2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Cehennemin dibine!
Senin ve senin gibi birkaç kişinin garip garip, ayarsız, saçma sapan, insanları hiçe sayar üslupla yazdığınız mesajlardan bıktık arkadaş. Biraz insaf yahu, aklınıza her geleni yazmak zorunda mısınız?! Yani sana ve senin gibilere bir "çüş" diyen yok diye herşeyi yazabileceğinizi, her hakareti edebileceğinizi düşünüyorsunuz, öyle değil mi?!!! Ne kadarda kötü bir düşüncedir bu!
Oysa ki forumda en sert şekilde eleştirileri yaparken üslubunu bozmayan, işi hakarete götürmeyen, nezaketini koruyan arkadaşlar da var, zaten bu forum onlar sayesinde takip ediliyor... Lütfen biraz saygı!!...
 
"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile Şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır). Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4.800.000 TL sabit transfer ücreti ve net 45.000 TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcunun ilgili sezonlarda 15 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde, futbolcuya net 300.000 TL prim ödenir. 30 resmi müsabakada fiilen oynaması durumunda ise futbolcuya net 300.000 TL ekstra prim ödenir."

89. dakikada Sabri oyuna alınır. 45000 TL cebe. 15 resmi müsabakaya yani 300000 TL'ye bir maç daha. 20 resmi müsabakaya yani diğer sezonki sözleşmeye bir maç daha. Başka açıklaması yok. Galatasaray'dan rant bekleyen...
 
Senin ve senin gibi birkaç kişinin garip garip, ayarsız, saçma sapan, insanları hiçe sayar üslupla yazdığınız mesajlardan bıktık arkadaş. Biraz insaf yahu, aklınıza her geleni yazmak zorunda mısınız?! Yani sana ve senin gibilere bir "çüş" diyen yok diye herşeyi yazabileceğinizi, her hakareti edebileceğinizi düşünüyorsunuz, öyle değil mi?!!! Ne kadarda kötü bir düşüncedir bu!
Oysa ki forumda en sert şekilde eleştirileri yaparken üslubunu bozmayan, işi hakarete götürmeyen, nezaketini koruyan arkadaşlar da var, zaten bu forum onlar sayesinde takip ediliyor... Lütfen biraz saygı!!...

Burada hakaret ya da küfür mü var? İşinize bakın. Yönetimi/teknik heyeti savunamayınca sağa sola saldırmayın. Asıl senin gibilere "çüş" denir! Şimdi de "deh" diyorum.
 
Yahu bu gruba nasıl bu kadar kötü başlarız anlayamıyorum, iki maç izledik ikisinde de baktığında Şampiyonlar liginde 1 puan alırsa sürpriz olur denen takımlar gibiydik,insanın içi acıyor gerçekten. Yenmek yenilmek değil de bu oyun bu Akhisar mantığı beni üzüyor. Kaç maç oynadık bir tane iyi futbol yok, aylardır bağıryoruz felaket geliyor, kadro yetersiz ama "içten çözücüler" kulübü çözdüler. Bu arada benficada 2-1 yaptı hepimize geçmiş olsun

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şurada olabildiğince düzgün yazmaya çalışırım. Fakat bugün garanti veremiyorum. İsteyen herkes üstüne eleştirilerimi üstüne alınabilir.
1 ) Bi kere Hamza fanboyları hemen ikilesin okumasın yazılarımı. Çünkü onlar mankafa adamlar. Yıl olmuş 2015 ve bu adamlar hala ruh derler , Türk hocayla farklı oynuyoruz derler . Bİr de sığır gibi '' Türk oyuncuların dilinden anlayan hoca lazım abi yeeeeağ '' derler. Siz bi kaybolun. Sizden ricam Hamza'nızla her ne yaşayacaksanız Galatasaray çatısı dışında yaşayın. Artık ruh mu çağırırsınız , beraber yabancı düşmanlığı mı yaparsınız naparsanız yapın.
2 ) Bu takım 60tan sonra düşüyorsa siz yazın ne yaptınız. Aa pardon unutmuşum oyuncuların izinli olduğunu. Muslera dışında kalanlara ne için izin verildi ? Sneijder'in şu anki fazla kilolarının sorumlusu kimdir ?
3) Bu Astana'ya giderken '' 3 çeşit krampon götürüyoruz '' diye esiyordunuz.Beyler çıplak ayakla oynasanız daha rahat olurdu. Bi daha giderseniz Astana'lıların soyunma odasından çalın adamların kramponlarını. Hani derler ya '' iki eliyle bi şeyi..... '' işte aynı o hesap mevcut klüp ve takım organizasyonu.
4) '' Biz de Melo'ya s.git dedik pardon gönderdik'' dediniz yüksek maaşı olduğu için. Peki bu maçta kaybedilen 1.5 milyon euro'yu hanginiz açıklayacak bize ? Hadi bi anlatın da dinleyelim .
5 ) Her maçın sonunda çaktırmadan Sabri'yi oyuna almak nedir ? Çaktırmadan kontratını uzattırmak için oynayacağı maç sayısını mı çıkartmaya çalışıyorsunuz ? Bu kadar çakala geçiniyorsanız bi tane oyuncunun transferini nasıl beceremediniz ?
6) Takımın aptal aptal sahada gezinirken ve es kaza bulduğun golle 1-0 öndeyken onu koramayı bile nasıl akıl edemezsin Hamza bi anlatsana ne kadar boş beleş bi hoca olduğunu . Adamların 1. golünün öncesinde 5 dakika bağırdı gol geliyorum diye. Onun kıçına çarptı bunun başına çarptı ile maç bitirmeyi düşünecek kadar mı vizyonsuzsun ? Şu takımın başında Metin Şentürk olsa o bile tribünün seslerinden der '' aga galiba baskı yiyoruz birşeyler yapayım'' diye. Sen de mi körsün Hamza ?
7 ) Şansa bala attığın golden sonra bile neden hiç müdahale etmedin Hamza ? Son değişikliği İstanbul'a mı sakladın ? Yoksa Sabri'nin maçbaşısına el sürmeye cesaret mi edemedin ?
8) Semih ilk golde zaten kafa olarak bitti. Sonra yine hata yaptı , üstüne bi tane daha yaptı. Elinde en iyi stoperin yedek klübendeyken neden dağılmış adamı çıkarmayıp inatla bi tane daha yemeyi bekledin ? Hasta mısın sen hacıabi ? Elalemin hocası son değişikliği yapıp belki 30 saniye zamandan yerim diyerek sineğin suyunu çıkarırken sen orada hangi heykeltraşın yaptığı heykelsin ?
9 ) 3 oyuncunun aynı anda hücum pres yapmayı beceremediği bir sisteme sahip olmak sana nasıl bir gurur veriyor Hamza ? Denge diyip diyip boş boş konuşuyordun ama bi söylesene 3 oyuncunun bile aynı anda alan kapayıp pres yapamaması ne kadar dengeli ?
10 ) Dzemaili Bİrlo'dan Xelcuk'dan kötü oyuncu mu ? 600.000 euro için mis gibi oyuncuyu kaybedip bir de üstüne kulübende bugün yedek ortasaha kalmaması ne demek Hamza ?
Taleplerime gelirsek ;
1 ) Klüpte çomar istemiyorum arkadaş. Yok biz Galatasaray'ın çocuğuyuz , yok hak yok rızık geçiniz bu işleri. Çomar ordusu sizi. Oyna topunu al paranı , suyu bulandırma ! Neymiş rızıkmış. Sen senelerdir yat sonra utanmadan rızık de. İnsanda biraz gurur olur. Topunu oyna paranı al ve sus .Bu kadar basit. Bu çomar ordusunu da kim şımarttıysa onlara da yazıklar olsun. Alın size '' sizin çocuklarınız '' .
2 ) Canaydın da kötü bir başkandı ama adam çok saygıdeğer bir adamdı. Konuşması düzgün , duruşu oturuşu düzgün , nerede nasıl davranmasını bilen bir adamdı. Ama bu şimdiki başkan dağdan daha bugün paraşütle inmiş gibi. Keko adam istemiyorum abi klübümün başında bu kadar basit. Ceketinin içine kısa kollu gömlek giyen adam kekodur. Hİç bunu tartışmayalım. Ama çomarların başı keko olur tabiki.Türkiye'nin en iyi giyinen iş adamı Faruk Süren'den , Türkiye'nin en efendi insanı Özhan Canaydın'dan , Cnn İnternational'da canlı yayına çıkan Ünal Aysal'dan geldiğimiz noktaya bak. Bundan sonra da Fadıl Akgündüz'ü getirin başa .Kekolukla çomarlığı aynı potada eritip müthiş bir kimya yakalarsınız klüpte.
3 ) Takımda Melo'nun gitmesini isteyen bütün Türkler'i gönderin.Bi sultan Mahmut bulmak çok mu zor şu Yeniçerilerin kökünü kurutmak için. Jardel , Elano , Melo , sıradaki kim ?
4 ) Arda - Mesut - Çalhnoğlu gibi örnekler hariç Türk oyuncu yıllık ücretlerini maximum 1.250 olarak belirleyin. Çomarlara 1 bile vermeyin . Görelim camianın çocuklarını kontratları bitince.
5 ) Takımın başına adam gibi birini getirin. Hamza gibi boş konuşmayanından olsun. İşini yapsın parasını alsın. Arma öpmeyiversin , camianın çocuğu olmayıversin. Başarılı olmak istesin , iş etiğine sahip olsun ve adam kayırmaca yapmasın kafi.
6) Takıma Türk alacakken karakterini araştırın. Hangi klüpte oynayacağının farkında olan adma alın. Hatta mümkünse Türkleri Almanya'dan getirin ya da altyapıdan çıkarın. Zaten 10 tane Türk yeterli .Çomarları başımıza kral etmenin gereği yok.
Not : Moderasyona ricam lütfen iletime dokunulmasın. Keko ve çomar küfür değil. S.git diye de ben demedim Dursun Özbek dedi vallahi .Metin Şentürk'le ya da körlerle bi alay asla yok. Durumun vehametini anca karşılayan bir örnek sadece..Yeniçeri dememde zaten bi sıkıntı olmayacağı mağlum. Hatta dürüst olmama gerekirse olabilecek en düzgün üslupla yazmışım.
Not 2 : Hamza fanboyları ve 3 kupa sevicileri mankafadır. Mankafa ordusudur.
Unutulan Not 3 : Hakan Balta sen takma abicim kafana attığın golü. Yapacak birşeyin yoktu orada. Keşke diğerleri de senin gibi iş etiğine sahip olsa.
 
Önce başkan ve yönetim olarak Galatasaray markasını küçük düşürdüler sonra sportif olarak küçük düşürdüler, düşürmeye de devam ediyorlar. Veysi'nin yazdığı gibi bu işin kökten çözülmesi lazım. Önce başkandan başlayarak yönetim "First Class" isimlerden oluşturulmalı. Ben de Özbek gibi çomarlar istemiyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Chedjou'yu Semih'in yerine monte etmenin zamanı geldi.
Cenk'i Muslera'nın yerine oynatmanın vakti geldi.
Sinan'ı Umut'un yerine koymanın vakti geldi.

Veysi'nin yazdıklarına tamamen katılıyorum.
First Class bir başkan lazım ama kim ?
 
Chedjou'yu Semih'in yerine monte etmenin zamanı geldi.
Cenk'i Muslera'nın yerine oynatmanın vakti geldi.
Sinan'ı Umut'un yerine koymanın vakti geldi.

Veysi'nin yazdıklarına tamamen katılıyorum.
First Class bir başkan lazım ama kim ?
Haluk Ulusoy derim ama mutlaka karşı çıkanlar da olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şampiyon olduğumuzda bu şampiyonluk yarardan çok zarar getirdi dedim. Tıpkı 2006 şampiyonluğu gibi. Hamza sen kötü bir teknik direktörsün hatta teknik direktör bile değilsin. Birilerinin bir başkasının ayağını kaydırdıktan sonra biraz kıpırdanması sonrası olanlar ve asıl önemlisi ligdeki iki rakibin beyinsizlikleri sayesinde şampiyon oldun. Her maç akıl almaz golleri çıkaran Muslera sayesinde şampiyon oldun. Lakin basın seni başta tutmak için muıhteşem savunma yaptırdığın gibi bir yalana sarıldı.
Bazıları diyor ya iyi insan. İyi bir insan değil. Kötü bir insan. Mesleğine saygısı olmayan kişi kötüdür. Sen Galatasaray'dan para alıyorsun Türk Milli takımından sana ne? JPK'ya para vereceğine alt yapıdan bir çocuğu çıkar. Kemik gibi adamı nedense oynatmıyorsun?
Sabri'ye zam yapılır "bizim çocuklar mı hep ezilecek" dersin. Ezilen Sabri'nin altında 4-5 tane lüks araba var. En değersizi 300 bin avro. Ne oldu da yeterli dediğin Sabri Tarık ikilisinden Denayer'i görünce vazgeçtin?
Yoksa onlardan daha iyisini varmıymış?
Gelelim Semih'e. Semih Kaya ne yazık ki soyadınla tezatsın Draxler'den sonra bu sefer de Astanalı bir futbolcu seni pas pas yaptı Vücut dengen sıfır yanından biri hızlı geçince kütük gibi düşüyorsun çünkü güçsüzsün. Ve en önemlisi kötü bir futbolcusun. Pozisyon almayı bilmiyorsun.
 
Şurada olabildiğince düzgün yazmaya çalışırım. Fakat bugün garanti veremiyorum. İsteyen herkes üstüne eleştirilerimi üstüne alınabilir.

2 ) Canaydın da kötü bir başkandı ama adam çok saygıdeğer bir adamdı. Konuşması düzgün , duruşu oturuşu düzgün , nerede nasıl davranmasını bilen bir adamdı. Ama bu şimdiki başkan dağdan daha bugün paraşütle inmiş gibi. Keko adam istemiyorum abi klübümün başında bu kadar basit. Ceketinin içine kısa kollu gömlek giyen adam kekodur. Hİç bunu tartışmayalım. Ama çomarların başı keko olur tabiki.Türkiye'nin en iyi giyinen iş adamı Faruk Süren'den , Türkiye'nin en efendi insanı Özhan Canaydın'dan , Cnn İnternational'da canlı yayına çıkan Ünal Aysal'dan geldiğimiz noktaya bak. Bundan sonra da Fadıl Akgündüz'ü getirin başa .Kekolukla çomarlığı aynı potada eritip müthiş bir kimya yakalarsınız klüpte.
3 ) Takımda Melo'nun gitmesini isteyen bütün Türkler'i gönderin.Bi sultan Mahmut bulmak çok mu zor şu Yeniçerilerin kökünü kurutmak için. Jardel , Elano , Melo , sıradaki kim ?


Katkı/ onay/ itiraz değil durumdan istifade iki fikrimi paylaşayım dedim.
Özhan Canaydın benim gördüğüm en kötü başkan beyefendiliğin başarısızlığının yanında lafı olmaz, sizin düşünceniz saygı duyarım.
Yeniçerilerin başını yediği yabancı futbolcu örneklerine de bir ekleme yapmak isterim, transfer edilmesiyle, meşhur takım içi dengeler söyleminin en çok kullanıldığı belkide ortaya çıktığı isim Roman Kosecki.
 
Yönetim Hamza Hoca'dan rapor istemiş.
Aslında böyle vizyonlu bir başkan olmuş olsaydı Kloop'u takıma getirirdi.
Bizim önce bu başkan ve yönetimden kurtulmamız gerekiyor.
 
Hamza'dan rapor istemek mesele değil. Bu isteği basına servis etmek sorun. Yazık yahu bu adam sizi savunacağım diye sizin para konularını bahane etmeniz yüzünden sürekli eldeki kadro iyi diye sayıkladı durdu. Ve sen hemen bunu yap. Sen kime rapor vereceksin. Dün başkan adayı olan Ahmet Özdoğan kongre süresince bunlar hiç konuşulmadı Mart ayında mali genel kurulda yine dile gelmedi başkan adaylarına bu bilgiler verilmedi dedi. Kulübe bak yahu.
 
Hamza Hoca başarısızlıkta ilk gidenin kendisi olacağını bilmiyor muydu? 4. yıldızın maddi ve manevi rantını yemek ve 'evlatlara' yedirmek iyiydi tabi (kendinden öncekini gönderen evlatlar).
İki haftadan 6 puan alıp 4. lüğe yerleşince oyuna bakmadan atar yapıyorsan, Astana maçının hesabını da verirsin. Rapor isteyenler de hesap verir umarım ama daha önce de belirtmiştim, güneş bir süre daha doğmayacak.
 
Milli maç arası kazanmamız gereken zor bir karşılaşma İBB maçı.Geçen sezon 4-0 ve 2-2 ile iki maçıda kazanamadık.İyi takımlar ve yavaş yavaş toparlanıyorlar.Bu kadar karışıklıkta kazanabilir miyiz işimiz zor.

Sinan ve jose 11 de başlar,Poldi sonradan girer,Selçuk oynamasın bu maç artık nolur ya
 
Bilal maç temposunu kaldıramadı.
Selçuk ve Jose ile başlar Hamza Hoca.
Semih yerine Chedjou oynar.
Umut-Sinan değişikliğinin farkına varmıştır umarım Hamza Hoca.
Poldi tek forvet arkasında Yasin Sneijder ve Sinan 3lüsü ile başlamak gerek.
 
Podolski den niye Van persie gibi faydalanmaya çalışmıyoruz. Koy forvete umutun yerine, sağa Sinan sola Yasin koy. Podolski nin sol ayak en az RVP kadar etkili, kafa topu da çok iyi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst