) doldurabiliriz,boylece Sylwia-Seimone-Tamika ve 4. yabanciyla bir yabanci rotasyonu olusturarak basarili olup sampiyon olabilecegimizi dusunuyorum...

Imkan durumunu(maddi acidan) bilmemekle beraber su oyuncu olabilir diye dusunuyorum..

Cherly Ford
(1.91 Center)Cek takimi Brno'da oynuyor ve Euroleague'de 15.8 sayi ve 14 ribaund ortalamalari var.Ust tura cikma gibi bir sanslari yok dolayisiyla ordan gelecek bir para onlari mutlu edebilir,bizi de 2 gomlek yukari tasir..
 
Aras Bey yazınızı okudum güzel olmuş...

Yalnız işin bazı yönleri hakkında bende fikir beyan etmek isterim ki mesela ben sadece Tamika konusunda muhalefet olsamda sebebinin ne olduğunu belli etsemde özelden bazı arkadaşlar ''amacın ne senin?'' tarzı mesajlar atıyorlar...Benim amacım yok.Angel çok genç çok atlet ve sahada çok koşan bir oyuncu tamikayla arasındakı tek fark oyunu daha fazla forse etmesi ki eskıden Tamikada oyleydı kımse 25 yaşında kalmıyor ne yazıkkı...Tamika sakat deniyor 1 ayı varmıs sahalara dönmesi için deniyor bu gerçek mi?

Fb Angel ile opsyonlu imzalamış aldım bir arkadastan haneri yarım dönem 225.000 dolar alacakmıs...Angel...Klübüne de 190.000 avro ödenecekmıs artı birbirileriyle de transfer protokolü yapmış 2 takım...

Kızsamda Tamika olayına Aras Bey size hak veriyorum bu arada Swin Cash ve Tamikadan başka alınacak oyuncu yok!

Ama bunu da kabul etmek lazım ki Taurasiden sonra onun bu durumunu kesecek tek oyuncu kimse o alındı...Pondexterı alsalar daha kotu olurdu bızım için malum bizim için ıyı şeyle geçmedi cappy ile aramızda...Ama ben Cappy nın Angella ayrı karakterler olduğunu dusunuyorum....Cappy Guarda yakın bır Shooting guard asist özelliği var...Angel ise çok delici bir SF...Ribauntlar mukemmel...

Tamikada bence 3 ve 3.5 Tan 4 oynayabılıyor...Tina gibi...

Ford sakatlırla boğuştuktan sonra bu sene tam döndü...Ama ben Fowles varken gereksız diyorum...Hucumda da iyi üstelik ama bu yabancı sınırılamasında malesef 2 aynı tip çok lüks...
 
Omer Asik,Semih Erden ve Oguz Savas birbirinden cok mu farkliydi da oyun karakteri olarak Fenerbahce gecen senelerde pota altini hep karartti?

Ordan buradan duyduklarinla su kadar odenmis bu kadar odenmis muhabbetleri yapmazsan daha iyi olur,Fenerbahce ucuza boyle bi dunya starini getiriyor bizimkiler napiyora getirdigini anlamamak icin cok akilli olmaya gerek yok degil mi?
 
Necati Başaran' Alıntı:
Omer Asik,Semih Erden ve Oguz Savas birbirinden cok mu farkliydi da oyun karakteri olarak Fenerbahce gecen senelerde pota altini hep karartti?

Ordan buradan duyduklarinla su kadar odenmis bu kadar odenmis muhabbetleri yapmazsan daha iyi olur,Fenerbahce ucuza boyle bi dunya starini getiriyor bizimkiler napiyora getirdigini anlamamak icin cok akilli olmaya gerek yok degil mi?

İster inan ister inanma seni inandırma ihtacım yok!

Dünya starı olarak kabul edilmiyor daha...

Omer Asik,Semih Erden ve Oguz Savas birbirinden cok mu farkliydi da oyun karakteri olarak Fenerbahce gecen senelerde pota altini hep karartti?Bu cümleye söyleyecek bişey bulamıyorum...Oğuz ile diğerleri arasında hucum olarak o kadar fark var ki şaşırdım...Ama Ömer ve Semih benziyorlar...

Ama Necati Başaran sizin gibi artniyetli olamıyorum ne yapsam insanlara karşı...
 
Kardesim bakiyorum nerede olumsuz bir durum var isin icinde sen varsin.Ben de cok elestiriyorum bu takimi,erkek takimini da cok elestirdigim gunler oldu ama zaman gelecek ovecegin zamanlar da olacak,hep olumsuzluklarda ortaya cikmayacaksin.

Semih Erden,Omer Asik,Oguz Savas tabiiki ufak nuans farklari tasir.Misal Omer deli gibi blok yapar,Oguz sirti donuk daha iyi oynar vs.ama tip olarak hepsinin islevi aynidir iceriyi kapamak,eger biraz basketboldan anladigini dusunsem onerimden ne sonuc cikardigina sasirmazdim zaten..

Ha burda basketbolu iyi bilmeyen kisiler oldugunu dusunuyorsan,abilerinin kafesine gidebilirsin...
 
Necati Başaran' Alıntı:
Kardesim bakiyorum nerede olumsuz bir durum var isin icinde sen varsin.Ben de cok elestiriyorum bu takimi,erkek takimini da cok elestirdigim gunler oldu ama zaman gelecek ovecegin zamanlar da olacak,hep olumsuzluklarda ortaya cikmayacaksin.

Semih Erden,Omer Asik,Oguz Savas tabiiki ufak nuans farklari tasir.Misal Omer deli gibi blok yapar,Oguz sirti donuk daha iyi oynar vs.ama tip olarak hepsinin islevi aynidir iceriyi kapamak,eger biraz basketboldan anladigini dusunsem onerimden ne sonuc cikardigina sasirmazdim zaten..

Ha burda basketbolu iyi bilmeyen kisiler oldugunu dusunuyorsan,abilerinin kafesine gidebilirsin...

Şu cümlelerde sıktı bıktırdı...Necati BAŞARAN öyle bir derdım olsa burda olmam ordan girer sallarım durmadan...Orayı da okuyanlar va burda olarda burayı okuyor...Ben olumsuz tek bir şey yazdım o DA TAMİKANIN Şubatta gelişi...Avrupada oynadığımız vasıfsız oyun...O kadar...Başka bir olumsuzluk yok...

Ratgeberle Ceyhun Yıldızoğlu konusunda da yazdım bıseyler evet Dünyanın kabul ettiği şeyi söyledim siz yine aynı şeyleri söylediniz...Ben anlamıyorum basketboldan siz anlıyorsunuz...Çok küçük nüanslar var haklısınız...Asıl siz anlamamışsınız benim dediklerimi ben bizzat araştırıyorum...

Fb tarafında tanıdığım çok haber alıyorum merak etmeyin ama sizin isttediğinizi size vermiyeceğim kusura bakmayın!
 
Angel tabii ki çok iyi bir oyuncu ama ben Tamika'yı tercih ederim.
Tamika'yı inanılmaz derecede küçümsüyor bazıları
Bu sezon WNBA'de
Yılın beşi; Cappie - Diana - Tamika - Lauren - Sylvia
Yılın savunma beşi; Cappie -Tanisha - Tamika - Angel - Sylvia
 
Tugay Arslan' Alıntı:
Angel tabii ki çok iyi bir oyuncu ama ben Tamika'yı tercih ederim.
Tamika'yı inanılmaz derecede küçümsüyor bazıları
Bu sezon WNBA'de
Yılın beşi; Cappie - Diana - Tamika - Lauren - Sylvia
Yılın savunma beşi; Cappie -Tanisha - Tamika - Angel - Sylvia

Yalnız Basketbolda Ülke bazında nerelerde olduğumuz baya baya belli...

Cappy-Tamika-Angel-fowles-augustus-penny-Diana-katie smith-eski Powell ki o zaman ABD milli idi-Taj mac williams falan filan yazmadıklarımda var...

Hepsi geldi geçti baya ilerdeyiz...
 
Ikili diyaloga girmeye luzum gormuyorum,malum burasi Galatasaray transfer forumu ve burda Angel McCoughtry yi tartismamiz dogru degil.Eger Galatasaray'a dair bir fikriniz varsa Galatasaray'a dair fikirler ortaya atiniz.Bu Galatasaray ne tarz takviyelerle basarili olur onu tartisiniz.
Ha bu arada cok iyi arastiriyorsun ya hani Taurasi esrar kullanmisti?Fenerbahceli arkadaslarindan almistin ya o bilgiyi.

Yok Fenerbahce soyle iyi yonetiliyormus,yok boyle transferler yapiyormus.Tamam belki hersey yolunda degil bu subede ama bu subede de guzel isler yapiliyor.Fenerbahce alinca dunyanin en iyi oyuncusu olanlar 'ki Angel McCoughtry benim icin cok ozel ve onemli bir oyuncudur'bu yakaya gelince mi tu kaka oluyorlar?Bkz. yillarca dunyanin en iyi savunma oyuncusu secilmis,her dalda en komple istatistiklere sahip iki uc oyuncusu geliyor da neden subatta geliyor diye tu kaka oluyor.

Adam tanidigi oyuncuyu getiriyor,alisma devresi yok,takim arkadaslarinin yuzde seksenini doksanini taniyor.Angel McCoughtry Fenerbahce 'yi subata kadar sampiyon mu yapacak?Hani nerde neden Botas macinda oynamadi Fenerbahce yonetimi ekstra basariliysa?Botas macini kaybetselerdi doping yaptigini ortaya cikardiklari icin federasyona yine tezek mi atacaklardi?Bu mudur yonetim basarisi?

Tamika Catchings gelir mi bilemiyorum fakat gelirse cok utandiracak,cok yedirecek benden soylemesi..
 
Necati Başaran' Alıntı:
Ikili diyaloga girmeye luzum gormuyorum,malum burasi Galatasaray transfer forumu ve burda Angel McCoughtry yi tartismamiz dogru degil.Eger Galatasaray'a dair bir fikriniz varsa Galatasaray'a dair fikirler ortaya atiniz.Bu Galatasaray ne tarz takviyelerle basarili olur onu tartisiniz.
Ha bu arada cok iyi arastiriyorsun ya hani Taurasi esrar kullanmisti?Fenerbahceli arkadaslarindan almistin ya o bilgiyi.

Yok Fenerbahce soyle iyi yonetiliyormus,yok boyle transferler yapiyormus.Tamam belki hersey yolunda degil bu subede ama bu subede de guzel isler yapiliyor.Fenerbahce alinca dunyanin en iyi oyuncusu olanlar 'ki Angel McCoughtry benim icin cok ozel ve onemli bir oyuncudur'bu yakaya gelince mi tu kaka oluyorlar?Bkz. yillarca dunyanin en iyi savunma oyuncusu secilmis,her dalda en komple istatistiklere sahip iki uc oyuncusu geliyor da neden subatta geliyor diye tu kaka oluyor.

Adam tanidigi oyuncuyu getiriyor,alisma devresi yok,takim arkadaslarinin yuzde seksenini doksanini taniyor.Angel McCoughtry Fenerbahce 'yi subata kadar sampiyon mu yapacak?Hani nerde neden Botas macinda oynamadi Fenerbahce yonetimi ekstra basariliysa?Botas macini kaybetselerdi doping yaptigini ortaya cikardiklari icin federasyona yine tezek mi atacaklardi?Bu mudur yonetim basarisi?

Tamika Catchings gelir mi bilemiyorum fakat gelirse cok utandiracak,cok yedirecek benden soylemesi..

Necati Başaran bakınız 2 li diyalog olayı değil bu...Biz FB yönetimi hakkında atıp tutmadık mı forumda ah ne yapacaklar bakalım Taurasi konusunda bak işte adamlar YOLLAMIŞLAR..Ben sizin kadar fanatik bakamıyorum konulara kusra bakmayın ama bakana da saygı duyarım bişey demen SİZDE BANA SAYGI DUYMALISINIZ!

Ceyhun Yıldızoğlu Nerden tanıyor TAMİKAYI...Yapma Allah aşkına hayatında oynattığı en kariyerli oyuncu HARDİNG ti...Daha Yeni tanıyor Bizdeki yabancıları bile...Lutfen abartmayalım...

Son kez söylüyorum ben TAMİKA ya karşı değilim...Süper oyuncu ama Şubatta gelmesi ve Burayı WNBA e hazırlık olarak kullandığını söylüyorum...Sakatmış zaten bunu ben demiyorum ki...

FB yönetimi şöyle böyle demedım sadece KRİZDEN NASIL ÇIKACAKLARINI biliyorlar dedim ne var bunda!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst