2010 NBA Transfer Dönemi

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1aqi0sqp]Ron Artest NBA'in belkide NBA tarihinin en çabuk gaza gelen oyuncularından. Zamanının Detroitinde süper iş yapardı hiç kuşkusuz:) (Bu arada Lakers dışında destek verdiğim yegane takımdı, o efsane Detroit takımı, Isiah önderliğinde. Çaylak oyuncusu D. Rodman dı o derece yani) :)))


Isıah Tomas, Joe Dumars, Bill Laimbeer ve Dennis Rodman..[/quote:1aqi0sqp]

+A. Dantley, J. Salley, V. Johnson ı da unutmamak lazım :)
 
bill laimbeer gibi pis adam görmedim ben ya.. ormanda 5 kaplan gücündeydi ve ona herkes " kötü bill " derdi.. Sonra bir ara bayan takımına coach oldu Detroit'in. Şampiyon falan da oldular sanırım.. Şehirde Laimbeer Paşa derler.. Hem erkek, hem bayan takımıyla şampiyon olmuş adam..

ek bilgi: detroit shock ile 2002 de şampiyon olmuş ve yılın koçu seçilmiş.
 
Artest gibi adam her takıma lazım. Bizde en azından 1 adet çirkef var. Milet çirkefleri ile ilk 5 oluşturuyor yahu. :) Bknz. Boston Celtics (Kervana son seride Allen da katıldı) Bknz. Denver Nuggets (Orada çirkef yıldızlar var ama ilk 5 oluşur mu bilmem) :)

Miami bu konuda sessiz, sakin bildiğim kadarı ile. Hepsi helal süt emmiş, efendilikten taviz vermeyen çocuklar. Hey maaşallah tü tü tü tü nazar değmesin. :)
 
Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Levent ÖKTENER":2yl4ihhi]hahaha yandı Tugay artık :)

güzel olmuş hayırlı olsun Emre..

Sağol Levent..
ilk icraatım ; Tugay'a 6 ay boyunca Kobe demeyi yasaklamak..: )[/quote:2yl4ihhi]

Black Mamba derim abi o zaman. :)

Ama hakikatten çok zor senede yetkili oldun.

Los Angeles-Miami arası asayiş,trafik,hızır acil,yangın vb. bilimum herşeyden sorumlusun diyebilirim. :)
 
Emre Yuksel' Alıntı:
Tugay hepsini okumadım da , Boston'a sataşmış sanırım.. Bostonlular, "Kendrinck Perkins sakatlanmasa biz şampiyon olurduk " diyorlarmış.. Ron da "bizde de Bynum hep sakat oynadı " diye başlamış, Boston'un ne korkaklığını bırakmış, ne çirkefliğini.. Bildiğimiz Ron Artest.. Ne şaşırırsın, ne kızarsın.. Adamın normali bu.. Hala aklıma Ariza'nın ayakkabını fırlatışı geliyor..Gülmekten ölüyorum..

Not: Evet Tugay, sınırsız yetkilerle donatıldım, ne yapacağımı bilmiyorum : )


Emre abi bu da videosu herkes izlesin.
http://www.youtube.com/watch?v=vu1zMV5j0fo
Maçtan sonra yaptığı ''sahada bir adet ayakkabı gördüm ve sahada olmamalı diye düşünüp kenara attım'' tarzı açıklaması da süperdi
 
gündem;

* jamal crawford'u takas edeceği söyleniyor hawks'un.. 2011 de sözleşmesi biteceği için, iyi bir takas malzemesi..

* FA center F.Elson, Jazz ile idmana çıkıyormuş.. Memo hem sakat, hem hep dışarı kaçıyor.. Alternatife ihtiyaçları var..

* D.j. Mbenga minimum kontrat ile seneye de Lakers'ta imiş..

* Derrrick Rose, yeni Bulls koçunu övmekten yere göğe sığdıramamış.. Çok iyi insan, şehir ona aşık diyor.. Bize defans yapmayı öğretsin demiş.. Adam zaten defans koçuydu.. Öğretir herhalde bilmeyenlere..

* Efsane Pat Ewing Jr, babasının takımı ile sözleşme yenilemiş, yani Knicks ile.. Ama yarı garantili bir sözleşme.. Her an kapının önüne koyulabilir şekilde..

* San Antonio, R-Jef i yedekleyecek adam arıyormuş ama cap ağzına kadar dolu olduğundan zorlanmakta imiş..

* Brandon Rush uyuşturucu kullandığı için 5 maç ceza almış NBA yönetiminden.Kullanmayana ceza verecekler artık.. Kalmadı kullanmayan.. Rush'ın bu 3. pozitif çıkan testiymiş. Beyler, adam keş..

* Amerikalıların o korkaklık halleri yine başladı.. 2004 de ABD milli takımı özel maçlar için Türkiye'de iken bombalar patlamıştı.. Takım yine İstanbul'da ve iki takımın da oyuncusu olan Odom!a durumu sormuşlar.. 2004 de deli bir güvenlik olduğunu, kendilerine bir şey söylenmediğini ama anormal bir durum olduğunu hissettiklerini söylemiş.. Şimdi her şey normalmiş.. Korkmayın bu kadar.. Türkiye, ABD deden daha güvenlidir.. Kendi memleketinizde gece sokağa çıkamıyorsunuz, burada neden korkuyorsunuz..

*Geçen yaz olduğu gibi Rudy Fernandez için takas söylentileri başladı.. Artık Avrupaya dönecek herhalde..Adam başarısız değil ama sürekli kıpraşıyor, rahat duramıyor Blazers'ta..Blazers demişken Oden hala oynamaya hazır değilmiş, adam full time sakat..

* Melo'ya hiç girmeyelim, çıkamayız.. Her yer Melo takası ile dolu.. Olsa bitse de kurtulsak.

* Sixers yöneticisi Rod Thorn, Iguodala milli takımda yeniden doğdu demiş.. Hadi bakalım.. Bu arada Sixers oyuncusu Nocioni ssakatlandığı için milli takım kadrosundan çıkarıldı..

* Curry, Türkler bizi seviyor demiş.. Herkes ilgi gösteriyormuş.. Oynamayı sabırsızlıkla bekliyormuş.. Bize böyle konuşun..

*Oklohoma City'nin salon ismi değişecekmiş..

* Rodman, şimdiye dek 2000 kadınla birlikte oldum demiş.. Olmuştur.. Aralarında Madonna ve Carmen Electra falan da var tabii.
 
Rodman Carmen'le evlenip ilk geceyi yatakta geçirdikten sonra ''ben sarhoştum aga boşanalım'' tarzı ifadeler kullanmıştı. Yakışır 8)
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Rodman Carmen'le evlenip ilk geceyi yatakta geçirdikten sonra ''ben sarhoştum aga boşanalım'' tarzı ifadeler kullanmıştı. Yakışır 8)

bence rodman, electra ile geçirdiği geceden önce değil sonra sarhoş olmuştur ama neyse.. bizi ilgilendirmez artık o kadarı : )
 
gündem;

* jamal crawford, atlanta hawks'tan uzun bir kontrat almış ancak resmi açıklama gelmemiş..

*asvel'de oynayan fransız gelabale'in memphis tarafından istendiği söyleniyor ki bu oyuncu bir ara seattle'da oynamakta idi..

* Çok acıdır ki Varejao'nun bir fan club'ı varmış. Kim seviyorsa artık böyle bir caniyi.. O club, Varejao'nun iyileştiğini, bu gece oynanacak ABD-Brezilya maçında sahada olacağını söylemiş.. Daha doğrusu oyuncunun fun club'ına bunu söylediği iddaa ediliyor..

* Aynı bombalar devam ediyor.. Melo'nun Twitter'da yazdıkları olay olmuştu.. Karısı La La, hesabı hacklendi demiş.. Mutlaka öyledir.. iyi bir şey olunca Melodur, kötü bir şey olunca hesabı eklenmiştir..

* Hala J.Stackhouse'un oynayabileceğini düşünenler var.. Pat Riley'nin Stack'e takımının bir parçası olmayı teklif ettiğini yazmışlar.. Herifçioğlu 36 yaşında..

* Denver ın yeni GM i, şimdi de Meloyu vermiyoruz kimseye demiş.. Ne dolaplar dönüyor anlamıyorum ama anladığım şu J.R.Smith yakında yolcu.. Bu kesin..

* T-Mac çalışmalara başlamış ve sezon başında % 80 kapasitede olacağım demiş.. Sen yarın çıkıp sırtım ağrıyor deme de.. % 80 e çıkmasan da olur..

* Kevin Durat'in Dünya Şampiyonası performansı kulübünde sevinç çığlıklarına neden oluyormuş.. Nasıl olmasın adam milli takımı da sırtladı gidiyor..

* Fabricio Oberto, 2012 Londra Olimpiyatlarında da oynamak istiyormuş.. Şu anda 35 yaşında, o zaman 37 olacak.. Bilemem..
 
gündem;

*Kobe bryant, kariyerini % 99.99 Lakers'ta bitireceğini söylemiş.. Franchise Player olmak da bunu gerektirir zaten.. Doğru karar..,

* Hedo ile Toronto'dan Suns'a geçen Dwayne Jones ile Suns sözleşme yenilemiş..

*Pat Riley'nin icraatları sürüyor..Da'Sean Butler isimli çaylakla sözleşme yapmış.. Butlerlar iyi iş yaptı NBA de.. Soyadından kurtarır durumu..

* Boozer'a neden Bulls demişler.. Şampiyonluk DNA larına işlemiş, demiş.. Yılda 14 milyon USD yi kim verirse, Boozer bunu söyler..

* Knicks'te Amare geldi diye şampiyon olabileceğini sananlar var.. Ömrüm boyunca Knicks'i anlayamadım zaten.. Play off yaparlarsa başarıdır.. Amarenin bir takımı şampiyon yapma gücü olsa Suns'ı yapardı yanında Nash ile..

* Malone, J.Stockton mutlaka Hall of Famer olur demiş..

* Fransız Pape Sy, Le Havre'dan Hawks'a geçmiş.. Daha önce draft edilmişti..

* Siena'nın aldığı Malik Hairston'ın sakatlığı ciddiymiş ve kontratı fesh edilmiş.. Siena'da tedavi olup, iyileşme durumuna göre yeniden kontrat yapılacakmış veya yapılmayacakmış..

* Chris Bosh, cuma akşamı Miami'de evleniyormuş kendi evinin bahçesinde..
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":168b21u7]
* Chris Bosh, cuma akşamı Miami'de evleniyormuş kendi evinin bahçesinde..

Bildiğin kına gecesi yani, bahçede. :)[/quote:168b21u7]

tugay, bosh'un evi bildiğin ev olmadığı için, düğünü de bildiğin kına gecesi olmaz : )
 
gündem;

* FA pivot F.Elson , Utah yollarındaymış..Jazz nerde uzun varsa sulanıyor.. Memo gözün aydın..

* Nuggets'ın 3 yıllık sözleşme uzatma karşılığı Melo'ya 65 milyon USD teklif ettiği ama Melo'nun kabul etmediğini açıkladı Nuggets GM i.. Melo, kendisini, karısını, ailesini de düşünmek zorundaymış, sonra karar verecekmiş. Sanki adama gel Zonduldak'ta maden ocağında çalış demişler.. Ne alakası var. Bu arada bu konu kaynamış durumda.. Melo'nun şehre bile dönmek istemediği falan yazılıyor.. GM in yalvarır gibi lafları var.. Başkan şehir onu seviyor demiş. Sanki Melo " ben gidiyorum " demiş bunlara..

* Darius Miles'ın Spurs ile idmana çıkacağı, deneneceği falan yazıyor.. Gözümle görsem inanmam.. Böyle bir hata yapmazlar.. Popovich yapmaz..

* Hornets'a katılan Ariza, "insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ancak zamana ve şansa ihtiyacım var " demiş..

* Uzun zamandır sakat olan, Dünya Şampyionasını da kaçıran Bogut'un NBA sezon açılışna yetişmesi bekleniyormuş..

*ABD nin İran ile oynayacak olmasının sportif yönü dışında bir yönünün olmadığını söylemiş Coach K.. Bence de öyle ama onu İran'a anlatamazsınız..

* Huffington Post gazetesi Granger'ın "Avrupalılar deodorant kullanmıyor, herkes ölü eşek gibi kokuyor, neden insanlar ingilizceden başka diller konuşuyor " gibi twitlerini gündeme taşımış ve şaşkın olduklarını yazmışlar.. Granger'ın kafası güzel. Önce şişenin , sonra rotasyonun dibini buldu.. Çok sevdiği New Orleans'a dönüp kokokusunu çekince ölü eşek kokusundan kurtulur..

*Arroyo'nun diz sakatlığı sürüyor.. Bu akşam Türkiye'ye karşı oynayacağını söylüyormuş kendisi ama coach " zor " demiş.. Dümen yapıyor olabilirler..
 

Üst