2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Gole kadar isabetli şutumuz yoktu.Poldi eliyle düzeltiyor istemeden de olsa.

Öyle aman aman oynamadık ama ligin kalitesi bu işte formanı koysan 3 puan alacağın maçlar var.
 
Evet kazanıyoruz ama Galatasaray takımı böyle futbol oynamamalı.
Galatasaray öyle kapanacak, rakibi üstüne çekecek bir takım olmamalı.
Şu ana kadar resmi 9-10 maç yaptık.
Hiçbir maçta üstün oyun oynadığımızı hatırlamıyorum.
Böyle galibiyete ancak FB ve BJK taraftarı sevinir.
Ben Galatasaray taraftarıyım böyle galibiyet istemiyorum.
 
Bana bu futbolsuz puanlar ve ara ara fiyasko sonuçlar Prandelli dönemini hatırlatıyor. Maçın özetini izledim 2 puanı Musleraya yazmak gerekiyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu arada her maç sebepsizce sağ bek oyuncu değişikliği yapan tek takımız

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denayer sakatlığından dolayı çıkmış bu maç. Poldinin golü beni de çok rahatsız etti. Hem kötü oyun hem de böyle bir gol atmamız yüzünden galibiyet sevincini yaşayamadık

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Maalesef kötü futbol oynuyoruz. Güzel tarafı kötü futbola rağmen sonuçları almayı başarmamız ama teker bir yerde patlar. Artık ortaya net bir oyun da koymak gerekli.

Kilit oyuncular ve en önemlisi Hamza hoca çok formsuz. Bir an önce takım olarak toparlanırlar umarım.
 
Cumartesi günü saat 18.30'da Panthrakikos ile özel maç yapıyoruz. Yayınlayacak kanal var mı? Nette herhangi bir bilgi bulamadım. Surf Kevin Grosskreutz için izlemek istiyorum.

Bu arada Panthrakikos, Hamzaoğlu'nun memleketi Gümülcine'nin takımıymış. Ben hazırlık maçı da olsa, Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışır rakipler ile oynamamız gerektiğini savunuyorum. Maalesef bu sezonki hazırlık maçlarımız fecaat...
 
Allah nazarlardan ve sakatlıktan saklasın Hakan Balta şu anda Avrupa'da ki en formda ve en kaliteli bir maç stoperden biri.
Selçuk Milli takımda ön libero oynuyor. Bizde ona böyle bir görev verebiliriz aslında. Şu anda orada oynayabilecek en doğru isim bence. Yanına da Rodriguez'i koyup iyi bir ikili kurabiliriz aslında.
Podolski ve Burak inşAllah en kötü derbi maçına yetişirler.
 
Rakip Gençlerbirliği kazanırsak lider olacağız maç fazlasıyla ve derbi öncesi 3 puan almış olacağız.

G.Birliği maçlarını sevmem ne zaman nerede oynarsak oynayalım.

(muslera;denayer şecu balta ccarole;selçuk bilal;poldi wesley sinan;umut) kendi kafama göre çıkardığım 11 :)
 
İlk yarıda 3 orta saha ile başlayınca çok kötü oynadık ve 1-0 geriye düştük.
İkinci yarı Rodriguez-Yasin değişikliği ile maçı 4-1 kazandık.
Hamza Hoca artık kadro değiştirmeyi bıraksın.
 
Maçı izleyemedim. Acaba iyi futbol mu oynuyoruz yoksa Prandelli dönemi gibi kötü futbol iyi sonuç mu? Ayrıca gerçekten şu kadroyla oynama olayı can sıkmaya başladı. Amerikayı yeniden keşfetmeye lüzum yok

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İkinci yarı oynadığımız oyun bu sezonki en iyi oyunumuzdu bence. İlk yarı çok kötü ikinci yarıda epey iyiydik.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Her maç 45 dakikayı çöpe atıp strese girip öyle devam ediyoruz. Gerçekten şanslı Hamza hoca eğer Bilal gol atmasaydı ilk yarının en iyisi Joseyi çıkartması büyük olay olurdu. Burak sakatlığında yedek forvet olarak Sinan Gümüşü hiç kullanmadı hoca anlamadığım göremediğim ne var Umutta bilmiyorum. Allah herkesin hayatına Olcan, Tarık, Eray, Sabri ve Umut şansı versin.
 
Geçen sezon 3 Kupa alırken bile oyuncu değişiklikleri konusunda hep sınıfta kalmıştı Hamza hoca. Hala aynı hatalara devam ediyor. Yanında yardımcısı falan uyarmıyor mu acaba.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu maç Hamza Hoca iyiydi onu söyliyim. İyiye iyi kötüye kötü. İyiye Hamza diye kötü demek ayıp olur. Olcan değişikliği şaşırttı ama doğruydu. Carole 50 kere 2ye 1 kalmıştı o dakikaya dek. Olcan faul yapsa bile sonuçta 2ye 2 olduk o kanatta. Yasin dönmüyordu. Umut'u geç çıkarttı. Fakat Burak'In kondüsyon durumunu bilmiyorum. Sinan'Lık mevzu yoktu bu maçta. Sinan'ı oynat bu maçta diyen komiklik yapmış olurdu.
Selçuk'u Fener maçında unutun . Bugün 3 kişilik oynadı resmen. 3 gün zor gelir kendisine. Önde bastı , hücuma çıktı , top çıkarttı. Acaip ötesiydi. Çok eleştirdim ama müthişti bugün.
Hakem o kadar iyi niyetliydi ki kızamıyorum yanlış kararlarına. Bİ kere oynatmak için yırtındı adam. Görmediğimiz birşey bu. Artık Avrupa hakemleri bile düt düt düt geziyorlar. Bu adam hakemliğin umudu bence. Oyunu kesmeyi marifet sayan Türk hakemleri bi izlesinler bu adamı.
Podolski'nin golü çok güzeldi. Baktı ve net istediği yere vurdu. Kalite kokan değil kalitenin tanımı bir goldü. :)
Beğenmediğim şey ise takımın 1-1'den sonra geri çekilmesiydi. Bir türlü yakıştıramıyorum Galatasaray'a bunu. Böyle bam bam bam rakibi boğan Galatasaray'ı izlemek gibisi yok çünkü.
 
Ben de hocaya maç içinde olcanı aldığı ve umutu çok tuttuğu için kızdım ama bugün hepsine helal olsun. Herkes gücünün son raddesine kadar savaştı. Bu takımın kalitesinin üzerine anca bu şekilde çıkabilirdik

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst