• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huertas ve Holmen harika olur.

Huertas-Şafak
Shilb-Sinan-Göksenin-
Micov-Serhat
Ersin-Caleb-Ege
İzzet-Lasme

İsim veremiyorum haliyle... Eskiden şubede görev almış bir Galatasaraylı diyeyim... Haber düşer yakında basına.

Huertas NBA'den kontrat bulamazsa 1.1 veya 1.2 milyona bitebilir bu transfer. Bu kendi yorumum.

Mithat duran Haberine benzer yazı

Lasme Ndong'tan sonra gelebilecek en iyi pivot. 1 numara pozisyonunda da Huertas gelirse çok iyi olur. Gerektiğinde skor katkısı da yapar. Oyunu organize etme açısından iyi bir tercih olur. Ama skorer guard istiyorsa Hodge daha doğru.

kesinlikle katılıyorum. Huertas ın şutu da iyidir, oyun görüşüde. alınırsa fark yaratır. Hodge organizasyonu Huertas kadar iyi olmasa da şutu ile can yakar. :)

Huertas-Şafak
Shilb-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Caleb-Ege-İzzet
Lasme-Dorsey/Holman

Ege kiralayıp ersin takviyesi de olabilir tabi

Valla eger sezon ortasi odeme zorlugu olacaksa Huertas'i istemiyorum ben. Hodge gelsin ya da Rowland.

Lasme hakkinda resmi aciklama gelsin hele bi sonra sevinicem :)

Huertas 1.3 - Safak 250
Sinan 700 - Goksenin 300
Schilb 600 - Micov 650
Green 600 - Ege 50 - Izzet 250
Lasme 1 - Holman 700

Maksimumdan hesaplansa dahi butcenin altinda kaliyor bu kadro. Ki Schilb ve Green 600'den, Safak ve Izzet 250'den az alir buyuk ihtimal.

Lasme nin bence kalitesinin dışında en büyük artısı 4/5 oynayabilmesi.. Savunmayı sertleştirilmek istediğimiz zamanda onu 4 numara da kullanmak elimizi rahatlatacaktır.. Yalnız bu bağlamda düşününce Semihe de pivot bölgesinde direk oyuncu olarak çok güvenemiyorum ben şahsen.. Oraya güçlü, atlet, yeri geldiğinde sırtı dönük de bitirebililen ve ribaundlarda başarılı birini almak lazım.. Elija Holman cuk diye otururdu aslında ayrıca çok hırslı bir oyuncu kendisi.

Lasme açıklandı.
Sırada Huertas var ;)

FB Ülker Kalinic ile 100% anlaştı. Yalnız 1 milyon avro buy-out ödemek istemiyorlar. O transfer gerçekleşmezse Emir FB Ülker'de kalabilir. Kalmazsa da ben Türkiye'den en yakın takımı Daçka olarak görüyorum. Bence Galatasaray'a gelme ihtimali çok çok az ve Micov ile Schilb varken ihtiyaç da yok Emir'e. Oraya olabilecek tek transfer Serhat Çetin'dir, o da boşa çıkarsa...

Şu an en önemli transfer Huertas. Zor transfer ama, gelirse şampanya patlatanlar zincirine ben de katılırım (:

Bir takım için 1 ve 5 numaralı pozisyon çok önemli. şimdiye kadar yapılan transferler çok olumlu buluyorum. 1 numara için Huertas olursa; 5 numara pozisyonu için de atletik iyi bir uzun alınırsa hem türkiye de hemde avrupa da şampiyonluk için oynayabileceğimizi düşünüyorum. Tabiki bütçeyi aşmamak şartıyla. Bu arada yönetime yapılan eleştirilere katılmıyorum.Çok iyi yönetim kurulu olduğunu düşünüyorum. Hem genç hem de proje konusunda aktif olan bir ekip.Bir de her şeyi yönetimden beklemekte yanlış. Galatasaray spor külübünün 25 milyon aşkın taraftarı ve 6.000 veya daha fazla kongre üyesi mevcut. hepimizin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerektiğini düşünmekteyim.

Huertas - Safak
Sinan - Serhat - Goksenin
Schilb - Micov
Green - İzzet - Ege
Lasme - Holman

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Huertas - Safak
Sinan - Serhat - Goksenin
Schilb - Micov
Green - İzzet - Ege
Lasme - Holman

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Serhat yerine guard bölgesine Engin takviyesi işimize daha cok yarar.
Birde Ersin Dağlı transferi ile yerli rotasyonumuz 2 gömlek daha iyi olmuş olur.

Topa yön verme gibi bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum Gelecek olan Pg, Sinan, Schilb, Micov hadi Şafakıda ekliyorum.. 4 numaradan problem yaşayacağımız düşüncesindeyim

Yeni yabancı kuralında çokta yerli önemli değil bence zaten elde sinan ve savunmacı Göksenin var bencede şafak bence çok fena patlıcak bizde iyi pozitif anlamda egede tecrübelendi zaten bunlar 5_10 dk süre alsalar yeter bencede en önemli takviye engin gibi gözüküyo ersin yaşlı ayakları gitmiyo izzet var o pozisyonda en iyi takviye engin gibi gözüküyo.

Huertas -Engin - Şafak
Sinan -Göksenin
Shlib -Micov
Gren-izzet -Ege
Lasme - Buraya sizin tercihiniz bana kalsa Semih Erden derim :-)

Topa yön verme gibi bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum Gelecek olan Pg, Sinan, Schilb, Micov hadi Şafakıda ekliyorum.. 4 numaradan problem yaşayacağımız düşüncesindeyim

4 numara olarak Lasme 'yi de kullanabiliriz savunmayı yükseltmek istediğimiz zamanlar da.. Ayrıca genç oyuncu olarak en zengin bölgemiz İzzet ve Ege den alacağımız katkılar da önemli.

Fülker kalinici alırsa Emirden vazgeçer Daçka alacaksa bu seferde Ersin boşa çıkar ya da yabancı statüsünde oynatacaklar ben her şekilde Emirin serbest kalacağını düşünüyorum kontratının yüksek olmasının en büyük nedeni de yerli statüsünde olmasıydı.
Dixon geldiğine göre Emirin hiçbir önemi kalmıyor bu kadar para verilmesi için.
Daçka kısmına gelirsek Ersinin aldığı ücret ortadayken onun kontratından çıkıp nispeten daha pahalı bir kontrata girermi bilinmez.

Burada Huertas ismi ön planda guard pozisyonu için sınıf atlatacak bir oyuncu ama onun oyunda olmadığı süreçte bence tökezleriz Schillb ve ya Sinan safkan bir oyun kurucu değil Huertasın oyunda olmadığı sürelerde sorun yaşayacağımızı düşünüyorum heleki tansiyonu yüksek hedef maçlarda.

Bir takım için 1 ve 5 numaralı pozisyon çok önemli. şimdiye kadar yapılan transferler çok olumlu buluyorum. 1 numara için Huertas olursa; 5 numara pozisyonu için de atletik iyi bir uzun alınırsa hem türkiye de hemde avrupa da şampiyonluk için oynayabileceğimizi düşünüyorum. Tabiki bütçeyi aşmamak şartıyla. Bu arada yönetime yapılan eleştirilere katılmıyorum.Çok iyi yönetim kurulu olduğunu düşünüyorum. Hem genç hem de proje konusunda aktif olan bir ekip.Bir de her şeyi yönetimden beklemekte yanlış. Galatasaray spor külübünün 25 milyon aşkın taraftarı ve 6.000 veya daha fazla kongre üyesi mevcut. hepimizin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerektiğini düşünmekteyim.
Tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını falan da gördünüz sanırım, biz bulamadık da. Basketbolun diğer bir kolundan örnek verecek olursak bayan basketboldaki durum da çok hoşunuza gidiyor sanırım. Öyleyse diyecek bişeyim yok. Tek katıldığım nokta takıma sonuna kadar destek vermemiz gerektiği

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bir şeyler yapılması gerekiyor derken yalnızca parayı düşünmemiştim. Örnek Sen bir proje sunarsın. Bu proje milyon tl getiril takımına. Bir araştırma yaparsın oyuncular hakkında bilgi verilsin. o oyuncu takıma çok faydası olur. daha çok örnek verilebilir. Yani bankaya para yatırmadan da yardımcı olunabileceğini inanıyorum arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri