• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huertas,Emir,Semih,Engin,Holman bizi şampiyonluğun en büyük adayı yapar.Tabi ki çok zor transferler bunlar.

Ben bir şeyler yapılması gerekiyor derken yalnızca parayı düşünmemiştim. Örnek Sen bir proje sunarsın. Bu proje milyon tl getiril takımına. Bir araştırma yaparsın oyuncular hakkında bilgi verilsin. o oyuncu takıma çok faydası olur. daha çok örnek verilebilir. Yani bankaya para yatırmadan da yardımcı olunabileceğini inanıyorum arkadaşım.

Yahu koskoca şirket sahipleri adamlar , yanlarında çalışanlar da üst düzey insanlar. Lütfen yönetimi savunurken böyle şeylerle gelmeyelim. Bu adamlar şirketlerinde büyük bir titizlikle çalışırken Klübün başına geldiğin de ilk okul seviyesine iniyorlar ve her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Sonra kurtarıcı taraftar hem cebinden parasını versin hem proje yapsın hem bilgi versin hem scouting olsun.

Onların orada durmasına hiç gerek yok direk biz gidelim yönetelim abimizi ablamızı bir yerlere yönetici olarak da atayalım

Bayan takımı küme düşmedi mi.Erkek takımı geçen seneki halini biliyoruz.Benim yazılarıma bakarsan kardeşim hep gelir getirici projelerin takımımıza kazandırılması gerektiğini söyledim. Kimse bu konuyu önemsemedi.Şimdi herkes bütçe düştü; karşı taraf şunu aldı, böyle yaptı diyor. Alt yapı sıfır. Genç milli, yıldız takımında kaç tane oyuncu var erkek, bayan. Herkes transfere odaklanmış. Günlük yaşıyoruz. Bir de tarihin en büyük sponsoru birlik beraberlik olup projeler üretilmesidir.

Bayan takımı küme düşmedi mi.Erkek takımı geçen seneki halini biliyoruz.Benim yazılarıma bakarsan kardeşim hep gelir getirici projelerin takımımıza kazandırılması gerektiğini söyledim. Kimse bu konuyu önemsemedi.Şimdi herkes bütçe düştü; karşı taraf şunu aldı, böyle yaptı diyor. Alt yapı sıfır. Genç milli, yıldız takımında kaç tane oyuncu var erkek, bayan. Herkes transfere odaklanmış. Günlük yaşıyoruz. Bir de tarihin en büyük sponsoru birlik beraberlik olup projeler üretilmesidir.
Abicim ben gerçekten neyi savunduğunu anlamadım. İstediğin şey yönetim yanlış yaparken ya da yalan söylerken sesimizi çıkarmayalım öyle mi? Kusura bakma onlar bizi müşteri olarak görüyorsa galatasaray taraftarı da bunları söyleyince kimse galatasaray taraftarı sabırsız, haksız osuz busuz gibi şeyler demesin. Biz transfer taraftarı değiliz büyük galatasaray taraftarıyız,eleştirimiz ne ona bir bak bence

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abicim ben gerçekten neyi savunduğunu anlamadım. İstediğin şey yönetim yanlış yaparken ya da yalan söylerken sesimizi çıkarmayalım öyle mi? Kusura bakma onlar bizi müşteri olarak görüyorsa galatasaray taraftarı da bunları söyleyince kimse galatasaray taraftarı sabırsız, haksız osuz busuz gibi şeyler demesin. Biz transfer taraftarı değiliz büyük galatasaray taraftarıyız,eleştirimiz ne ona bir bak bence

Geçmişte bişey kötüyse gene mi öyle olmak zorunda

Ünal Aysal'ın en güzel transferleri yaptığı dönem, bu sitede bütçe konusu başta olmak üzere zaman zaman transfer bölümünde eleştiriler yaptım..Sonra dediklerim bir bir gerçekleşti...Yazarken kızan arkadaşlarımda olmuştu..Bu yönetimde hatalar yapmasına rağmen ve bunlardan hiç hoşlanmama rağmen , bazı güzel işlerde yapıyor...Mesela, boş beleş para kazanan bir çok adam temizlendi kulüpten...Yine trasferler de ve bütçe planlamalarında az çok bir gelir gider hesabı yaptıkları açık...Yapılan hataları söylemekle birlikte genel bir kanıya varmamak için en azından sene sonuna kadar beklemek şart...

Ben hâlâ tarihimizin en büyük sponsorunu bekliyorum. Kim bu sponsor?

İspanyol gazeteci/yazar bir arkadaş Huertas'ın Nba'den kontrat bulamadığını ve kariyerine Galatasaray'da devam edebileceğini yazmış..

Ya madem bizim 5 numara için 800 bin-1 milyon euro para ayırma gibi bir durumumuz vardı da neden Patrick Young ile devam etmedik ?

Bence de Nba'dan sözleşme bulması geçirdiği kötü sezon ve ilerleyen yaşı dolayısıyla çok zor.Avrupa'da Huertas'ın gidebileceği takımların çoğunun kadrolarını tamamlamaları sanki bizim de teklifimizi biraz yükseltmemiz durumunda zor da olsa bu transfer olabilir.Huertas'ın çok fazla opsiyonu yok gibi görünüyor.

Ya madem bizim 5 numara için 800 bin-1 milyon euro para ayırma gibi bir durumumuz vardı da neden Patrick Young ile devam etmedik ?

Bu soru benim de aklıma geldi ama cevabını bizim verebilmemiz zor gibi :)

Ayrıca şöyle bir haber de var,

Miguel Lois Vidal â€￾@MiguelLois <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 2 sa.2 saat önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"></button>
A falta de unos flecos (fiscales), Marcelinho Huertas seguirá su carrera en el Galatasaray turco. No ha encontrado ofertas firmes en NBA.

Huertas-Engin-Safak
Sinan-Goksenin
Micov-Schilb
Green-Ege-Izzet
Lasme-Stepheson-Semih

Butce yeterse su sekil bi kadro kursak cok muthis olur eger yetmezse Huertas yerine Rowland yada Hodge'de olabilir veya Engin alınmayip Huertas alınabilir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takım için 1 ve 5 numaralı pozisyon çok önemli. şimdiye kadar yapılan transferler çok olumlu buluyorum. 1 numara için Huertas olursa; 5 numara pozisyonu için de atletik iyi bir uzun alınırsa hem türkiye de hemde avrupa da şampiyonluk için oynayabileceğimizi düşünüyorum. Tabiki bütçeyi aşmamak şartıyla. Bu arada yönetime yapılan eleştirilere katılmıyorum.Çok iyi yönetim kurulu olduğunu düşünüyorum. Hem genç hem de proje konusunda aktif olan bir ekip.Bir de her şeyi yönetimden beklemekte yanlış. Galatasaray spor külübünün 25 milyon aşkın taraftarı ve 6.000 veya daha fazla kongre üyesi mevcut. hepimizin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerektiğini düşünmekteyim.

ALLAH ALLAH,Bizim eleştirdiğimiz ve sebeplerini sıraladığımız yönetim acaba bahsettiğimiz aynı yönetim değilmi ;) biraz yavaş kardeş yavaş bizde takip ediyoruz ve ona göre yorumlayıp eleştiri yapıyoruz,bari dengeli savununda adınız Troll'e çıkmasın.(y)

Micov ile sözleşme yenilendiği resmen açıklandı mı?Vazgeçilmiş olabilir mi?

Micov ile sözleşme yenilendiği resmen açıklandı mı?Vazgeçilmiş olabilir mi?

Onu bende merak edip araştırdım geçenlerde ama Ömer Yalçınkaya açıklamış eurcup kura çekiminde, Micov ile yeniden anlaştık diye.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Abi tamamda Patrick Young şut sıfır serbest atış feci sadece ribaund bide smaç basan biri bi ekstrası yok boyu ve kolları kısa bence lasme daha verimli. biz geçen sene iki tane hantal sıçramaktan aciz pivotlarla başladık sonra hareketli Young gelince acayip sevdik ama işin özünde Young o kadarda iyi değildi geçen seneden elde tutulmasını beklediğim tek yabancı Micov du keza Ergin hocada aynısını yaptı bize kalıplı ama hantal olmayan uzun lazım Begic i sevmesemde oda olabilir yada Ergin hoca bi Sofo hamlesi yapabilir :-). Ben şahsen Holmeni tercih ederim veya yine uzun hareketli atletik 5 te olabilir geçen seneki Telekom daki uzun iyiydi mesela ismi aklıma gelmedi.

Şu an bize atletik , kalıplı ,ribaunt ve az da olsa sırtı dönük oyunu olan bir uzun lazım.Bu arada Tyrus Thomas'ın bize gelme olasılığı var mı acaba çok faydalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri