• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parker ı da alırlar
daha iyisini de
para var huzur var

en önemlisi
Aziz Yıldırım ın bizi geçme hırsı var
herşeyi yaparlar...........

1-Bahar'ın tutulması
2-Sophia'nın Türk yapılması
3-İyi bir guard alınırsa

Fb'den pek eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum.

İyi bir guard almak şart oldu

Katie Douglas'ın durumu hakkında bilgisi olan var mı? Seneye devam edecek mi yoksa 1 sezonluk mu gelmişti?

Katie'nin seneye takımda olacağını sanmıyorum, hayal kırıklığı oldu bizim için.

Becky ve Sue Bird gittiğine göre bu seviyede çokta fazla oyun kurucu yok zaten. Dumerc olailbirdi ama sözleşmesi devam ediyor. Jelavicte anlaştı. İki İsrailli Shay Doron ve Liron Cohenin son durumlarını bilmiyorum ama ikisinden biri olabilir. Herkesin kafasında bir soru işareti var ama Işıl'ın eskisinden daha iyi ve güçlü döneceğine inanıyorum. Çok iyi bir tedavi dönemi geçirdi ve milli takıma da gitmeyeğine göre yeni sezona da 4 ay olduğunu düşünürsek bomba gibi dönecektir.

Bu durumda üst seviye bir guard alamayacağımız...Zaten bir elin parmaklarını geçmiyor bu tür oyuncular...Guard almamız lazım diyoruz ama aklımıza kimse gelmiyor,önermek için...Katie'ninde gideceği düşünüldüğüne göre iki numara iyi olur gibi...Varmıdır önerisi olan?

Ya Isil seneye de sakatlanirsa?? 2 ciddi sakatlik gecirdi yine sakatlanirsa (ALLAH göstermesin) ne olacak halimiz?

Nilay var... :shock:

Şaka bir yana yapacak çok şey yok gibi...Doron filan beklentilerimize karşılık verebilirmi emin değilim...İçeri girip penetre edebilen,gerektiğinde sorumluluk alıp eli titremeden şut atabilen,sete sette takımı iyi organize edebilen bir guard lazım bize,yani çok çok iyi bir guard lazım,tabi birde avrupa pasaportu olacak...Çok şey istiyoruz... :)

Fener Penny Taylor ile 1yıl daha sözleşme uzatmış.

Taurasi + Taylor 2 yabancı

Fener e Yunan Katil demiş fanatik

Maltsi....

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Fener Penny Taylor ile 1yıl daha sözleşme uzatmış.

Taurasi + Taylor 2 yabancı
beklenilen birşeydi zaten her topu bu 2si kullanacak sanırım ..

1 Numara Şart Bize

Nilay'ın bombeli ve uzak atışlarından,vede tuğbanın bencilliğinden bıktım Artık !
Ayrıca yasemin Horasan tam bir hayal kırıklığı.

Işıl allah bi sakatlanırsa işimiz zora girer o yüzden Acilen 1 numara almalıyız tek sıkıntımız o ve tabi ki? Zafer kalaycıoğlu !

Amatör branşlar face sayfasında 3.bomba çok yakında gibisinden birşeyler yazmışlar. Bilgisi olan var mı ? :D

beckyden sonra görüşülebilecek en iyi guarla anlaştık sanırım 1 2 güne kadar bomba patlatılır yerli transferde bir kaç hamlemiz varmış ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
beckyden sonra görüşülebilecek en iyi guarla anlaştık sanırım 1 2 güne kadar bomba patlatılır yerli transferde bir kaç hamlemiz varmış ..

Onur abi meraklandırmasan bizi :D

Hocam uyruğu neresi bu yeni oyuncumuz?Muhtemelen Avrupa'lıdır fakat araştırmak babında soruyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Onur Karakuzu' Alıntı:
Abi zahmet olmazsa kim bu oyuncu söyleyebilir misin ? :)

S.Bird olabilir mi? :roll:

Onur abi attın lafı ortaya gittin :D

Geri dön geri dön, ne olur geri dön :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri