2011- NBA Play Off

bana ne abi.. lakers, boston ve new york..
bunlardan biri şampiyon olabilir mi, artık olamaz..
beni ilgilendiren kısmı bu, onlar olmasın, kim olursa olsun..

beni oklahoma'dan soğuttular abi.. westbrook ile brooks soğuttu.. isimleri de benziyor zaten.. elensinler, soğuk bir duş alsınlar.. bir de nowitzki çok büyük adam.. bırakmadan bir final daha oynasın istiyorum.

soğuma kardeşim gel oklahoma kardeşliğine bu sene önce Olin Memphisi sonra Cubans Maverics i yenrek alalım şu kupayı Emre Yüksel inde bunda payı olsun nasıl olsa sonu belli bir lig izliyoruz aynı coyotenin road runneri yakalayamacağını bile bile izlediğimiz gibi izliyoruz işte Miami alacak Le Bron MVP olacak finallerde Stern kupayı verecek beyaz tshirtler falan aha da sana çizdim geleceği
 
napıyım abi.. Oklahoma tutsam ne olur, tutmasam ne olur..
biz philadlephia çocuğuyuz, başkasını ancak uzaktan laf olsun diye tutarız..
zerre umurumda değil..
mesela bu gece atlanta tutuyorum ama kaybetseler de umurumda değil.

herkes kalır, biz gideriz..
biz oklahomalı değiliz.
 
Oklahoma'da bu kez Memphis'e hiç acımamış ve 99-72 kazanmış..
İki kere uzayan o 4. maçtan sonra Memphis'in benzini tamamen bitti..
Yarın gece Oklahoma bir daha kazanır ve artık yaka finallerine geçilebilir.

Atlanta da beklentilerin üzerinde sıktı dişini ama bir yere kadar..
Chicago bu vasat haliyle oynayacaksa Miami ezer geçer..
 
Yılın 5i Dwight Lebron Kobe Durant Rose

yılın coach u Thibodeau

6. adam Odom

yönetici Pat Riley

en iyi vatandaş Ron Artest e gitti

İndiana eyaletinde yılın en nefret edilen insanı ödülünü 6. kez üstüste Ron Artest e gitti ikici :Usame Bin Laden çok gerilerde kaldı İ:=)
 
Kalan takımlardan sonra artık en büyük favori Big Three'siyle Miami Heat'tır herkesin de anlayacağı gibi.Ama gönlüm Bulls yada Oklohoma'dan yana bir lakers taraftarı olarak :)
 
Yılın 5i Dwight Lebron Kobe Durant Rose

yılın coach u Thibodeau

6. adam Odom

yönetici Pat Riley

en iyi vatandaş Ron Artest e gitti

İndiana eyaletinde yılın en nefret edilen insanı ödülünü 6. kez üstüste Ron Artest e gitti ikici :Usame Bin Laden çok gerilerde kaldı İ:=)

Bazılarının şansı overrated olmaktır. bazılarının kaderi de underrated olmak...
 
bu gece

04.00 oklahoma- memphis ntv canlı...
oklahoma kazanırsa biter..

bu arada pazar akşamı 22.30 daki NBA maçını hd-en verirken , ntvspor barcelona-bilmemne futbol maçını veriyor.. çok önemli gerçekten.. ulan şampiyon belli zaten, vermeseniz ne kaybeder millet.. sporu sadece futbol zanneden herkese uyuzum.

ntv ve ntvspor sülalesine zaten hepten uyuzum.. yok la liga, yok fa cup, yok futbol dergisi, yok maç toplantısı, yok futbol sayfası.. yeter ulan artık. nba maçlarını şimdi vermeyeceksiniz de ne zaman vereceksiniz.. play off'un en can alıcı yeri.. 22.30 da dallas-oklahoma olacak büyük ihtimalle, 7. maça kalırsa oklahoma-memphis olacak.. Onlar duruken barcelona- deportivo maçı..

fenere yalakalık yapılacak olsa önde gider, bir de bayrak sallarsınız.. sözde spor kanalı.. ntvfutbol yapın kanalın adını bitsin..
 
Memphis 95 - Oklohoma 83 Seri 3-3 oldu son maça uzadı Memphise helal olsun gerçekten o rotasyonla iyi direniyorlar inşallah turu atlayan taraf olurlar.
 
Hem okul hem de şu serilerde bir tatsızlık çıkmasın diye pek yazmak istemedim. Boston'ın hali sene başından beri belliydi. Yaşlar ilerleyip, vücutlar artık yapılmak istenenleri karşılayamayınca bu tarz bir son kaçınılmazdı. Ama yine de Play-Off'ta her zaman Boston'ın farklı olacağı kanısı vardı. Ama o bitikliğin üstüne, sakatlıklar da gelince tecrübenin devreye gireceği dönem gelmez oldu. Gelen dönemlerde de yapılan kötü tercihler ve LBJ&Wade ikilisinin dominasyonu vardı. Hala hücumda LBJ&Wade üzerinde dönen, eksiklikleri olan bir takımız. Ama istek, savunma ve LBJ&Wade ikilisinin cidden herkese çok fazla gelmesi, bizi öne taşıyor. İlk senede gelecek bir şampiyonluk, mükemmel bir takım olmamamızdan değil, LBJ&Wade ikilisinden ve arzumuzdan gelecektir, olursa.

Bu sene şu görüldü ki Boston ve Lakers'ın istediklerinde götürürler klişesi ortadan kalktı. Boston'da yaş sorunu, Lakers'da başarılarla gelen hava ve Kobe'nin artık yükselen değil, düşen ivmesi. İkisinin de değişime ihtiyacı var. Lakers'da bu daha kolay olabilir ama Boston'ın ne yapacağını kestirmek zor.

Son olarak Nowitzki'ye büyük saygım var, bu ligde en sevdiğim 3 oyuncudan biridir. İnanılmaz bir saygıyı hak ediyor. Olası bir Dallas-Miami finalinde kazanırsak sevinirim ama Nowitzki için de bir o kadar üzülürüm.
 
Oklahoma-Memphis, 6. maçın 2. yarısını izleyebildim.. Memphis ve Zach adına inanılmaz sevindim.. Helal olsun.. O 3 uzatmaya giden maçı kazanabilseler, bugün finaldelerdi..

Play Off öncesi Oklahoma'yı çok izleme şansım olmamıştı ama izledikçe saygımı kaybettim.. Birincisi takımda coaching sıfır.. İkincisi R.Westbrook gerçek bir zarar verici.. Her maçta sayısız top atıyor, elinin altında Durant gibi bir hazine varken kullanmıyor ve coach da çıkıp " hayırdır kardeş " demiyor.. Bu nedenle ite kaka gidiyorlar ama umarım çok yakında elenirler..

Dün yine Westbrook en çok top kullanan adamdı.. Durant kötü bir gününde olduğu için belki kabul edilebilir ama Durant'i ritme sokmak, maçın içine sokmak da Westbrook'un görevi..İnşallah 7 maçta daha da kötü yüzdeyle atarlar.. Bugün 83 ü zor buldular..

Karşıda Zach tarih yazmaya devam ediyor.. Takımın attığı 95 sayının 30 una, aldığı 41 ribaundun 13 üne sahip.. Tek başına takımın neredeyse 1/3 ü yani iki kategoride de.. Gasol dün biraz dinlendi, Conley iyi idi..

Tüm kalbim, pazar gecesi 22.30 da 7. maç için Memphis ile olacak.. Hepsinin emeğine ve azmine sonsuz saygım var..

Bu maçı vermek varken Barcelona-Deportivo futbol maçını veren ve bu maçı hd-en diye bir kanala paslayan ntvspor ekibine de ne kadar küfür varsa ettim kendim.. Başınıza Nou Camp düşsün.. Şampiyon belli.. Daha ne halt etmeye şu gerizekalı futbol maçlarının peşindesiniz.. Sporu sadece futbol sananlardan hep nefret ettim.
 
Bu Memphis-Oklahoma City serisi bana gösterdi ki Rudy Gay sakat olmadığında Memphis Batı'nın en güçlü ve en dengeli takımı.Eğer Rudy Gay sakat olmasaydı Oklahoma'yı en kötü 4-2 ile geçerlerdi.
 
Oklahoma-Memphis serisinin 7. maçı şu sıralarda devam ediyor..
Bütün salon deliksiz mavi t-shirt giymiş, deniz gibi tribünler..
İkinci çyreğin bitimine 7 dakika kala 28-23 Oklahoma önde.
 
Devre 42-34 Thunder lehine bitti..
Durant bugün ipleri eline erken aldı, Westbrook'un keyfini beklemek yok..
İlk yarı 18 sayı,4 ribaund yaptı..
Durant varken Westbrook'un 1. skor opsiyonu olması kabul edilemez.
 
oklahoma: 105- memphis:90

Oklahoma'da top paylaşım problemini yazıyorduk her maçtan sonra..
Bugün, olması gereken oldu ve Durant ağırlık koydu maça
Başka zaman Durant'in iki katı top kullanan Westbrook bugün yarısı kadar kullandı ve görüntü değişti.
13/25 şut atan Durant 39 sayı ile maçı kopardı..
4/12 ile atan Westbrook ise 14 sayı yaptı..
Elinde Durant varsa onu kullanırsın, yeni icatlara ihtiyaç yok..

Randolph ve arkadaşları yine ellerinden geleni yaptı ama 3. periyottan sonra film koptu.
Memphis, Rudy Gay olmamasına rağmen Batı finaline bir adım kalana kadar geldi.
Franchise tarihinin en ciddi başarısı kesinlikle..
Çok iyi bir sezon geçirdiler..
 

Üst