Huertas ve Holmen harika olur.
İsim veremiyorum haliyle... Eskiden şubede görev almış bir Galatasaraylı diyeyim... Haber düşer yakında basına.
Huertas NBA'den kontrat bulamazsa 1.1 veya 1.2 milyona bitebilir bu transfer. Bu kendi yorumum.
Lasme Ndong'tan sonra gelebilecek en iyi pivot. 1 numara pozisyonunda da Huertas gelirse çok iyi olur. Gerektiğinde skor katkısı da yapar. Oyunu organize etme açısından iyi bir tercih olur. Ama skorer guard istiyorsa Hodge daha doğru.
O da olursa şampanya patlatıcamLasme açıklandı.
Sırada Huertas var![]()
Huertas - Safak
Sinan - Serhat - Goksenin
Schilb - Micov
Green - İzzet - Ege
Lasme - Holman
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Topa yön verme gibi bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum Gelecek olan Pg, Sinan, Schilb, Micov hadi Şafakıda ekliyorum.. 4 numaradan problem yaşayacağımız düşüncesindeyim
Tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını falan da gördünüz sanırım, biz bulamadık da. Basketbolun diğer bir kolundan örnek verecek olursak bayan basketboldaki durum da çok hoşunuza gidiyor sanırım. Öyleyse diyecek bişeyim yok. Tek katıldığım nokta takıma sonuna kadar destek vermemiz gerektiğiBir takım için 1 ve 5 numaralı pozisyon çok önemli. şimdiye kadar yapılan transferler çok olumlu buluyorum. 1 numara için Huertas olursa; 5 numara pozisyonu için de atletik iyi bir uzun alınırsa hem türkiye de hemde avrupa da şampiyonluk için oynayabileceğimizi düşünüyorum. Tabiki bütçeyi aşmamak şartıyla. Bu arada yönetime yapılan eleştirilere katılmıyorum.Çok iyi yönetim kurulu olduğunu düşünüyorum. Hem genç hem de proje konusunda aktif olan bir ekip.Bir de her şeyi yönetimden beklemekte yanlış. Galatasaray spor külübünün 25 milyon aşkın taraftarı ve 6.000 veya daha fazla kongre üyesi mevcut. hepimizin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerektiğini düşünmekteyim.