• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Will Bynum olsa keşke ama o huertas dan bile zor gibi

NBA takımlarının Kadroları ne zaman şekillenir?

O iş biraz karışık şekillenmekten ne kast ettiğimize bağlı kamp dönemi sonrası kesikleri de beklersen ekim sonu nerede ise (ki bu havuz görece en değerli oyuncuların daha yoğun olduğu bir havuz).kamp sözleşmesi dahi kapamayacaklar için de ekim başına kadar yolu var.Burada istediğin oyuncuların NBA tutkusu ve verdiğin para da önemli.İstediğin adam binde bir ihtimali dahi zorlama niyetınde ise senin de red edemeyeceği bir teklif yapma sansın yoksa daha çok beklersin oyuncu olaya daha rasyonel bakıyorsa ihtimal iyce düşünce beklemek istemez sende biraz iyi parar verirsen daha az beklersin ..

Bu arada İsmail Şenolun belirtiği adaylar doğru ise oyun kurucu için olmazsa olmaz özellik oyun kurma (saha içi lideri olabilme,saha içi generali olma artık ne derseniz) özelliğinin olması Eric Maynour gibi skor yönü görece zayıf ve şutu da zayıf bir oyuncu gündeme geldiğine göre...

Pg ye Huertas gelcek heralde hani olmaz ama Pivot olarak ta Bourousis olsa efsane bi kadro olur he ben begicede razıyım ancak Bourosis ten bahsediyoruz yani boru degil

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NBA 1 numara bolluğunda altın yıllarını yaşıyor zannetmiyorum Huertas'a teklif gelsin. Bu transfer olursa hakkaten ciddi sürpriz olur bizim için büyük iş olur.

İsmail şenol daha bir iki gün önce NBA'deki yarı garanti kontrat sayısının artığından bunun da Avrupa takımlarını olumsuz etkilendiğinden dem vurmustu sanki bir olayın üzerine yazmuş gibi ben de acaba bizle mi ilgili demiştim gözüken öyleyiş bu arada olay sadece Huertasla ilgili değil bence başka seçenekler de var belli ki

Bu arada Hodge ismi de taca çıktı.Tahmin ettiğim üzere oyun kurucu için de en az 1 milyon dolarlık bir para var ve bu paraya değecek bir isim aranıyor

Şaka maka Pargoyla bile ilgilenmişiz =)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Aydın da tweeti silmiş.Hayır bilgin yoksa ne tweet atıp da 1 saat sonra siliyorsun? Komik duruma düştüklerini fark etmiyorlar mı acaba?

3 Guard'lı kadro lazım diye pankart açıcam :) 2 Guard ile sezon geçmez. Sakatlık falan olur tırsıyorum.

3 Guard'lı kadro lazım diye pankart açıcam :) 2 Guard ile sezon geçmez. Sakatlık falan olur tırsıyorum.

Muhtemelen sezon içersinde hamleler gelecektir özellikle bir yerli hamlesi daha yapmazsak iki yabancı transferinden sonra dahi bütçe kalacak ve sezon içi fırsatar maliyet/performans açısından daha verimli oluyor

Resmi teklif bile yapilmamis, kontrat gitti diyorlar yahu saka gibi.

Ergin Hoca da görüyordur bunu ve mutlaka bir planı vardır. Önce bir takımı kime teslim edecek o belli olsun da

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Aydın da tweeti silmiş.Hayır bilgin yoksa ne tweet atıp da 1 saat sonra siliyorsun? Komik duruma düştüklerini fark etmiyorlar mı acaba?

Biraz ağır konuşacağım ama gerçekten bırakın o fenerli dallamayı.
Haberciyim diye geçiniyor bir de. İtibar etmeyiniz ona.

Asıl komik duruma biz düşüyoruz belki on defa yanılsalar onbirinci duyumda önce heyecan yapıp sonra o duyum üzerinden kadro yapmaya hatta o duyum üzerinden başkalarına laf sokmaya başlıyoruz.Unutmamak lazım ki "Şeyh uçmaz mürid uçurur "

Hayırdır daha iki gün önce bu ismail şenol değilmiydi lasme işi yattı diyen ne değişti....

Gitmediğini nerden biliyorsun ismail şenola güvenerekmi kaynak ne???

İsmail Şenol böyle birşey demedi diyelim ama bugun ya da yarın da transferle ilgili olumlu bir açıklama gelmezse sözleşmenin gittiğine ama Huertasın son anda vazgeçtiğine mi inanacaksınız ?

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz der kenara çekilir Huertası beklerim :-)

Hayırdır daha iki gün önce bu ismail şenol değilmiydi lasme işi yattı diyen ne değişti....

Mantikli izahini yapti, takip ettigim kadariyla soylediklerinin buyuk cogunlugu dogru cikiyor ki kaynaginin Ataman oldugu biliniyor.

Digeri ise senelerdir yalan istihbarattan baska birsey degil.

Bilmesek neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri