Huertas,Emir,Semih,Engin,Holman bizi şampiyonluğun en büyük adayı yapar.Tabi ki çok zor transferler bunlar.
Ben bir şeyler yapılması gerekiyor derken yalnızca parayı düşünmemiştim. Örnek Sen bir proje sunarsın. Bu proje milyon tl getiril takımına. Bir araştırma yaparsın oyuncular hakkında bilgi verilsin. o oyuncu takıma çok faydası olur. daha çok örnek verilebilir. Yani bankaya para yatırmadan da yardımcı olunabileceğini inanıyorum arkadaşım.
Abicim ben gerçekten neyi savunduğunu anlamadım. İstediğin şey yönetim yanlış yaparken ya da yalan söylerken sesimizi çıkarmayalım öyle mi? Kusura bakma onlar bizi müşteri olarak görüyorsa galatasaray taraftarı da bunları söyleyince kimse galatasaray taraftarı sabırsız, haksız osuz busuz gibi şeyler demesin. Biz transfer taraftarı değiliz büyük galatasaray taraftarıyız,eleştirimiz ne ona bir bak benceBayan takımı küme düşmedi mi.Erkek takımı geçen seneki halini biliyoruz.Benim yazılarıma bakarsan kardeşim hep gelir getirici projelerin takımımıza kazandırılması gerektiğini söyledim. Kimse bu konuyu önemsemedi.Şimdi herkes bütçe düştü; karşı taraf şunu aldı, böyle yaptı diyor. Alt yapı sıfır. Genç milli, yıldız takımında kaç tane oyuncu var erkek, bayan. Herkes transfere odaklanmış. Günlük yaşıyoruz. Bir de tarihin en büyük sponsoru birlik beraberlik olup projeler üretilmesidir.
Geçmişte bişey kötüyse gene mi öyle olmak zorundaAbicim ben gerçekten neyi savunduğunu anlamadım. İstediğin şey yönetim yanlış yaparken ya da yalan söylerken sesimizi çıkarmayalım öyle mi? Kusura bakma onlar bizi müşteri olarak görüyorsa galatasaray taraftarı da bunları söyleyince kimse galatasaray taraftarı sabırsız, haksız osuz busuz gibi şeyler demesin. Biz transfer taraftarı değiliz büyük galatasaray taraftarıyız,eleştirimiz ne ona bir bak bence
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hâlâ tarihimizin en büyük sponsorunu bekliyorum. Kim bu sponsor?
Ya madem bizim 5 numara için 800 bin-1 milyon euro para ayırma gibi bir durumumuz vardı da neden Patrick Young ile devam etmedik ?
Bir takım için 1 ve 5 numaralı pozisyon çok önemli. şimdiye kadar yapılan transferler çok olumlu buluyorum. 1 numara için Huertas olursa; 5 numara pozisyonu için de atletik iyi bir uzun alınırsa hem türkiye de hemde avrupa da şampiyonluk için oynayabileceğimizi düşünüyorum. Tabiki bütçeyi aşmamak şartıyla. Bu arada yönetime yapılan eleştirilere katılmıyorum.Çok iyi yönetim kurulu olduğunu düşünüyorum. Hem genç hem de proje konusunda aktif olan bir ekip.Bir de her şeyi yönetimden beklemekte yanlış. Galatasaray spor külübünün 25 milyon aşkın taraftarı ve 6.000 veya daha fazla kongre üyesi mevcut. hepimizin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerektiğini düşünmekteyim.
Micov ile sözleşme yenilendiği resmen açıklandı mı?Vazgeçilmiş olabilir mi?
Misko'da açıkladı diye hatırlıyorumMicov ile sözleşme yenilendiği resmen açıklandı mı?Vazgeçilmiş olabilir mi?
Ya madem bizim 5 numara için 800 bin-1 milyon euro para ayırma gibi bir durumumuz vardı da neden Patrick Young ile devam etmedik ?