2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Bu sene kaç maç oynadıysak nerdeyse hepsinde ya yanlış kadro ya da yanlış değişikler yaptı. Benim tek beğendiğim maç Benfica maçıydı yani onda da Olcan yanlıştı bence ama genel olarak iyi yönettiğini düşünüyorum. Bilalin Umutun geç çıkması da var tabi. Yarınki Fener maçı da önemli gösterge olacak umarım o maçı da iyi yönetir ve kazanırız. Yani hocanın başarılı olmasını istemeyen yoktur herhalde ama bu zihniyetini değiştirmesi lazım ve manasız tripleri değişiklikleri bırakması lazım. Zaten kadromuz rakiplere göre eksik kim oynar kim oynamaz ortada

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok değişik bir kadro ve inanılmaz bir rotasyon ile maça başladık.
Bu kadar rotasyona ve Sneijder'siz oyuna rağmen 4-0 kazanmak çok güzel oldu.
Cem Paul'u Ön liberoda çok beğendim.
Denayer de stoper de çok hızlı ve güvenilirdi.
Olcan sol bekte çok hırslı ve güven verdi bana.
Benfica maçı öncesi güzel moral oldu.
Teknik ekibe ve tüm takıma tebrikler.
 
Hakemler yıllardır rezil seviyesine bile çıkamıyorlar ama biz hep kendimize baktığımız için onlar aradan sıyrılıp devam ediyorlar. Futbolcular biraz iyi niyetli olsalar hataları iyice ortaya çıkacak aslında.
 
Hamza hoca doğru zamanda doğru takıma karşı rotasyon yaptı. Açıkçası olumlu yönde şaşırttı beni.
İlk yarı takımın oynama iştahını beğendim. 2. yarı tamamen rolantide geçti. 4-0 net skor. Hakemin hatalı kararları var. Şansı böyle bir maça denk gelmiş olması. Sahada ki oyun hakem kararları olsun olmasın böyle bir skorun geleceğini gösteriyordu.
 
Astana Atleticodan da puan aldı. Astanayı yenseydik şu an herşey çok iyi gidiyor olacaktı. Belki de bugün Benficayı yenersek son darbeyi indirecektik...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çünkü Hamza hazretleri sürekli birşey deniyor. Yasin in girmesi lazım. Burak böyle olumsuz anlamda göze battığı maçlarda bi şekilde gol atar ama kırmızı görmeden çıkması lazım. Biraz daha zorlasak atacaz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aaaahhh cildircam yaa top bizde kalmali al artik yasin cikar sabriyi diye düsünürken gol yedik. Üstüne bilali cikardi sabri yoruldu geri bile gelemedi.
 
Hiç bir şekilde hak etmedik maçı işleyen düzeni bozup sabri yi sol kanatta oynatan hamza ya selam gönderiyorum ama son dakika da kaçan yasin in pozisyonu ne öyle ya valla beceriksizlerin hepsi bizde toplanmış.keşke o top podolski ye gelseydi kaleciyle beraber sokardı o topu
 
Ya nasıl yenemeyiz Benficayı bir sürü eksiği var Gaitanı kontrol etmişsin. Hamza hoca 1-1 ken erken hamle yapsa gene kazanırdık ama geç kaldı golü yedik. Üstüne takımın saçmalamaları da eklenince sonuç ortada. Zaten maçı kazanacak bir oyun da oynamadık çok yazık oldu. Yasin de bu sene hiç iyi oynamadı nerdeyse.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Avrupa Fatihi seferlerine birkaç sezondur ara vermiştir. Skordan bağımsız olarak konuşursak ortaya gerekli karakteri, ruhu, mücadeleyi de koyamıyoruz. Sabri ile Bilal'in Şampiyonlar Liginde ne işi var arkadaş? Evlatçılık zihniyetin başını yesin Hamza..
 
Küçük değil büyük düşünen bir başkan ve teknik adama ihtiyaç var. Yedek kulubesinde ki isimler ptt1.lig isimleri.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Orada pas vermeye çalışanı ıslak odunla dövmeli. Kaleyi düşünmesi doğruydu bunu gelişine vurmayıp kontrol etme çabasıyla mahvetti.

Abi bence Podolski daha net ve daha boştu.
Ona verse net gol olacaktı.
Artık kendi sahamızda Astana'yı yenip Uefa Avrupa Ligi'ndem devam etmek daha iyi olacak bence bizim için.
Yoksa bu savunma ve orta saha ile üst turda çok farklı yenilgiler alırız.
 
Burak'ın ayağına gelen her top ziyan oldu. Sabri bir iki poziyon olma ihtimali olan atağı durarak bozdu. Bir pozisyon da Muslera topu kurtardı Olcan'a hemen verdi bu sırada Benfica'nın yarısı bizim cezaalanı etrafında maç rejisi gitti futbolcuların yüzüne odaklandı ulan ben böyle rejinin dedim 5 saniye sonra maça döndüler bir baktık ancak orta yuvarlağa gelmişiz. Yatıp kalkıp dua etsinler yapılan hatalara ağır ceza kesen takımlarla eşleşmedik.
 

Üst