Misafir
0
Tamika'nın Fenerbahçe'ye gitmesi gibi bir durum söz konusu olarak görünmüyor. İddia çok daha farklı..
@Johan_PRD Yok hocam ya enteresan bir sözleşme durumu var deniliyor, bakıcaz teyit ettirmeye çalışıyorum ısrarla![]()
Twitter / Barış Çamur
Tamika'nın Fenerbahçe'ye gitmesi gibi bir durum söz konusu olarak görünmüyor. İddia çok daha farklı..
@Johan_PRD Yok hocam ya enteresan bir sözleşme durumu var deniliyor, bakıcaz teyit ettirmeye çalışıyorum ısrarla![]()
Ne alakası var bunun anlamadım.Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Acaba Türk mü yapacaklar kendisini....
Selim Cenker' Alıntı:Sanmam zaten az maç oynamak için Ocakta geliyor...Form tutacak
sakatlanmamak için kendini yerden yere atmayacak sonra günü dolunca gidecek!!
Selim Cenker' Alıntı:Ben WNBA de yaptıklarına değil AVRUPA basketbolunda neler yaptığına baktım...
Bana Wnba DE oynadığının ne kazancı var...
onlar hiç birşey sen futbola bak asıl fiyasko ve vurgun orada. medical park denen şirket sponsor oldu değişen hiç birşy yok aynı tas aynı hamam. bence yönetim büyük bir sorun bizim takımdaUğur Deniz' Alıntı:bencede bu sezonki transfer politikası tam fiyasko. inşallah seneye bu durum düzeltilir...bayan takımlarında destek dediler basket hele hele voleybol bayanlar tam fiyasko oldu.
Aras Kafkaslı' Alıntı:[quote="Selim Cenker":rf141jdp]Ben WNBA de yaptıklarına değil AVRUPA basketbolunda neler yaptığına baktım...
Bana Wnba DE oynadığının ne kazancı var...